Heel overzichtelijk, goed aanbod, snel gereserveerd. Ideaal als je geen zin hebt je vakantie van tevoren al helemaal in te plannen! En de campings zijn uitstekend!
Helemaal top, vakantie hier geboekt en alles naar wens. Goed alles per mail ontvangen, alles duidelijk en overzichtelijk. Top
Heldere taal, snelle boeking en bevestiging. Ook via ideal te betalen
Leuke en waardevolle site. Voor de rest heel waardevol.
- Reisbureau
- Campinggebied
- Vakantieaccommodatie
- Recreatie- en vakantiekampen
- Reiszoekmachine
- Vakantiewoningverhuur
Book more than 5,000 campsites, glamping sites and holiday parks on Pitchup.com. We feature a wealth of outdoor holidays from caravans and lodges to tent pitches and wigwams in 70 countries in Europe, the Americas, Australia and Africa. Based in London, Pitchup.com was founded in 2009 and is regularly featured in the national press. Awards include FT 1000 Financial Times' 1,000 fastest-growing companies in Europe 2018, 2019 and 2020, Deloitte UK Technology Fast 50 and the Red Bull 'Future 50'.
Zeeta House, 200 Upper Richmond Road, SW15 2SH, London, Verenigd Koninkrijk
- enquiries@pitchup.com
- www.pitchup.com
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nette presentaties van campings en hun…
Nette presentaties van campings en hun fasciliteiten
Leuke en waardevolle site, jammer dat het bedrijf geen vaste app plaatst om het sneller te kunnen vinden. Nu is het wat gedoe, vooral voor de pensionados
Leuke en waardevolle site. Voor de rest heel waardevol.

verstaanbaar en duidelijke informatie
Verstaanbaar en duidelijke informatie.
Reservering is gemakkelijk te boeken en te betalen. De getoonde bedragen zijn correct, zonder verborgen kosten.
Helemaal top
Works perfectly top
Kan ze niet contacteren
Kun ze niet contacteren. Vorige week op 13 juli een reservering gedaan. Echter vind ik geen bevestiging in mijn mail. Ook bij mijn accountgegevens staat niets terwijl er wel de reserveringskosten van mijn rekening zijn afgegaan. Hoe bizar

Antwoord van Pitchup.com
Aankoopbedrag kwijt bij annulering!
Aankoopbedrag kwijt bij annulering!
Het bestellen en betalen van een reservering op een camping met pitchup verliep makkelijk en vlot. Als je echter op tijd een camping annuleert ben je het aankoopbedrag kwijt. Het is beter om via een andere organisatie te reserveren waar je bij tijdige annulering wel je geld retour krijgt.

makkelijk,
makkelijk,
er is meestal wel ergens een plekje vrij voor één of een paar nachten
Snelle en veilige boeking
Heldere taal, snelle boeking en bevestiging. Ook via ideal te betalen
snel en makkelijk info en boeken
Snelle en correcte afwerking van de…
Snelle en correcte afwerking van de reservering
Very easy proces
Pas op met boeken en betalen via Pitchup.com!
Zie reactie hieronder, zelfde gedoe met verkeerde boekingen. Boekte camping in Zuna via Pitchup.com en kreeg vervolgens nog een factuur vanuit de camping, voor hetzelfde bedrag. Belde de camping maar het lijkt er nu op dat ik het gehele bedrag als bemiddelingskosten heb betaald en nog niet geboekt heb bij de camping. Lekker dan.

VIERdubbele boeking
Vanochtend om 6u vertrokken. Om 11u kregen we telefoon van de camping dat er een VIERdubbele boeking was voor de luxueuze stacaravan die wij geboekt hadden. De campingeigenaars zijn gelukkig zo vriendelijk geweest gauw een tentje te kopen en op te zetten om ons zo toch nog een slaapplaats te kunnen geven voor vannacht. Blijkbaar is het probleem dat de software van pitchup niet compatibel is met hippocamp, de software voor het beheer van de camping. De fout ligt volgens de campingeigenaars bij pitchup. Bovendien heb ik gereserveerd bij en betaald aan pitchup dus is de camping mij niets rechtstreeks verschuldigd en is het pitchup die mij mijn voorschot zou moeten terugbetalen voor een dienst die pitchup mij beloofd heeft maar niet geleverd heeft. Ik heb de terugbetaling aangevraagd via PayPal, ik benieuwd of pitchup haar verantwoordelijkheid gaat nemen.

Wat een uitkomst!
Vlot geboekt,duidelijke site en…
Vlot geboekt,duidelijke site en beschikbaarheidsaanduiding.
Prima… snel en goed