je denkt een nieuwe telefoon te kopen maar de kans is zeer groot dat het een opgefriste 2dehandse is (zonder garantie). De telefoon wordt opgestuurd vanuit bv Singapore. Als deze bij de dou... Toon meer
Zeker hier niet kopen. Ik heb hier een jaar geleden mijn iPhone 5S gekocht. Na 10 maanden werden door Apple mijn FaceTime, iMessage en iCloud functies op de telefoon geblokkeerd. Gebeld met Apple help... Toon meer
Via Phonespot.nl HTC Desire z besteld. Deze moest vanuit China opgestuurd worden, dus dacht ik na alle slechte reviews toch een nieuwe telefoon te ontvangen. Na ruim 2 weken wachten werd deze... Toon meer
Na aangifte bij de politie en vermelding op vele websites, is nu mijn geld teruggestort. Valt mij wel op dat hier op trustpilot veel reviews staan die niet echt zijn maar door medewerkers erop gezet... Toon meer
Mensen keken ook naar
gewoon perfect bestellen en andere dag alles thuis bezorgd
Dit is de eerste keer dat ik hier bestel en gewoon uitmuntend de volgende dag alles in huis als de service ook zo goed is als ik problemen krijg met het apparaat en het ook gelijk opgelost word of zo snel mogelijk blijf ik hier kopen en ook mijn vrienden zal ik aanbevelen bij phonespot dus PHONESPOT GA ZO DOOR EEN DIKKE 10 VOOR ZOVER
Mooi snel geleverd, blije klant
Ook netjes onherkenbaar verpakt
Binnen 2 dagen in huis. Prima snelle levering
alles DIK in orde
ik was zeer tevreden en kreeg in NO time mijn telefoon toegestuurd
Zit hartstikke mooi in elkaar
Dit bedrijf is perfect! ze zijn hartstikke open naar de klant en komen de beloftes na die op de site staan. In één woord: TOP!!!
Vervolg op vorige revieuw
Valt mij wel op dat hier op trustpilot veel reviews staan die niet echt zijn maar door medewerkers erop gezet zijn.
zoals kopen via internet moet zijn
goeie website, goeie communicatie over de aanschaf
Prima!
Snelle vlotte afhandeling, meer dan uitstekend, ik beveel je hen van harte aan.
super mega coole aankoop van Samsung Galaxy s4
Een weekje geleden heb ik me een Samsung Galaxy s4 gekocht. Deze kwam al na een dag bij mij thuis aan. Dit heb ik meteen bekend gemaakt aan andere mensen die nu ook via de site een smartphone gingen aanschaffen. Wat een snelle en goede service!
snelle levering, kwaliteit valt een beetje tegen
Mijn nieuwe gsm was sneller bezorgd dan verwacht, gelukkig want de oude had het begeven. De kwaliteit van de nieuwe, een Motorola, valt wel tegen. De kapjes, en een van de schermpjes, zitten niet goed vast en op een van de schermpjes zat een beschermfolie te vast geplakt waardoor er lijmresten zijn achtergebleven.
IK BEN TEVREDEN
ik heb alleen maar goede beoordeling geven.omdat alles goed gegaan is.
maar ik heb een vraag ik wil een tweede toestel kopen krijg ik korting?
antwoord graag.
Super snelle levering! Geweldige service!
Op zaterdag mijn nieuwe Samsung S4 besteld. Tot mijn schrik zag ik op maandag dat bij de Samsung stond dat de levertijd onbekend was. In "paniek" een mail gestuurd. Binnen een paar minuten had ik al antwoord. Het pakketje was verzonden en ik zou het de volgende dag ontvangen. Op dinsdag was mijn telefoon er al. Precies zoals men had beloofd. Helemaal geweldig! En dat ook nog eens tegen een lage prijs. Ik kan iedereen deze shop aanbevelen! En ik zal zeker in de toekomst shoppen bij Phonespot!
Bianca.
Korrekte levering, alles zoals afgesproken, 1 woord " perfekt"
I-phone bestelt en enkele dagen later al in de bus zoals ook afgesproken, prima. Betaling via Pay/pal en alles goed geregeld.
Simpelweg fantastisch!
Ik heb een iPhone besteld op de site en koos ervoor om die via overschrijving te betalen. Onmiddelijk kreeg ik reactie via mail dat de bestelling was genoteerd. Een beetje later kreeg ik een mail met alle details voor de overschrijving en amper 2 dagen later werd lijn telefoon afgeleverd. Nog nooit heb ik zo'n goede service meegemaakt. Mijn volgende telefoon koop ik er ook beslist!
Snel
De dinsdag besteld en betaald. En de donderdag had ik mijn toestel al. Echt snel.
Betrouwbaar en de beste prijs
Eerste keer een bestelling geplaatst en prima volgens afspraak geleverd.
top winkel
niet alleen heel goedkoop, maar ook perfecte after sale service. absolute aanrader!
Hier niets bestellen!
Eerst een Desire Z besteld, kwam na een dikke 4 maanden pas binnen en was binnen 2 weken kapot (douane kosten moest ik betalen en pas na 3 maanden over en weer mailen, want bellen doen ze niet aan, kon ik wat regelen over de gemaakte extra kosten). Gezien het toestel meer dan 2 jaar geleden gemaakt was kreeg ik geen fabrieksgarantie en moest ik hem terugsturen. Willen ze me een goedkopere telefoon aansmeren. Niet geaccepteerd natuurlijk, duurder model besteld en de eerder gemaakte douane kosten gingen hier als korting vanaf. Weer een dikke 3 maanden moeten wachten en dan nog een ander model opsturen dan ik had besteld (hardware is hetzelfde maar software bestemd voor Amerika ipv Europa).
Ik heb ze dat gemailt en het eerste wat ik als antwoord kreeg was: als u het product al in gebruik heeft genomen is ruilen niet meer mogelijk!!!!
Hoe moet ik er anders achterkomen dat ze het verkeerde toestel op hebben gestuurd als de Hardware hetzelfde is????
Lader die mee was geleverd deed het niet, sterker nog, hij maakte heel de telefoon in de war (scherm aan/uit, touch werkte niet en dit was ook zo op andere telefoons, heb ik getest)
Kortom mijn ervaring met dit bedrijf is bloeddrukverhogend geweest, dan al niet traumatiserend, ik kan dit bedrijf bij niemand aanraden.
Gewoon weg prima in orde
Keurige snelle levering voor de scherpste prijs die ik kon vinden. Helemaal niks op aan te merken