Platan Tandklinik Reviews 19

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Cosmetische tandarts
  3. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tandlæge Ib Kæseler og hans professionelle team viser dig hvordan dine tænder har det og hvordan du bedst passer på dem i fremtiden.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en akut tid tandpine og en byld…

Fik en akut tid tandpine og en byld har angst især for tandlæger men fik en god oplevelse bliv taget godt imod sagde alt hvad hun gjorde og spurte om jeg var ok og når hun gik i gang spurte igen om jeg var klar fik revet tanden ud efter første bedøvelse KU jeg stadig mærke lidt så hun gav mig hurtig mere bedøvelse så var en smertefri oplevelse de ville også hjælpe mig med ansøgning til kjælp til min protese da jeg mangler 2 tænder i overmunden så en god behandling og sød tandlæge

5 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg tog tilbuddet som de har for ny…

jeg tog tilbuddet som de har for ny patienter, jeg fik en tid i starten af december 25 , jeg kom til tiden, jeg registret mig hos ved skrækken. jeg kom ind med samme for der var ikke nogen andre patienter. så kom en sød pige som undersøgt mine tænder og tog nogle røgten billeder, hun så ud som ny eller i praktik , hun var lidt usikker på hvad hun lavede, så kom damen som modtager folk, hun begyndt at renser men tænder, hun rensede mine tænde meget hurtigt og usystematisk med ligegyldighed, oven i købet der var ikke spor af dansk klink.

17 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fejldiagnostisering af en tand.

Klinikken tilbød nye patienter komplet tandeftersyn, 2 x røntgenbilleder , tandrensning og konsultation for ialt 379,- DKK.
Det tilbud benyttede jeg mig af og betalte ekstra for at få dybde rens i 2 stk tænder i undermunden p.g.a paradentose, hvilket også er ok.

Hvad tilgengæld ikke er ok er, at tandlægen oplyste mig om, at der var gået paradentose i mit implantat som jeg har i overmunden.

Da jeg efterfølgende og formentlig helt tilfældigvis får ondt i samme implantat henover julen 2025 er jeg af den overbevisning om, at det jo skyldes den pågældende paradentose og jeg var derfor ikke ekstra opmærksom på, at søge tandlæge.

Det pågældende implantat var gået løst og derfor var der kommet betændelse som skyldes mine smerter.
Det er ikke noget en patient skal gå med og derfor søge tandlæge straks men heldigvis kunne det ordnes.

Min kritik går på, at tandlægen oplyser at jeg har paradentose i mit implantat når det rent faktisk skyldes at det var gået løst og med undersøgelse og røntgenbilleder burde hun have kunnet se det og oplyse om, at implantatet skulle tages ud og skrues sammen igen - snarest - da der ellers går betændelse i det og kan forvolde skade på implantatet.

Og under alle omstændigheder var/er der ikke paradentose i implantatet og ingen diskussion om det.

Derfor og desværre må jeg kvittere med 1 stjerne.

14 november 2025

Pæn klinik

Pæn klinik, meget sødt personale og professionel behandlere og behandling. Kan varmt anbefales.

7 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5+ stjerner til platan tandklinik.

Som nye patienter er min mand og jeg blevet rigtig glade for denne tandklinik.
Man bliver mødt med et kæmpe smil i receptionen, og personalet er venlige, smilende og imødekomne. De spørger hver gang til vores velbefindende

Min mand har tandlægeskræk, og føler sig i trygge hænder hos tandlægen Solmaz, og det samme gør jeg.
Hun forklarer undervejs hvad hun laver, og om man skal have pause. Det hele foregår i patientens tempo.
Vi vil gerne anbefale denne tandklinik videre til alle med 5+ stjerner.
Betina & Klaus Jensen

12 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og ren tandklinik.

Fantastisk og ren tandklinik.
Efter mange år med tandlæge skræk og ødelagte tænder har jeg nu endelig fundet Platan Tandklink og tandlægen Solmaz (!!!), hvor jeg er i trygge hænder hver evig eneste gang i et nu længere forløb. Man bliver mødt med et kæmpe smil i receptionen.
Jeg er i fokus under hele behandlingen, alt fra pauser til tempo. Tandlægen følger mit tempo, det er klart et sted jeg vil anbefale til en hver mand på gaden. 5+ stjerner herfra til klinikken og alt personale.

5 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Klinikken er solgt 😢 så der er nye…

Klinikken er solgt 😢 så der er nye ejere🤬
Så nu det bliver dyrt.🤑 Som i rigtig dyrt
Udtrækning af en tand koste hos Ib kesler 400kr med bedøvelse
Nye ejers priser er nu 1000kr per tand🤯
Måtte sige jeg ikke kommer mere ✋
Syndes det utroligt man kan tage sådan en svær uddannelse✍️🤓🥸
Også kan intet af personalet formulere sig på dansk
Det bare ikke i orden
Vil kalde det bondefangeri
På højt plan

Opfølgning.
bliv ringet op af klinikken
Nu er prisen lige pludselig 375kr for udtrækning af tand
Fik en lang svaler om udtrækning af tand
Og priser🤢🤮
Men jeg skulle ha fjeren 2 tænder
Så det en lille fejl på 1250kr
Det absolut ikke i orden

fik et overslag til kommunen
Også ville jeg bare acceptere priserne når kommunen skal betale.

Hvis de ikke hade prøvet at snyde
Så har jeg haft fjernet 2 tænder nu
Til 750 kr og sluppet for tandpine
For 750 kunne jeg betale med det samme

9 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nye ejer/medarbejder fik ikke udført…

Nye ejer/medarbejder fik ikke udført sit arbejde godt og professionelt!
Og løg endda ved sige jeg har 2 huller for at få mig til komme tilbage.
Jeg har været hos en velkendt tandlæge/kæde klinik der er kendte landsdækkende som bekræfter for mig der er ikke nogen huller.

Jeg vil stærkt anbefale at man holder sig væk fra dette sted

26 januari 2024

Utrolig fræk tandlæge

Utrolig fræk tandlæge. Ib lavede personligt et overslag til kbh kommune da jeg er blevet førtidspensionist. Et overslag på 18.000 kr og da det vidste sig at jeg havde en egenbetaling på ca 4000 kr ville han ikke behandle mig før jeg havde forudbetalte de 4000 kr. Jeg fortalte at jeg kunne afdrage 1000 kr pr mnd og det fortalte ib mig jeg godt kunne,men jeg ville ikke modtage behandling før jeg havde indbetalt alle 4000 kr.
Jeg valgte derfor at søge en anden tandlæge og besøgte tandlægerne ved parken og der fik jeg lavet et overslag på stort set samme behandling som Ib ville have udført. Dog skulle jeg der kun betale ca 11.000 kr.
Jeg vil ikke anbefale Ib som tandlæge da bla. Pga. Overstående.
Mvh Pierre

17 mei 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er kommet her i 30 år til eftersyn…

Jeg er kommet her i 30 år til eftersyn af samme grundige tandplejer og sjældent (som i heldigvis) været i tandlægens stol. Været yderst tryg og meget tilfreds. Har dog fornemmet gennem årene hvorledes servicen er faldet drastisk. Alting meget mere forhastet og langt mindre velkomment.
Mit sidste besøg hos den ny tandplejer var skrækkelig. Ingen skyllepauser og overfladisk behandlet. Intern snak over hovedet på mig. Måtte bede om at få tandtråd med til selv at gøre hendes arbejde færdigt.

I øvrigt skal man virkelig lede længe efter nogen mere sur receptionist end som her.

Jeg takker for tiden som var og søger nu efter en sympatisk og kompetent fremtidig tandlægeklinik.

13 november 2021

Femstjernet akutbehandling

Hos hvilken tandlæge kan man komme ind akut og opleve tandlægen lægge sin mellemmad fra sig, så man efter 30 sekunder ligger i tandlægestolen og får lavet en midlertidig løsning på problemet i løbet af 10 minutter? Svaret er: Hos Platan Tandklinik og Ib Kæseler! Og så opfører hans personale sig som voksne mennesker, så man slipper for den børnekælne sygeplejerske-atmosfære, som sundhedssektoren plages af mange steder.

14 september 2020

Trygt og kompetent

Ny i København og fik anbefalet Platan, og det har været en meget positiv oplevelse.
Tryg og kompetent behandling fra Ib og Kristina, som er rigtig gode til at informere løbende om hvad de laver.
Stor anbefaling herfra!

7 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og laver aftaler der…

Dårlig service og laver aftaler der pludslig blir dyrere og sender regning 6 månader efter besøg og opkræver penger for behandling? Lagt 11000 kr hos dem, 1 måned efter er en tand i stykke som dem ik vil ordne eller indrømme der er deres fejl eller ansvar.. Vist ik en visdomstand kunne vokse ud, gå hul i og flække på 1 måned..vil aldrig anbefale dem til nogen!! Snyd og bedrag

6 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds i snart 15 år!

Jeg har været fast kunde hos Platan Tandklinik i over 10 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Servicen er ubeklageligt, og behandlingen er altid en behagelig og professionel oplevelse.
I de mere end 10 år jeg har gået hos tandklinikken er der ikke én eneste negativ ting jeg har oplevet.

11 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan på det varmeste anbefale Ib og…

Kan på det varmeste anbefale Ib og Paula. Fantastisk tandklinik! De er så utroligt søde og profesionelle. Og de forstår virkelig at hjælpe folk med tandlægeskræk. Deres humor er skøn og hjælper til at man slapper lidt af. Ib kan give bedøvelse, så man nærmest ikke mærker det.. Fantastisk trick!! Det er en perfekt klinik hvis man studerer. Da der er gode studenterpriser ;-)
Har aldrig fortrudt mit valg af tandlæge og nu står den på 10. år :-)

19 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ledte efter en ny tandlæge

Jeg ledte efter en ny tandlæge, fordi man gamle var stoppet. Jeg havde hørt og lært, at man skal være grundig, så jeg fik en gratis konsultation og totalundersøgelse hos Ib sådan som han lover på hjemmesiden.

Herefter fik jeg topprofessionel behandling hos en tandplejer og derefter hos Ib. Ingen slinger i valsen. Og han kan et trick til næsten smertefri bedøvelse, hvilket jeg ville ønske, at jeg havde prøvet før hos andre tandlæger (sikkert ret velegnet ved tandlægeskræk).

I øvrigt bryder jeg mig ikke om unødige udgifter, så jeg havde på forhånd indhentet en second opinion hos en TREDIE tandlæge, som 100 % godkendte og anbefalede Ibs skriftlige overslag og behandling (nye fyldninger).

Jeg taler for mig selv og elsker renlighed - og der var fuldstændig rent overalt.

28 juni 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er mere end 2 år jeg er patient hos…

Det er mere end 2 år jeg er patient hos det her klinik. Mine oplevelser er at
klinikken presser patienter for ekstra betalinger/behandlinger hver gang du er til kontrol besøg...!
Udover det kommer der ofte nye folk, som hilser på dig for at behandle dig uden at du bliver informeret på forhånd... Og så hun/han skal finde et eller andet fejl, som skal behandles og betales for.
Behandling rum stinkede af sved og lugt. Indtil man har bedt "lægen", om hun vil ikke åbne vinduet...?

Receptionen trænger til lidt mere "venlighed" og SMIL kursus, hvis der findes sådan noget...:) Ellers er der bare mangle!
Jeg har besluttet i dag og sige farvel til dem. Vil absolut IKKE anbefaler det her sted ud fra mine egen erfaringer.:)

4 april 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.