Phoneexpress
Zeer tevreden van deze zaak
Zeer tevreden van deze zaak, had problemen met mijn refurbished iPhone 8 Plus, camera was stuk. Heb deze laten maken voor een prijsje en heel blij van. Later nog is terug moeten gaan voor een oplaadprobleem die hij heeft proberen maken gratis, uiteindelijk niet gelukt jammer genoeg. In plaats daarvan uit sympathie heeft hij me een IPhone SE 2022 verkocht waar een herstelling was aangedaan voor een prijsje vergeleken met andere winkels. heel blij mee. Werkt snel en alles werkt perfect. Zeker een aanrader bij problemen of info.
Maandag 24 /07/23 ging ik bij phone…
Maandag 24 /07/23 ging ik bij phone express aarschot GSM binnen doen Voor GSM herstelling . Ik gaf 120 euro cash op voorhand Paar uur later heef hij mij gebeld en vroeg nog Eens 80 euro hij zei eerst Dat niet Lukt om te maken Dan vroeg ik mijn geld terug en kapotte GSM. Dan zijt hij ge krijgy GSM terug also je 80 euro heedt want hij is gemaakr donderdag vandaag 27juli heef ik zijn vervang GSM terug en krijg ik mijn GSM terug helemaal uit elkaar en voorkanr er niet bij zelf achyerkant ook barsten en was wrong niet in . Niet aan te raden !! Er zullem nog veel slachttoffers valley!!!
koop hier niets
koop hier niets ; man is niet correct ; winkel is niet zomaar open, je moet een afspraak maken ; eerste keer midden december 2022 reed ik richting Aarschot omdat ik een afspraak in de winkel had, en onderweg belde de man me op om te zeggen dat hij er niet geraakte; uiteindelijk toch een moment gevonden op 26 december, wanneer hij er was ; ik had bij het eerste telefonische contact al vermeld dat ik een factuur wou, wat totaal geen probleem was volgens de man ; de dag zelf moest ik cash betalen, want hij beweerde zijn "bakje om kaarten te lezen" te hebben vergeten, maar ik voelde wel aan dat hij dat altijd aan klanten vertelde ; een factuur kon hij terplaatse niet maken, maar hij zou me het via mail bezorgen, wat nooit is gebeurd, niettegenstaande ik hem daarover meermaals heb gecontacteerd; bij ons laatste telefoongesprek zei hij "doe niet moeilijk" en hij verbrak de verbinding. Ik ga daar nooit meer.
Slechte firma, pas op!
Zeer, zeer slecht! Firma levert niet en geeft niet thuis zodra je contact probeert op te nemen! Net wat anderen hier ook al aangeven; het zijn oplichters!! NIETS BESTELLEN HIER!
KOOP HIER NOOIT IETS
Iphone X gekocht met gezichtsherkenning (duurder dan zonder).
Meteen na aankoop (liefst cash, zonder betaalbewijs) moeten terugkeren voor 'ghostscreen' (scherm flikkerde en reageerde niet). Zeer onprofessionele communicatie. Toen ik vroeg
om mijn Iphone in te leveren ter herstelling ontving ik foto's van een hond met puppy's, om mij duidelijk te maken dat de herstelling niet voor meteen zou zijn. Te druk met 'hondje dat net bevallen was'.
Herstelling hiervan kostte niets extra omdat ik diezelfde week nog ben teruggekeerd en ze het dus niet op mij konden steken.
Na 3 maanden viel het scherm uit de Iphone. Na herstelling bij Phone express heb ik 100 euro moeten betalen omdat het zogezegd 'niet onder garantie viel'. Het scherm was er nochtans zomaar uitgevallen, zonder dat de gsm was gevallen.
Na deze 'herstelling' werkte face ID niet meer, waarvoor ik dus wel extra betaald had.
Na 9 maanden warmde de Iphone telkens heel fel op wanneer ik deze gebruikte. Hierdoor is de batterij stuk gegaan.
KOOP NOOIT IETS VIA PHONE EXPRESS. Het zijn oplichters die er niets mee in zitten geld af te troggelen, zonder kwalitatieve producten af te leveren. Grootste fout ooit om hier iets te kopen.
Zéér slechte kwaliteit!
Zéér ontevreden!
Scherm ipad was gebarsten. 3x moeten teruggaan na herstelling omdat er lijm zichtbaar was aanbinnenkant ipad op het scherm, evenals vingerafdrukken. Uiteindelijk werd hij hersteld en bij het maken van selfies zat het scherm/lcd voor de camera voor een deel.
Nu is het scherm volledig gelost en reageerde ipad zeer slecht. Concurrent heeft ipad bekeken en foto’s genomen.
Resultaat: er was een bijtende chemische lijm gebruikt en er zaten nog glasresten binnen de ipad. Gelukkig heeft de lijm geen verder schade aangebracht.
Bij contact over recent probleem, kreeg ik te horen dat enkel het scherm plakken onder garantie viel.
Herstelling door Phone Express was van zeer slechte kwaliteit en betalen hun slechte kwaliteit zelfs niet terug!