Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stor ros til Alexander, han får den bedste anbefaling! Mit rækkehus blev solgt meget hurtigt, efter det var sat til salg hos Place2Live. Alexander var meget professionel, kompetent, venlig og hjæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God oplevelse hele vejen igennem🙌🏼 Der blev altid svaret hurtigt på spørgsmål, og man skulle aldrig være nervøs for, hvilken mægler der kom til fremvisningen. Alle tre mæglere var meget kompetente... Toon meer
Københavnsvej 2-4, 3400, Hillerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Et engageret, venligt og kompetent personale. At huset blev solgt til en god pris trækker jo heller ikke ned. Særdeles tilfredse med dette ejendomsmæglerfirma.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Place2live Hillerød har kæmpet en brav kamp for at få handlen af vores drømmebolig i hus. Således lykkedes de både med salg af vores bolig OG køb af vores nye hjem i samme ombæring. Vi er glade!!

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Jeg kan varmt anbefale Place2live Helsinge, hvis boligen skal sælges. Vi havde et super godt samarbejde omkring salget af mit hus. Professionelle folk, realistiske og altid klar med tilbagemeldinger på alle henvendelser jeg havde under forløbet.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Place2Live stod både for vores køb og nu salget af vores hus, her to år efter.
Place2Live har fra dag ét til slut, været en super positiv oplevelse. De har været fantastiske i købs og salgs processerne, men har samtidig været yderst imødekommende når vi har ringet eller mødt op i deres butik. Derudover har de været helt suveræne i forhold til at give os gode råd i forhold til vores fremtidige proces, så vi er klædt så godt på som muligt. Dette kan man naturligvis ikke forvente, men oplevelsen med dem har været fantastisk!
Vil vi gerne give 3 ekstra stjerner!
Én for Henrik
Én for Marianne
Én for Mathilde

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Venlig og kompetent kommunikation. Stort engagement fra samtlige ansatte i Helsinge-afdelingen. Alle aftaler blev overholdt, og der var altid god tid til diverse informationsarrangementer og spørgsmål, der dukkede op hen ad vejen. “ Min side” - systemet fungerede rigtig godt, så man kunne følge med gennem hele forløbet.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Jeg vil gerne give min største ros til Place2live, Helsinge.
De yder en fantastisk kundeservice, især det at man hele tiden er orienteret pr. telefon og via deres app.
De har formået at sælge vores hus hurtigere end forventet og til en god pris, på en super kompetent måde.
Jeg vil til enhver tid anbefale Place2live til min omgangskreds.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Med netop overstået salg har vi nu haft fornøjelsen af både at købe og sælge med place2live Hillerød, og begge gange har været en virkelig god og positiv oplevelse. Alt er foregået i god ro og orden fra start til slut, og der har været høj service, styr på sagerne, og en rigtig god kommunikation i øjenhøjde hele vejen. Top oplevelse herfra.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
God rådgivning og masser af hjælp undervejs i processen!
I det hele taget trygt at være kunde her og RIGTIG GOD service hele vejen igennem.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi kan kun være tilfredse med både vores salg og køb af hus. Henrik og Marianne har været meget professionelle hele vejen igennem og har været gode til at følge op igennem hele processen. Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Mvh Pia & Jesper

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Jeg er glad for at kunne dele vores positive oplevelse med Place2Live, som vores ejendomsmægler. Deres kommunikation var fantastisk, og de holdt os informeret gennem hele processen. Vi kan varmt anbefale Place2Live til alle, der søger en pålidelig og professionel ejendomsmægler. Tak for en problemfri salgsoplevelse!

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
God kommunikation fra mægler, vedr. processen fra start til slut, løbende opdateringer, problemfri overlevering fra mægler til mægler internt hos Place2live (alle var sat ind i vores hus.)
Samtidig altid tilgængelig i forventet åbningstid og styr på aftaler ift. os, fremvisninger og ved åbenthus.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Meget hjælpsomme og nemt tilgængelige, især for en førstegangskøber der ikke aner hvad de laver.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Gode dialoger - gode til mod og medspil - man bliver hørt som sælger

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Vi solgte hurtigt og med en god pris. Jakob Nissen lavede en realistisk og god vurdering af vores hus, og efter ca. 30 dage var vores hus solgt. Gennem hele processen har vi følt os trygge og godt behandlet, og vi vil til enhver tid vælge Place2live og Jakob Nissen igen.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Super salg igen af Place2Live i Helsinge!
Vi har lige solgt vores hus i Esbønderup og det er anden gang Marianne Nielsen står i spidsen for et salg for os. Det fungere bare perfekt og altid super service fra hele Place2live teamet.
Venlig hilsen Gitte og David

vedr Place2live, Helsinge.
Vi indhentede tilbud fra 3 lokale ejd.mæglere, og valgte derefter Place2live. Alle 3 mæglere vurderede en realistisk pris næsten ens, men vi valgte Place2live pga mulighederne i deres køberkartotek. Huset nåede aldrig at komme på nettet, der var 4 fremvisninger ialt, hvoraf køber var der to gange. Det blev solgt meget hurtigt og til prisen. Vi har været meget tilfredse med Place2live, og de har fuldt ud levet op til vores forventninger. Kommunikationen var hurtig og professionel.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Ro, støtte og servicemindede. Place2live kan man altid få fat i og de gør lige det ekstra og er meget servicemindede. Vi er yderst tilfredse. Vi satte til salg i en ekstremt turbulent tid og her har især Henrik Høgh været en fast støtte og hjælp, givet ro og gjort alt for at få solgt! Igen kæmpe tak herfra.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Jakob Nissen og Place2Live udførte et professionelt arbejde i forbindelse med salg af vores bolig. Vi følte os hele vejen igennem salgs processen velinformeret og hørt. Herfra en meget positiv anbefaling.

Antwoord van Ejendomsmæglerfirmaet place2live
Både som køber og sælger følte vi os godt behandlet. Vi fik løbende og objektiv information og rådgivning.