Helaas al twee keer hele slechte ervaring gehad in locatie Eindhoven. Plex r deed niks. De communicatie hierover ging weken helemaal verkeerd. Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnie... Toon meer

Behandeling prima, informatievoorziening wat minder. Mail gehad van ene Paul, mij verder niet bekend, n.a.v. annulering. Onbehoorlijk op toon en inhoud. Hij vertelt verder zijn functie niet, niet pr... Toon meer

Permanent litteken-vlek van 19x7cm op buik overgehouden aan cryolipolyse behandeling. Eigenaar Paul reageert erg onprofessioneel per e-mail. Ik wil een dermatoloog/plastisch chirurg naar het litteke... Toon meer

Zeer slechte ervaring! Na een zeer pijnlijke HiFU behandeling bleek de volgende dag dat mijn huid ernstig verbrand was... De communicatie met eigenaar Paul verliep erg slecht, deze man is zeer laa... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geduld is op

Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnieuw dit bekeken en dan alleen het laatste bericht zonder de rest te doorlopen. Continu opnieuw alles uitgelegd , screenshots sturen, mailen, appen en kwamen steeds met iets nieuws.
De 1 ster is voor de laatste medewerker die er tijd voor heeft genomen en oprecht excuses aangeboden heeft.

Mocht terug voor ook een wenkbrauwlift wat 1 groot ellende was voor een hele lange tijd en helaas ook uiteindelijk geen resultaat heeft gehad. Elk gezicht is anders en begrijpelijk dat het niet altijd haalbaar is maar kom er absoluut niet meer.

10 december 2025

Absoluut een onbetrouwbaar gevoel

Ik had een aantal reviews gelezen en stuurde de dame van de kliniek een app met wat voorbeelden. Daarbij vertelde ik duidelijk dat ik nog wel met hun in gesprek wil. Helaas was de enige reactie:, wil je de afspraak afzeggen?" dat was het!
Dit voelde onbetrouwbaar en vervelend. Overigens liegen de andere reviews er niet om dus misschien is het voor groupon een wijze keus om dit bedrijf eens te checken. Dit is geen reclame voor Groupon zelf.

13 augustus 2025

Geen resultaat!!

Geen resultaat!!
Na 6 behandeling nog NIETS van resultaat te zien. De behandelaar vroeg elke keer hoe het ging met de haargroei en zei ‘het ziet er mooi uit hè?’, terwijl ik het natuurlijk die ochtend moet scheren, dus er helemaal niets te zien was…
Gevoel dat het echt niets doet.
Daarnaast 1 dag voorafgaand aan mijn 7e behandeling te horen gekregen dat ze in Den Bosch niet meer kunnen draaien door uitval, werd verzocht om naar Eindhoven te rijden… niet bepaald om de hoek. Werd niet in meegedacht.
Laat je niet verleiden door deze deal, goedkoop is in dit geval duurkoop.
Ik stap over naar een ander bedrijf.

17 juni 2025

Waardeloos!

Ineens zitten ze niet meer in het pand in Den Bosch en dat melden ze twee dagen vantevoren! Speciaal vrij voorgenomen en dan mag je over een week of twee naar Eindhoven alsof dat 5 minuten rijden is voor mij?
En gewoon nog aanbiedingen blijven aanbieden op Groupon voor Den Bosch!
Niet kopen dus zo'n deal!

20 juni 2025

Top kliniek lief personeel

Super lieve vrouw heel geruststellend legt alles goed uit super vriendelijk .
Ik had een kortingsbon van Groupon is echt heel goed gegaan heb een plexr behandeling van het onderooglid laten doen. Benieuwd na het eind resultaat ik ga zeker nog terug voor andere behandelingen echt een aanrader deze kliniek.

13 maart 2025

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak. Geen afspraak mee te maken. Telefonisch zo goed als onbereikbaar. En als er al een afspraak staat, wordt deze doodleuk een uur van te voren afgezegd via een WhatsApp. Had ik vooraf maar gelezen wat de reviews hier waren, dan had ik er nooit geen cent aan uitgegeven. Hopelijk lezen anderen dit wel op tijd. Doe er je voordeel mee!

24 februari 2025

Waardeloze kliniek

Waardeloze kliniek. Op je mails krijg je nooit antwoord en de telefoon wordt ook zeer spaarzaam opgenomen. Als je dan eindelijk n afspraak hebt ingepland wordt die vrolijk weer afgezegd: eerst met als ‘reden’ dat er een verbouwing zou zijn en daarna weer dat er weer ineens een operatie zou zijn bij een medewerker. Ik heb nog recht op 1 behandeling maar ik zal daarna geen nieuwe behandelingen inplannen bij hun.

20 augustus 2024

geen reultaat

Via groupon had ik een behandeling om 2 tatoeages te verwijderen en voor een Thermage gezichtsbehandeling ("facelift zonder snijden").
De tatoeages zien er nog exact hetzelfde uit als voor de behandeling (ik heb hiervoor al meerdere behandelingen gehad bij andere klinieken en daar zag je wel resultaat na een behandeling).
En de gezichtsbehandeling heeft echt helemaal niks gedaan (ja ik heb vooraf goeie foto's gemaakt!). Dus echt weggegooid geld!!
Ik kreeg nog wel een mail van ene Helen van de klantenservice of ik een review wilde plaatsen. Ik wilde niet meteen een negatieve review schrijven, dus heb haar terug gemaild (dat was ook het verzoek als je niet tevreden zou zijn) zodat we , in haar woorden, "op zoek konden naar een passende oplossing".
Helaas tot op heden nog geen reactie op mijn mails...
En de link naar de pagina waar ik een review kon plaatsen is er niet meer, dubieus...

1 maart 2023

Dit is echt een nep bedrijf

Dit is echt een nep bedrijf. Zijn nergens bij aangesloten. Mijn vraag of laser ontharen bij een zorgverzekeraar vergoed kon worden. Daar had de behandelaar nog nooit van gehoord. Dit hoort ze te weten dat dit kan als aanvullend bij bijna alle verzekeringen. Ben al 2 jaar bezig om te ontharen. Geen resultaat!!!! Ik snap echt niet dat Groupon en Social Deal met hun in zee gaat. Juist mensen met een kleine portemonnee worden hierdoor gepakt omdat Perfect you goedkoop is. Hier geldt goedkoop is duurkoop. Stop met dit bedrijf. Dit is gewoon diefstal.

8 december 2023

Vreselijk!

Helaas echt slechte ervaringen met dit bedrijf. 9/10 afspraken worden vaak 1 dag van te voren afgezegd, of op de dag zelf.
Helaas van te voren 10 behandelingen afgenomen, geen mogelijkheid tot contact op het verzoek op een terug betaling.
Ook nog weinig resultaat van het verwijderen van mijn tattoo!

Ik raad niemand aan hier iets te doen!
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.

7 december 2023

Had ik deze berichten maar eerder…

Had ik deze berichten maar eerder gelezen! Ook wij hebben via Groupon behandelingen gekocht. Deze werden keer op keer afgezegd. Van de behandelingen die wij nog tegoed hebben willen wij het geld terugkrijgen, maar er is geen contact met ze te krijgen. Hele slechte zaak!!!

2 november 2023

Waardeloos bedrijf

Ze komen de afspraken niet na. Ik zou naar Zwolle voor een behandeling en 2 dagen van te voren en appje dat het filiaal ging sluiten. Ik moest naar Arnhem toe. Oke, niet naast de deur.
3 behandelingen, ben 1x geweest en stond binnen een halfuur weer buiten.

Tot 2x toe ben ik onderweg naar Arnhem (1.5 uur rijden) en blijken ze het af te zeggen als je er al bijna bent. Dus voor nop veel dure benzine verreden.
Mijn aankomende afspraak maar even gecheckt, gaat ook niet door! De dame is er blijkbaar mee gestopt.

Ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen. Wat een manier zeg! Zo ga je niet met mensen om.
Telefonisch zijn ze ook nooit bereikbaar.

Ik heb nog 2 behandelingen tegoed.

21 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?