Binnen 4 dagen geleverd, Het was me even onduidelijk omdat ik niet direct een bericht kreeg na betaling maar na 1 dag keurig de benodigde codes etc! Ook keurig op tijd volgens afspraak geleverd!
De amouage memoir besteld mooie prijs en snelle levering . Alleen de amouage heeft een magnetische dop en dat heeft deze niet dus qua echtheid is ff twijfel want hij ruikt exact als die zou moeten d... Toon meer
Betrouwbare website! Het verzenden duurde een paar dagen. Tot die tijd bleef het stil dus eerst dacht ik dat het niet pluis was. Maar de parfum is aangekomen en de prijs is top! Veel goedkoper dan de... Toon meer
Perfumedeal24 is operated by Gaprastore sp zoo. We are company registered with registration no: 78069971. Head office: Poznańska 23/6, 00-685 Warszawa, Poland (Warehouse in the Netherlands) Phone: +31 (0) 852735189 E-mail: contact@perfumedeal24.com
Poznańska 23/6, 00-685 Warszawa, Poland, 00-685, Warszawa, Polen
- +31 (0) 85 27 35 189
- contact@perfumedeal24.com
- www.perfumedeal24.com
De geur Tresor gekocht maar blijkt een…
De geur Tresor gekocht maar blijkt een fakegeur te zijn. Ook ontbreekt het logo op de fles en blijkt de geur niet goed te zijn.
Zonde van het geld.
Schandalig
Schandalig! Al een maand aan het wachten op mijn bestelling, blijkt deze niet aangeboden en weer retour gestuurd. Bij parfumdreams krijg ik constant te horen dat ze 'niet in het systeem kunnen kijken, want er is storing'. Ik wacht nu al heel lang tot de bestelling gemarkeerd wordt dat ik deze niet hoef te betalen in Klarna.
Vreselijk bedrijf
2 weken geleden een bestelling geplaatst maar nogsteeds niks binnen op de website staat binnen 2 werkdagen verzonden maar helaas nog niks iemand hier meer ervaring mee ? Ik hoor het graag
Idem zoals de meeste verhalen hier
Idem zoals de meeste verhalen hier. Bestelling geplaatst, mail ontvangen met ordernr maar track and trace werkt niet. Mail die erbij staat vermeld bestaat niet. Dankzij deze berichten gestuurd naar contact mail adres, nog geen feedback ontvangen. Best ergens anders parfum kopen en zekerheid dat je je goederen ontvangt.
Beste
Beste
Ik zat in Facebook en toen zag ik dat er een advertentie parfum Dior Sauvage Eau de Parfum- 100ML in de aanbieding van 50 procent en aangezien dat deze aanbieding op 22 december dacht ik dat deze kerstkorting was. Ik heb toen online besteld en na 2 min heb ik een mail gekregen met Order nummer maar als ik daarop klik om mij bestelling te bekijken krijg te zien dat ik Tracking nummer vereist is en dat heb ik helaas niet gekregen.
Graag hoor ik iets van u terug.
Ik wil graag dat mijn geld teruggestort is op mijn bankrekening.
Alvast bedankt!
Beste groet
Brahim Gueddari
Bestelling geplaatst op 16 november…
Bestelling geplaatst op 16 november daarna niks meer van ze gehoord gebeld neemt niemand op mail gestuurd en geen reactie op gekregen irdernummer 886609 denk dat ik naar mijn parfum kan fluiten geen trac en tracé en ik denk ook geen parfum
Zou direct 15 procent korting krijgen…
Zou direct 15 procent korting krijgen als ik zou inschrijven op de nieuwsbrief, na 24 uur nov steeds niets ontvangen. Ben niet te spreken over deze misleiding.
Een tevreden klant .
Niet de eerste keer dat we bij jullie een bestelling doen en ik moet zeggen ,alles word geleverd zoals gevraagd en dat in een redelijk korte tijd , dus m.a.w. een tevreden koppel .

Antwoord van Perfumedeal24
‘s middags besteld volgende dag keurig…
‘s middags besteld volgende dag keurig geleverd

2 parfums besteld maar 1 ontvangen
2 parfums besteld maar 1 ontvangen.
Levering duurde 12dagen.

Antwoord van Perfumedeal24
prima verlopen alles aanwezig en op…
prima verlopen alles aanwezig en op tijd verstuurd

Antwoord van Perfumedeal24
Was even vreemd maar volledig volgens verwachting geregeld en geleverd!
Binnen 4 dagen geleverd,
Ook keurig op tijd volgens afspraak geleverd!

Onbetrouwbaar, mogelijk oplichting
Na 7 dagen nog steeds geen gehoor.
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 16 AUG. Na de orderbevestiging 3x gemailt om te vragen waar de track & trace of leveringsindicatie bleef.
Op geen van de 3 mails antwoord gekregen en ik krijg het gevoel dat mijn pakketje niet aan gaat komen.
Als je het ergens anders kan bestellen zou ik het risico niet nemen

Antwoord van Perfumedeal24
Bestelling was hier vlugger dan vorige…
Bestelling was hier vlugger dan vorige keren!! Spijtig van verzendkosten! Marleen

Koop graag bij perfumedeal24
Koop graag bij perfumedeal24 . De prijzen zijn een stuk aantrekkelijker. En correcte levering dank u wel hiervoor.

Zeer tevreden
Bestelling na iets meer dan een week bezorgd. Ben er blij mee en ga hier vaker iets bestellen.