Hoewel voor ons een 24u levering niet echt heel belangrijk is was het uiteraard fijn om de bestelling toch reeds de volgende dag aangeboden te krijgen. Vooral fijn was het feit dat we zowel via mail a... Toon meer
Heb onlangs twee bestellingen geplaatst bij Petduka.be en kan dit ten zeerste aanraden. Heb aan een degelijke prijs kunnen kiezen uit een ruim aanbod van verschillende merken vlooienpipetten en o... Toon meer
Na vernomen te hebben dat er een product niet meer in dezelfde vorm beschikbaar is, is meteen een alternatief aangeboden. Er was een verschil in het bedrag, dat werd meteen gecrediteerd, meer dan aa... Toon meer
Veel goedkoper gesteld dan bij apotheker en /of dierenarts. Alles is prima verlopen vanaf de bestelling t e m de levering en daarbij heel vlug op de hoogte gebracht ! Houden zo en doe zo verder !
Keizersgracht 127, 1015 CJ, Amsterdam, Nederland
- +32 78 48 10 78
- info@petduka.be
- www.petduka.be
Gemiddeld tevreden
Verpakking was beschadigd. Product was gelukkig intact.
Prima !!!
Alle gevraagde producten netjes op tijd geleverd, prima verpakt en voorradig.
Prima service !
Tot nu toe tevreden
Wat kan ik zeggen, Milbemax besteld en geleverd gekregen na 2 dagen
Of het product werkt kan ik pas later zeggen
uitstekend!
Snel levering, goed prijs, jullie hebben een trouwe klant erbij !
Prijzen en service uitstekend
Reeds verschillende bestellingen geplaatst en ben steeds tevreden. Ken meerdere mensen die ook bij Petduka bestellen en hoor geen negatieve reacties van hen.
Super goede en vlugge levering
Veel goedkoper gesteld dan bij apotheker en /of dierenarts.
Houden zo en doe zo verder !
Snelle levering ,goede prijs ,wel spijtig van de hoge verzend kosten
Bestelling inorde
Mijn bestelling was in orde , maar problemen met DPD Belgium
Bestellen , betalen en een dag lof 2 later al geleverd!!!
Goedde aankoop
Alles was perfect in orde tot aan de levering.
De levering liep fout 3 dagen een email dat het geleverd zou worden steeds niks gezien.
Het was te druk om te kunnen leveren!
Mss een andere leverancier zoeken.
O'TOM / TICK TWISTER
uitstekende winkel, zeker aanrader
ook de prijzen zijn zeker de moeite waard
Voor herhaling vatbaar ...
Vlotte en correcte afhandeling.
Verzendkosten enige minpunt.
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en vlugge levering.Super gemakkelijke site
Ik ben héél tevreden. Snel en goed bedient .
Ik was verwondert van de snelle levering. alles goed verpakt en schadeloos toegekomen. Aan te raden aan iedereen
Gewoon goed.
Bijzonder snelle bezorging. Echt binnen 1 dag. Het art. werkt goed, het gaat om vlooien en teken spul. Prijs is prima.
Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij mijn vrienden.
Eerlijke en vlotte aankoop en verzending
Gemakkelijke manier van bestellen en betalen; aangename korting bij eerste bestelling en, zover ik zag, de goedkoopste prijs. Vlotte levering.
Zal zeker nog zaken doen met Petduka.be