2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Har kun dårligt at sige om firmaet

Jeg har haft nogle virkeligt dårlige oplevelser med firmaet.
De udførte vvs arbejde i mit nye køkken for 3 år siden. Nu har jeg fået en vandskade med et totalt ødelagt køkkengulv, som skyldes en tæring ved ballofix. Firmaet vil ikke tage ansvaret for det, da det er mere end 2 år siden - det argument kan jeg måske endda forstå.
Det jeg har meget svært ved at forstå er, at jeg er blevet totalt overfuset af flere omgange af Jesper, som i første omgang påstod de aldrig havde lavet arbejdet (jeg fremsendte fakturaer) og at arbejdet var lavet af genbrugte materialer, og at det måtte være mig der havde insisteret på, at de skulle genbruge materialer (har forsøgt at forklare at jeg ikke er kyndig ud i VVS, så det kunne jeg aldrig drømme om).
Firmaet har desuden nu opkrævet mig 3000 kr for reparation, som gik ud på at skifte en ballofixen. Det lyder som lidt i overkanten efter min bedste overbevisning. Jeg står nu med en selvrisiko på 6200 kr oveni - så alt i alt kommer Petersen & Olsen til at koste mig næsten 10.000 kr.
Kan på ingen måde anbefale dem - er faktisk helt rystet over deres opførsel.

23 januari 2026

Pålideligt VVS-firma - holder hvad de lover.

Både chefen, når man får ham i røret, og de ansatte i firmaet som vores udlejer bruger, er overordentlig kvikke og hjælpsomme - både i telefonen og i mit hjem, når de kommer ud og laver deres opgaver.

De holder aftaler og rydder pænt op efter sig, og prøver altid på at finde den bedste løsning for kunden.

27 juni 2019

Bondefangeri - hold dig langt væk !!!

Bondefangeri

Lørdag d.22 december ringer jeg fordi vores toilet er i stykker, jeg snakker med en som hedder Bo som egentlig er virker meget venlig og hjælpsom og siger han kan sende en ud. Jeg spørger hvad det koster og han siger det er ikke så dyrt, selvfølgelig kommer det an på hvad Jeg skal have lavet.
Senere på dagen kommer der en mand ud og laver vores toilet og han er der max en time.

Nu har vi så fået en regning - som for det første er dateret forkert d.28 dec. Derudover er der taget for 2 timer 459 pr. time og der er lagt et vagtudkaldstillæg på 995,- og overtidstillæg på 195
Samt 2 x service vogn 69,- (hvorfor er der lagt 2 x service vogn)

Jeg ringer så og laver en indsigelse omkring faktura er forkert og bliver smidt rundt til tre forskellige personer, og den forklaring jeg nu har fået af den tredje person holder slet ikke.

Det er virkelig dårlig service - at man for det første ikke bliver oplyst hvad det koster når man ringer, samt at når man så får en regning er den fyldt med fejl.

29 januari 2019

Is dit jouw bedrijf?