Mag ik deze verkopende partij even een zeer groot compliment geven! Korte tijd geleden een IPhone 17 Pro aangeschaft via deze partij. Ik heb de telefoon afgehaald en ‘s avonds op mijn gemakje al... Toon meer
Heb een MacBook Air gekocht bij hun. Prijs was bijzonder scherp. Communicatie liep prima ook in de avond. Heb de MacBook opgehaald omdat we in de buurt wonen. Na betaling ter plaatse op hun advies de... Toon meer
Ik had een iphone gekocht bij phone deal. Deze was aangetekend en verzekerd verzonden via PostNL. Helaas is de telefoon ergens bij PostNl verdwenen en dus nooit geleverd. Na contact te hebben opgenom... Toon meer
Phone-Deal.nl is een online winkel waar u altijd veilig en eerlijk een mobiele telefoon kunt kopen. Bij ons is het ook mogelijk om tablets te bestellen waar altijd een stuntactie aan vast zit. Om scherpe prijzen te kunnen blijven hanteren en te besparen op kosten die een fysieke winkel met zich meebrengen, kunt u onze artikelen alleen online bestellen.
Osseweistraat 5 b, 3023 DA, Rotterdam, Nederland
- 0644917329
- info@phone-deal.nl
- www.phone-deal.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Telefoon is erg snel bezorg. Kleine beschadiging aan de doos, maar de telefoon was verder nog helemaal nieuw!!
Zeker een aanrader.
Gesealde producten tegen scherpe prijzen
Voor de tweede maal electronica besteld en na volle tevredenheid de volgende dag het bestelde product geseald ontvangen.
Ps5 gekocht hier
Ps5 gekocht hier. Was inderdaad nieuw en geseald. De volgende dag kon ik hem al ophalen. Was een mooie prijs in vergelijking met de grote elektronica shops. Blij mee!
Goor je zaak top service ik raad…
Goor je zaak top service ik raad iedereen aan om hier zijn telefoon te kopen
Duidelijke informatie goede prijs en…
Duidelijke informatie goede prijs en goede service.
Met garantie
Kom zeker terug om meer producten te kopen ...
Goed bereikbaar
product werd snel geleverd
product werd snel geleverd. Duidelijke communicatie. Wist waar ik aan toe was. Goede prijs. Prima origineel Apple product.
Gisteren Iphone 17 pro max 512gb…
Gisteren Iphone 17 pro max 512gb besteld, vandaag in huis! Top service en verkoper is duidelijk en houdt zich aan de afspraak! Al om al geen negatief woord te zeggen.
Goedkoop en snel
Goedkoop en snel kunnen kopen. Reageert op tijd en afspraak maken ging gemakkelijk.
Het bedrijf verkoopt telefoons die…eigen niet nieuw zijn
Het bedrijf verkoopt telefoons die weliswaar nieuw zijn ( lees sealed) . Het betreft hier telefoons die door mensen aangeschaft zijn bij hun abonnement maar deze niet gaan gebruiken en dus relatief goedkoop verkopen aan Phone- deal. Phone-deal verkoopt het toestel als nieuw maar eigenlijk is het een 2e hands. Daarom zit er geen btw op je factuur.
Alleen in de kleine lettertjes staat vermeld dat het om marge producten gaat terwijl ze dat nergens op hun site zelf vermelden.

Antwoord van Phone Deal
Goede prijs en snelle service
Goede prijs en snelle service
Communicatie met bedrijf verliep ook vlot Dik tevreden!
Beste prijs en snelle lebering
Zeer goede service en sneller levering
Volgende keer begin ik mijn zoektocht bij Phone Deal!
Ik was voornemens een nieuwe MacBook voor mijn vrouw aan te schaffen bij de mediamarkt, maar toen wij de volgende dag naar het filiaal gingen was de prijs serieus verhoogd. Hierdoor ben ik verder online gaan kijken, gelukkig ben ik toen phone-deal tegengekomen. Soepel contact, snelle verzending en de beste prijzen. Volgende keer begin ik mijn zoektocht bij Phone Deal!
Erg goede winkel met een uitermate…
Erg goede winkel met een uitermate behulpzame winkeleigenaar.
Ik heb een Macbook M4 Max bij hem gekocht.
Kwam nieuw uit de doos met garantie, etc.
Nazorg van de beste man; Appt mij of alles goed is ontvangen, of ik 'm al in gebruik heb, of ik tevreden ben, enzovoorts.
Serieus goed!
Groetjes
Nintendo Switch 2 gekocht incl Mario…
Nintendo Switch 2 gekocht incl Mario kart world nieuw in gesealde doos.
Zeer netjes geholpen
Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Snel geleverd en goedkoper al andere…
Snel geleverd en goedkoper al andere aanbieders...al is afleveren niet goed gegaan postbode had hem voor de deur gelegd