je denkt een nieuwe telefoon te kopen maar de kans is zeer groot dat het een opgefriste 2dehandse is (zonder garantie). De telefoon wordt opgestuurd vanuit bv Singapore. Als deze bij de dou... Toon meer
Zeker hier niet kopen. Ik heb hier een jaar geleden mijn iPhone 5S gekocht. Na 10 maanden werden door Apple mijn FaceTime, iMessage en iCloud functies op de telefoon geblokkeerd. Gebeld met Apple help... Toon meer
Via Phonespot.nl HTC Desire z besteld. Deze moest vanuit China opgestuurd worden, dus dacht ik na alle slechte reviews toch een nieuwe telefoon te ontvangen. Na ruim 2 weken wachten werd deze... Toon meer
Na aangifte bij de politie en vermelding op vele websites, is nu mijn geld teruggestort. Valt mij wel op dat hier op trustpilot veel reviews staan die niet echt zijn maar door medewerkers erop gezet... Toon meer
Mensen keken ook naar
hele goeie service
Levertijd klopt precies zoals gezegd is, phonespot heeft heel goeie prijzen, elders niet goedkoper verkrijgbaar. Je krijgt je verpakking goed verpakt. Ik heb helemaal geen klachten. Gewoon de beste
alles verliep naar wens, goede zaak
Alles gaat zoals het hoort, goede service
Aan te bevelen aan iedereen
QUICK ANSWER
Model snel gevonden op de website en besteld... betaling correct uitgevoerd en ja hoor, enkele dagen werd het toestel geleverd.
toen probleem... snel antwoord gekregen van wat te doen. Service en klantvriendelijkheid zeker OK.
Compleet zonder zorgen.!
Duidelijk, en goed geregeld, alle nodige info op tijd, en correct alles afgewikkeld, afgeleverd.
Eenvoudig, goedkoop en snel. How it should be!
iPhone 5 besteld. Zéér snelle levering (de dag erna al) en alles was perfect in orde! Mijn volgende ga ik ook via hen bestellen. Zeker een aanrader!
nooit meer.
De phonespot verkoopt telefoons door voor te doen alsof dit nieuwe producten zijn. Echter het zijn tweedehands producten die met een nieuw beschermhoesje bestickerd worden. als snel was mijn bestelde iphone stuk. bij reparatie moest ik lang wachten en extra betalen anders kreeg ik hem niet terug. toen phonespot zag dat we een bedrijf hebben moest ik ook nog de btw aan hen terug betalen die ik volgens hen terug had kunnen vorderen. anders geen telefoon retour. dus maar betaald. toen was mijn toestel kwijt. kreeg ik een andere toegezonden in een vies doosje die het ook niet deed. op mijn mails komt geen reactie. je kan ze ook niet bellen. ik koop nooit meer een telefoon bij the phonespot.
Ik heb zeer goede ervaringen met phonespot. Snel en betrouwbaar
Bij phonespot kun je gerust je bestelling plaatsen. Pruducten zijn betrouwbaar. Levering is snel. Service aan de telefoon is netjes en correct.
gewoon goed
Mijn mobiel werd (zeer) snel geleverd en was goed beschermd. Ook de prijs was het beste. Ik ben zeer tevreden.
Liep allemaal super. Let op dat je email bij ongewenst terecht kan komen.
Ik zocht een eigen toestel. Voor een sim only abonnement.
Hier zijn de prijzen heel redelijk en de levering heel snel.
grandioos!wat een service!
Dus deze bestaat dus nog.
Telefoon in de kleur nietmeer invoorraad,!!!géén probleem!!!.een mailtje was voldoende,en ook nog binnen 24 uur verzonden.
Hartelijk dank
Alles in orde
Iphone besteld. Betaald via internationale overschrijving op maandag naar Nederland en reeds geleverd in België op donderdag. Tot nu toe geen klachten.
aflevering perfect
aangezien ik het product nog niet heb, kan ik hierover geen uitspraak doen.
De reden hiervoor is dat ik in het buitenland woon en het product via familie in nederland heb besteld. De communicatie en levertijd waren perfect en ga er van uit dat het product ook goed is. Zeker een leverancier waar ik een volgende keer weer iets zou bestellen.
Een groot genot, met de service en kwaliteit van Phonespot!
Voordat ik daadwerkelijk tot het doen van de aankoop overging had ik nog enkele vragen over het product. Ik kreeg razendsnel via e-mail een heldere en duidelijke reactie terug. Vervolgens ben ik overgegaan tot de aankoop van het product en heb niets dan lof over de snelle en goede levering. Ik kreeg netjes een bevestigingsmail toegestuurd met daarin de verwachte levertijd- en datum. Het product was netjes verpakt in een doosje met extra bescherming aan de binnenkant. Kortom, goede service, snelle levering en perfecte kwaliteit!!
The best i ever had
Het kan niet beter! Het is het goedkoopst. De website vind ik er niet zo goed en geloofwaardig uitzien maar dat is het wel! Het is gewoon heel goed ook een snelle levering.
scherpe prijs, snelle levering, communicatie vacuum na betaling en bestelling
scherpe prijs, snelle levering. geen (directe) terugkoppeling na directe betaling, zoals b.v. "wij hebben uw betaling ontvangen, het product is verzonden via enz. u kunt het dan en dan verwachten."
hierdoor onnodige communicatie.
hierdoor sterren 3 en 1/2 ; is niet aan te klikken vandaar noodgedwongen 4, is dus 1/2 ster te hoog!
mvg
Uitstekend.
S"middags besteld, keurig een email met de stand van zaken en de volgende dag binnen.
Met Phonespot gegarandeerd een vlotte levering en supergoede service
Een zeer vlotte en goeie service.
Enige minpunt is dat je vanuit België niet met creditcard kan betalen en dus gewoon het bedrag moet overmaken, hetgeen dan wel een dag of twee vertraging opleverd. Maar zodra de overschrijving Phonespot bereikt heb je 's anderendaags gegarandeerd je bestelling in huis. Gewoon super.
Wat ze beloven voeren ze ook uit
Het was voor het eerst dat ik bij Phonespot ging bestellen en dat vindt ik altijd toch wel spannend maar ze maken hun beloftes waar alles keurig afgehandeld een tien.
Groetjes Martin
Vooral niet(s) bestellen bij Phonespot.nl!!!!
Ook wij kregen de door ons bij Phonespot.nl bestelde mobiele telefoon (die uit China moest komen) veel te laat geleverd. Bovendien kregen we totaal onverwacht bij het afhalen in het postkantoor te horen dat we een flink bedrag moesten bijbetalen aan inklaringskosten EN BTW, iets waarvan phonespot.nl nooit melding heeft gemaakt ten tijde van onze bestelling (februari 2013). Tegenwoordig heeft Phonespot.nl een extra vermelding bij de specificaties staan over deze extra kosten (dat deze altijd voor rekening komen van de koper).
Gelukkig heb ik ten tijde van mijn bestelling een screenprint gemaakt van de voorwaarden en de specificaties, deze stonden er toen NIET bij. Waren ze bij phonespot.nl maar meteen eerlijk geweest over deze extra kosten, dat had een hoop ellende en vooral emails gescheeld...
Op advies van phonespot.nl heb ik toentertijd een brief geschreven aan post.nl en deze vertelden mij dat het probleem toch echt bij phonespot.nl ligt, deze zouden namelijk bij een produkt dat van buiten de EU komt, GEEN BTW mogen berekenen.
Dit doen ze echter toch, er zijn hiervan talrijke voorbeelden van andere gedupeerden te vinden op Internet.
Even in het kort een email die ik onlangs aan phonespot.nl gestuurd hebt over bovenstaande.
======================= Begin email =========================
1) op jullie site staat (recentelijk snel toegevoegd, niet aanwezig ten tijde van onze bestelling) letterlijk: "De bijkomende kosten zijn vooraf nooit volledig vast te stellen, deze zijn afhankelijk van de expediteur waarmee het pakket wordt verzonden, de aanschaf waarde en het land van aankomst, u kunt dus vooraf bij de douane nagaan welke tarieven van toepassing zijn op het invoeren van uw bestelling. Dit product wordt conform Nederlandse wetgeving verkocht onder het 0% BTW tarief.".
Dit komt overeen met de strekking van de brief die wij van postnl kregen en die jullie ook al van mij als bijlage hebben gehad. Letterlijk stond in die brief o.a. "Zoals de website van de firma Phonespot zelf al aangeeft, moeten de zendingen welke van buiten de EU verstuurd worden met een 0% BTW tarief worden verkocht. In de praktijk gebeurt dit blijkbaar niet."
Dat laatste komt op zijn beurt weer prima overeen met het volgende onder punt 2:
2) op onze phonespot.nl factuur van order 12034554 staat echter duidelijk apart een regel met een BTW gedrag berekend, nl 21% zijnde euro 42,68.
Omdat het langzamerhand natuurlijk allemaal verschrikkelijk lang duurt gaan wij ermee akkoord als jullie de door phonespot aan ons onterecht in rekening gebrachte BTW terugbetalen. Dan heb ik het dus over 42,68 euro.
======================= Einde email =========================
De reaktie die wij hierop kregen komt er op neer dat phonespot.nl nu stelt dat de 0%-BTW regeling pas van recente datum is en dus niet geldig was op moment van onze bestelling. Om de juistheid van het door phonespot.nl beweerde te verifieren heb ik mails gestuurd naar de belastingdienst, de douane en opnieuw naar postnl. Op dit moment wacht ik even af wat hier uit komt. Wordt vervolgd dus!
Het lezen van meerdere negatieve reviews (op onder andere deze site) heft mij ertoe gezet ook aan Nokia zelf een mail te sturen over de aan mij geleverde telefoon uit China. Mocht dit een niet originele telefoon zijn, dan heeft phonespot.nl er nog een nieuw probleem bij, want het toestel is ons wel verkocht als zijnde nieuw. Bij ons ging het om een Nokia 6700 Classic Gold.
Groetjes,
Chiara & Marcel
Update 23 oktober: nog geen reaktie van belastingdienst, wel ook mail gestuurd aan consuwijzer.nl.
Update 28 oktober. Nog steeds geen reaktie van belastingdienst en/of douane, die hebben het kennelijk verschrikkelijk druk... in de tussentijd maakte iemand me wel opmerkzaam op de site van kassa (vara) waar ook een gebruikster last had van hetzelfde probleem, dat echter kennelijk netjes door phonespot werd opgelost, dus men kan het daar kennelijk wel, alleen past men het niet bij alle gedupeerde klanten toe helaas.
Een klein stukje dat door phonespot.nl zelf geschreven is door medewerker [Name]:
Zo mailde [Name]van Phonespot mij op 29 mei 2013;
Overigens heeft Phonespot.nl haar leveringsvoorwaarden sinds kort aangepast om een dergelijke situatie (BTW) te voorkomen; Onze prijzen zijn gemiddeld met 21% verlaagd en wij merken nu wel onze klanten als importeur aan. De BTW wordt bij verkoop niet in rekening gebracht maar pas bij ontvangst betaald. Zo kan dan ook nooit meer dubbel BTW worden afgedragen en loopt dit nu altijd goed. Er is dus een oplossing voor dit vervelende probleem gevonden.
De reden waarom wij onze voorwaarden hebben aangepast is niet enkel uw klacht maar inderdaad de klacht van meerdere mensen. Aangezien dit vaker verkeerd ging kunnen wij het ons uiteraard niet veroorloven dit op zijn beloop te laten en moesten zoeken naar een goede oplossing. Wij hopen deze zo te hebben gevonden.
onnodig druk gemaakt na verontruste berichten op internet.
Ik heb me onnodig druk gemaakt na verontruste reviews op het web.
Ze hebben me in tegenstelling snel keurig en correct behandelt!!!
dank je wel phonespot en met name Clarinda van de service!!!!