Goed op de hoogte gehouden. Status van pakket. Zorgvuldig verpakt rekening houdend met niet beschadigen doos funkopop.
Veel moeilijk te vinden Funko pops. Heel goed beschermde verzending en snelle levering. Service is goed. Enkel de staat van de pops zou iets beter kunnen omschreven worden op de website. Je moet al af... Toon meer
Ik ben tevreden over mijn bestelling. Ik heb besteld zonder een account aan te maken. Wat ik hierin miste is een bevestiging dat het pakketje verzonden was en dat ik het niet kon volgen. Dat vond ik t... Toon meer
Goed verpakt, snel geleverd! Soms zijn de exclusive pops wat aan de dure kant (ook vergeleken met andere aanbieders), maar na wat zoeken en met de 10% korting van juli kon ik hier best wat leuks vind... Toon meer
Welkom bij dé webshop voor exclusieve Funko Pops. In onze collectie vind je een groot assortiment aan **hard-to-get**, **limited edition** en **vaulted Pops** die jouw verzameling naar een hoger niveau tillen. Zoek, ontdek en koop de items die je altijd al hebt willen hebben – en maak jouw collectie eindelijk compleet. Naast Funko Pops bieden we ook unieke verzamelitems zoals: * **One Piece TCG** * **TUBBZ Cosplaying Ducks** Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met je collectie: bij ons vind je altijd iets bijzonders.
Belgiestraat, 3402BA, IJsselstein, Nederland
- info@pickapop.nl
- www.pickapop.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed op de hoogte gehouden
Betrouwbare service en goede communicatie.
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Pickapop. De bezorging was snel en netjes, en de communicatie was perfect. Ik werd goed op de hoogte gehouden en alles verliep duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader!
Netjes en snel bezorgd
Netjes en snel bezorgd. Ook per mail snelle reactie. Hopelijk krijgen ze de laatste pop ook voor mij geregeld. Dus de plek om pops te bestellen die ook niet op de site staan.
26 losse OP14 boosters zonder 1 hit
26 losse OP14 boosters gekocht. Geen 1 hit. Lijk me geen toeval.

Prima site
Ik heb 2 matten gekocht maar 1 ontvangen. Wat jammer was. Ze hebben het netjes voor het verzenden aan gegeven dat hij niet meer beschikbaar was. Vorige keer ging alles wel goed en soepel.

Antwoord van Pick A Pop
Had ze op een beurs voor het eerst…
Had ze op een beurs voor het eerst gezien verzamel funko's maar daar hadden ze tubbz eendjes ik zag the joker the nun en billy uit saw liggen ik gelijk gekocht wilde nog 2 andere maar hadden ze helaas niet. Online contact genomen en kreeg gelijk een reactie terug. Heel vriendelijke. Ze hebben de 2 tubbz voor mijn geregeld en geb ze nu.
Zeer vriendelijke mensen en goede service.

Blij met mijn aankoop
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Mijn artikel was veilig verpakt en ik kreeg er ook nog een leuke sleutelhanger bij. Ik raad het bedrijf zeker aan.
Prachtige service en top verpakt!
Verzoek om booster box beschermd te verzenden is gehoor aangegeven en deze is prachtig verpakt en keurig binnen enkele dagen aangekomen! Complimenten voor de professionaliteit en excellente service.

Antwoord van Pick A Pop
Netjes verpakt en snel opgestuurd
Mooie producten
Ik heb alles gekregen wat ik besteld heb en het product is het zelfde als op de foto's
Ontzettend goede service en vriendelijkheid en een super goede shop!
Ik was al heel lang op zoek naar een bepaalde pop. Toen kreeg ik de tip om bij pick a pop zo een formulier in te vullen voor pops die je zoekt.
Kreeg vrij snel respons en ze hadden hem gevonden in de VS. Communicatie krijgt een dikke 10 wat een ontzettende aardige vriendelijk mensen. De pop zelf was zekers niet duur. Eerlijke goede prijs.
Vandaag de pop binnen en deze was bom proof verpakt. Leuke sleutelhanger erbij. Ik ben echt totaal happy! Super service dikke 10. Twijfel je, don't deze mensen zijn 100% legit!
Geweldig
Super goed verpakt. Snel verzonden. Ik ben helemaal blij. Ik raad pickapop zeker aan!!!
Top service en kwaliteit bij PaP!
Al meerdere bestellingen geplaatst bij Pick a Pop en ze leveren telkens weer een top service! Ze bieden ook mooie Funko's aan die niet overal te vinden zijn. Zeker een aanrader voor de Funko liefhebbers!
Funkotastisch
De Jiraiya on toad bleek helaas niet meer op voorraad, ik heb toen netjes een persoonlijk bericht gekregen met de optie geld terug of nabestellen. Ik heb gekozen voor nabestellen en ben goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ook had ik per ongeluk mijn oude adres opgegeven deze wijzigen was geen probleem. Mijn pop is goed beschermd verzonden en ziet er super uit. Voor het lange wachten heb ik 7 extra bescherm cases gekregen!! Wat enorm gul en lief!! Funkotastische service, ik zal hier zeker weer bestellen.