Den bedste Pizza jeg har fået i Danmark. Jeg elsker tynde bunde og smag! Derudover smilende unge mennesker som serverede. TOP!
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk catering Petersens pizza hjalp os med catering til navnefest for vores datter, hvor vi holdt åbent hus. Tre slags sandwich, fem slags pinxos/hapsere og tiramisu. De kom selv med fors... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
TOP Pizza
Lækker mad - spændene udvalg - hyggelig stemning
Lækker smagfuld kvalitetspizza af friske råvarer til fornuftige priser. Venligt personale, god betjening på hyggelig stemningfuld lokation.
Fantastisk catering
Fantastisk catering
Petersens pizza hjalp os med catering til navnefest for vores datter, hvor vi holdt åbent hus. Tre slags sandwich, fem slags pinxos/hapsere og tiramisu. De kom selv med forslag til menuen, herunder lækkert vegetarisk fyld.
Det hele fungerede perfekt sammen og maden var lige så lækker og indbydende om aftenen som da det blev leveret om formiddagen (vigtigt når man skal sørge for buffet til gæster hele dagen).
Alle gæster var meget begejstrede. Tusind tak!
Super lækre pizza’er!
Super lækre pizza’er. Sprød, tynd bund som i Italien. Lækkert fyld. Sød og høflig betjening. Skøn beliggenhed. (Næstved)
Bedste pizzaer
Suverænt de bedste pizzaer på Sydsjælland! Tynd sprød bund og lækkert fyld med masser af smag! Priser også til at betale, så fortsæt nu endelig med det, istedet for at malke en succes ☝️
Dårlig service og kedelige pizzaer..
Dårlig service og kedelige pizzaer..
Først ventede vi 45 min på pizzaen og da vi fik den var den papirstynd, brændt og kold. Brødet til forret var ALT for saltet. Jeg ville ikke komme tilbage
ELSTREM DÅRLIG SERVICE!
ELSTREM DÅRLIG SERVICE!
Først skulle vi vente 40 min på pizzaerne og derefter får vi en pizza der er så tynd, kold og brændt uden noget rigtig fyld på, det tørre end at spise en chips.
Maden er så saltet jeg lige så godt ku havde slikket saltskålen.
Spild ikke jeres penge på dette sted!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Polterarbend de hjalp os med oppyntning osv. Super lækker mad😊👍.
Bedste pizzaer jeg har fået.
Bedste pizzaer jeg har fået.
Utrolig gode pizzaer til fornuftige penge.
Hyggeligt lille sted de har ved havnen i Næstved.
Har været der to gange på en uge og begge gange var de perfekte pizzaerne.
Kæmpe anbefaling herfra.
Deres pizza klassikeren er den bedste…
Deres pizza klassikeren er den bedste pizza i Næstved
Kedeligste pizza i mange år jeg lige…
Kedeligste pizza i mange år jeg lige har smagt. De kaldte den Månedens Hit.
Virkelig tør og kedelig. De plejer ellers at lave gode pizzaer. Her røg 2/3 ud. Hunden ville heller ikke spise den.
Virkelig god pizza
Virkelig god pizza - sprød og tynd bund og lækker tomatsovs med masser af smag. Hyggelig atmosfære og god betjening.
Normalt laver i super gode pizzaer og…
Normalt laver i super gode pizzaer og er altid tilfreds.
Men den gange havde jeg bestilt “den sprøde” der var næsten intet tomatsauce og mascarpone osten var der 3 klatter af.. ikke noget at råbe hurra for.. meget skuffende.
Min kæreste bestilte månedens og fik en kebab pizza med salat. Ikke lige hvad man forbinder med jer. Måske I skal informere kunden om hvad månedens pizza er, så de ikke bliver skuffet.
Bestemt ikke pengene værd i denne omgang.
Fik to pizzaer på Næstvedkalenderen …
Fik to pizzaer på Næstvedkalenderen i december 24. Ultratynd bund lidt tomatsovs og 5 grønne blade og tilmed sort hele kanten rundt. Han beklagede og jeg kunne tage to sodavand som kompensation. Egentlig skulle han bare have lavet to nye, og hvis han var lidt smart, lavede han de dyreste / bedste, for så vender kunden tilbage! Godt jeg ikke havde betalt 148,- for dem, så var jeg blevet rigtig sur!
Super lækker pizza og flot sted
Super lækker pizza og flot sted! Vi havde et par låger fra bykalenderen, hvor vi fik 2 Margaritaer. Lækker, tynd bund og slet ikke så fedtet og voldsom, som pizza andre steder fra er. Vi er meget positivt overraskede og kommer igen 🤩
Petersens Pizza er en sand perle
Petersens Pizza er en sand perle! Dejen er perfekt sprød, ingredienserne friske, og menuen har noget for enhver smag. Min favorit er deres månedens special, som altid er fuld af smag og kreativitet. Gode fadøl og sport-cola!
Servicen er hurtig og venlig, og atmosfæren er hyggelig – det perfekte sted til en god pizzaoplevelse. Kan varmt anbefales!
5/5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Månedens pizza
Månedens pizza. Mums, mums. Tomaterne på pizzaen mums, mums, mums.
Verdens bedste pizzaer
Verdens bedste pizzaer, ønsker man smag af Italien i bedste stil er dette stedet! 5 store stjerner herfra😊
DK’s bedste Pizzaer
Vi er efterhånden stamkunder. Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastiske Italienske pizzaer i høj kvalitet. Jeg får altid Hawaii med ekstra mozzarella. Men hele familien har hver deres favorit. Vi har også hørt godt om Ande pizza til jul og vi glæder os til at smage den
pizzaerne er simpelhen det bedste vi…
pizzaerne er simpelhen det bedste vi nogensinde har smagt. kan KUN anbefales
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.