PH-Outdoor.dk · PH Grej Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fandt en Osprey rygsæk hos PH-Outdoor.dk, som var ekstra nedsat pga. et restparti i en mindre populær farve. Et par timer senere blev jeg ringet op (vist nok af Lasse) fra PH-Outdoor. Desværre var... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god pris. Bestilte et par outdoorshorts en uge før jeg skulle bruge dem. Pakken meldes pakket og parat til afhentning kun 20 min efter bestilling. Efter et par dage uden statuso... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Schoenenwinkel
  5. Sportwinkel

Over PH-Outdoor.dk · PH Grej

Geschreven door het bedrijf

Vi har en fysisk butik i Viborg, og en dertilhørende webshop med et bredt udvalg af friluftsbeklædning og udstyr til outdoor, fritid og fiskeri.

Hele rejsen startede tilbage i 1992, hvor vores chef Peter Henriksen åbnede PH-Grej ovre i stuehuset. Dengang var butikken kun små 20m². Den dag i dag, er PH en forretning med personlighed - der sælger alt fra fiskeri til outdoor. En lille funfact her fra sidelinjen af - butikken ligger på den gamle mølle, som er over 500 år gammel. Selve ejendommen har været i Peters familie de sidste 100 år.

Når du handler hos os støtter du en lokal butik, som vægter kundeservice højere end de fleste steder. Vi er såmænd kendt for vores ekspertise og kundeservice i vores fysiske butik - og stræber for at overføre dette til vores webshop.

Vi forhandler bl.a.: Fjällräven, Haglöfs, Hanwag, Smartwool, Glerups, Teva, Hestra, Osprey, Stanley, Trangia, Primus, MSR, Sea to Summit, Therm-A-Rest,Simms, Savage Gear, Daiwa, Scott, Rapala, Shimano, Guideline, Scientific Anglers, Waterworks Lamson, Berkley og meget mere.

Vi håber at i får lysten til at kigge forbi vores fysiske butik, eller handle på vores webshop. I er også hjertelig velkommen til at ringe ind og forhøre jer ad.

De bedste hilsner, Personalet hos PH-Outdoor - PH Grej.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle i PH…

Altid en fornøjelse at handle i PH Outdore. De har et godt sortiment, super service og godt priser.
Sidst jeg handlet ved dem var på nettet som er første gang, ellers har jeg handlet i butikken. inden mit køb ringede jeg til butikken med nogle spørgsmål. Medarbejderen hjalp og tog sig tid til mig og mine mange spørgsmål, kom med forslag til hvad jeg kunne gøre hvis ikke de havde et produkt det var svare på mit spørgsmål.

10 januari 2024

Hej Mette!

Mange tak for anmeldelsen. Vi er meget stolte af vores fysiske butik, men vi er bestemt også glade for at du har fået øje på vores webshop.

Man er altid velkommen til at ringe, vi elsker også at snakke og nørde lidt om vores produkter.

PH-Outdoor / Cecilie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig og god kundeservice

Meget hurtig og god kundeservice. Købte et par handsker og modtog personlig hilsen i pakken. Måtte returnere dem og kundeservice var hurtig og meget imødekommende og hjælpsomme. Grundig personlig opfølgning pr. mail. Stor anbefaling herfra.

11 januari 2024

Hej Chris,

Tak for anmeldelsen og ikke mindst de rosende ord!

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg får god betjening i butikken og vælger et par vandrestøvler. Vil dog gerne have et andet par end det eneste butikken har stående i min størrelse (pga. læderets struktur), så ejeren af butikken sender mig et nyt par, han bestiller hjem. Jeg fortryder og leverer de tilsendte støvler tilbage. Masser er bøvl for forretningen; alligevel er der kun smil og servil hjælpsomhed.
Kan virkelig anbefale denne specialforretning.

19 december 2023

Hej Christina!

Mange tak for anmeldelsen og anbefalingen. Er glad for at vi løste problematikken! Vi vil altid gerne hjælpe :-)

PH-Outdoor / Cecilie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fejl i varen, men fejlfri reklamation

Fejl i varen, men fejlfri håndtering af reklamation ❤️

Bestilte noget agn til havørredfiskeri, men gennemløber var desværre ødelagt ved modtagelse, en lille reklamation til PH med billede gav hurtig respons og de sendte mig et nyt agn, kvit og frit 👌 - der er sådan det skal gøres 🎣

4 december 2023

Hej Kasper,

Fejl sker desværre! Men selvfølgelig der rettes op på det hurtigst muligt :-), det bestræber vi os i hvert fald altid efter.

Tak for den fine anmeldelse!

Fejlfrit

Lynhurtig levering, fornuftigt indpakning,
Bestilte en jakke, varen er som den skal være, og fik den leveret hurtigt.

Kan kun anbefale PH-outdoor.

30 november 2023

Hej Stefan!
Tak for anmeldelsen og ikke mindst anbefalingen.

Cecilie /PH-Outdoor :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bøvlet returnering ift konkurrenter

Bøvlet returnering ift. konkurrenter.
Man skal selv udfylde alt på returseddel, og betale og sende pakken.

9 november 2023

Hej!
Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du ikke har været tilfreds med vores hjemmeside.

Desværre kan vi ikke brillere på alle punkter, og da vi blot er en énkelt forretning i Viborg - så vil de større butikker/hjemmesider næsten altid være et skridt foran os.

Men vi arbejder på at gøre returnering lettere for vores kunder, og tager alt kritik til os.

Vi håber, at du ikke er blevet skræmt helt væk :-).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej alle outdoorvenner👍 i kan roligt…

Hej alle outdoorvenner👍 i kan roligt handle her, tusind tak PH-Outdoor for den gode service!
Mvh. Lars Kragelund

26 oktober 2023

Hej Lars,

Mange tak for de varme ord! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service :-)

Vild vild service

Vild vild service, de reagere hurtigt også uden for åbningstid.
Tak til Peter 👌

30 oktober 2023

Hej Lasse,

Fantastisk at du har været tilfreds med vores service - vi gør altid vores bedste! Jeg giver dine fine ord videre til vores indehaver, Peter!

Varme anbefalinger

Jeg har lige købt nogle vandresandaler fra PH outdoor.. ikke nok med at de var de billigste leverandører, så modtog jeg pakken indenfor 2 dage sammen med en håndskreven note af Mette hvor hun skriver "Tak for ordren".
Kanon service! Varme anbefalinger herfra :)

20 oktober 2023

Hej Lea,

Tak for anmeldelsen og de rosende ord! Vi håber du bliver rigtig glad for dine vandresandaler.

Håber du har lyst til at handle hos os igen :-)

Jeg bestilte en taske ved en 16-tiden

Jeg bestilte en taske ved en 16-tiden, og allerede klokken 13 dagen efter, havde jeg fået den. Det synes jeg virkelig skal roses. Derudover er jeg også vildt glad for tasken :)

13 oktober 2023

Hej Catrine,

Skønt, at du har været tilfreds med vores hurtige levering! Vi bestræber os altid på, at i kan få jeres pakker hurtigst muligt - vi ved jo selv, hvor spændt man er på at modtage sin pakke :-)

Håber du og din nye taske får nogle gode oplevelser!

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger til PH-outdoor.
Jeg skulle bytte et par sko til en anden størrelse, og i den forbindelse har kundeservice været i top og ombytningen er sket smooth.
Tak for god service.

12 oktober 2023

Hej Marcus!
Tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse om os.

Man kan jo altid kun værdsætte rosende ord :-)

god kundeservice!

Jeg har snakket med dem over telefonen et par gange angånede ombytning, og de har simpelthen været så søde til at hjælpe. Kan kun anbefale!

18 september 2023

Hej Julie,

Hvor er det skønt, at du har haft en positiv oplevelse med vores ombytning. Vi hjælper altid gerne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe store 5 stjerner til PH-Outdoor…

Kæmpe store 5 stjerner til PH-Outdoor :-) ... Ringede til butikken for at forespørge på en bestemt rygsæk ... fik megakompetent betjening i telefonen ... bestilte samme dag og modtog varen 2 dage senere ... helt fantastisk og SÅ megaflinke og hjælpsomme medarbejdere/betjening.

I får mine varmeste anbefalinger :-)

Og så synes jeg i øvrigt også at det er fedt at kunne støtte en butik, der ikke er en kæmpe kæde ...

8 september 2023

Bare WOW!

Bare WOW!!

Dag til dag levering, bestilte i går d.1/9 kl 16 og har modtaget i dag kl 12! Det er edermame service og til en meget fair pris i forhold til de andre på google...

Helt sikkert 5*

2 september 2023

Hej Simon!

Stort tak for din WOW-anmeldelse :o)! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores levering og vores konkurrencedygtige priser.
Håber du bestiller fra os en anden gang, eller kigger forbi vores fysiske butik i fremtiden.

fantastisk butik

fantastisk butik, bredt udvalg af fiskegrej og outdoor og så ved ekspedienterne hvad de taler om. Fik rådgivning ift. waders, fluer og fluebinding og det endte med en stor fisk og tørre sokker på en tredages tur til Sverige :)
mvh. Rasmus A. Jacobsen

21 augustus 2023

Hej Rasmus!

Mange tak for rosen, den giver jeg i hvert fald videre til fiskedrengene.
Dejligt, at du havde en god tur til Sverige - og endte med en fangst!

Cecilie :o)

Godt udvalg, hurtig levering

8 februari 2023

Hej Anne Mette!

Tak for anmeldelsen - håber du får lyst til at handle hos os en anden gang :o)

Verdens bedste kundeservice

Verdens bedste kundeservice! Ringede for at høre leveringstid, da jeg manglede nye luffer til skiferien, som var om 4 dage. Da jeg ringede lagde de varen til side og jeg bestilte dem online med det samme. De sendte lufferne samme dag og jeg modtog den dagen efter. Det er kundeservice i verdensklasse

6 februari 2023

Hej Laura!

Mange tak for anmeldelsen - håber du har/havde en god skiferie! :o) Vi har som reel dag til dag levering på ordrer bestilt inden kl 12, ellers ringer du bare ind en anden gang - så kører vi også gerne forbi posthuset en ekstra gang!

De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fair priser

Meget tilfreds med mit køb hos PH-outdoor.dk

31 december 2022

Hejsa!

Mange tak for anmeldelsen! :o)

10 ud af 10 kundeservice

Jeg havde bestilt en taske på deres hjemmeside, men der var gået kiks i den, så varen var blevet udsolgt.
Da jeg ikke kunne forstå at jeg ikke havde fået bekræftigelse på ordren, skrev jeg til dem. De var enormt hurtige til at svare. Vi fandt ud af det sammen, så derfor 10 ud af 10

27 december 2022

Hej Kajsa,
Fejl sker desværre! Hvis du ikke finder bæltetasken andre steder, skal jeg gøre mit bedste for at trylle den frem - af og til kan vi trylle.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse, også selvom du ikke fik det du kom efter :o).

Håber du får et godt nytår!

Cecilie - PH-Outdoor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste butik jeg har oplevet. Super god service.

Super god service og mega flinke medarbejdere!!
Jeg har handlet flere gange online hos PH-outdoor. Og har i denne sammenhæng i flere omgange talt i telefon med dem. Meget betænksomme og kompetente medarbejdere samt virkelig god kundeservice! - har ikke før oplevet noget lignende hverken i fysiske butikker eller i andre online butikker. Tak for hjælpen til PH outdoor herfra! Bedste butik jeg har oplevet!

29 november 2022

Hej Loui!
Vi takker mange mange mange gange for den enormt pæne anmeldelse! God kundeservice har altid været en høj prioritet hos os - så det er dejligt at høre, når vores kunder værdsætter den.

Vi håber, at du engang kommer forbi Viborgs kanter og kigger forbi vores fysiske butik - den tør vi i den grad prale af :o).

Cecilie - PH-Outdoor