Vandaag een bonus gekregen van 30,- na gestort te hebben. Hier 300 van gemaakt en laten uitbetalen, 3 uur later al op de rekening. Prima site en leuke spellen, ik kan me niet vinden in de slechte beo... Toon meer
Jullie hebben aan geboden in nederland zonder ksa. Vergunning jullie moeten netjes mij €8350 euro terug betalen rechter heb dit op gelegt maar geen gehoord geen geld terug jullie krijge boete Speel... Toon meer
Prima
Vandaag een bonus gekregen van 30,- na gestort te hebben. Hier 300 van gemaakt en laten uitbetalen, 3 uur later al op de rekening. Prima site en leuke spellen, ik kan me niet vinden in de slechte beoordelingen
Lawyer Client
Als advocaat heb ik voor een client gemaild. Zij mogen géén Nederlandse spelers accepteren maar zij reageren ook niet op e-mail. Wij wachten het nog even af maar anders gaan wij stappen ondernemen. Ik zou zeggen voor alle Nederlandse Spelers! Blijf hier weg!
bedrijf dat afspraken niet nakomt
bedrijf dat afspraken niet nakomt , bonus en geld verdwijnt automatisch , is vaak gebeurd en bij meeste , niet aan beginnen met playboom24 site .
Snelle uitbetaling en leuke acties
Ik heb inmiddels meerdere casino's uitgeprobeerd buiten NL. Wisselende ervaringen. Waarbij Koko.bet eerst de beste leek, alleen veel vertragingen bij uitbetalen waarbij ze opnieuw documenten of reeds gegeven blijven vragen en je dan 2 wkn op je geld zit te wachten. Zo anders is mijn ervaring bij Playboom24. Ook zij wilde extra informatie (kopie rijbewijs, woon adres check door belastingformulier) maar betaalde vervolgens razendsnel uit. (Binnen een paar uur). Ik heb 900, 400 en 150 laten uitbetalen. Website ziet er mooi uit, leuke acties. Tot nu toe zeer positief
Klantenservice reageert snel had…
Klantenservice reageert snel had eigenlijk geen vertrouwen maar wou eens testen met een klein bedrag alles verliep prima binnen 24 geld om mijn rekening gekregen top site
Betaald gewoon uit lees hier dat ze…
Betaald gewoon uit lees hier dat ze niet uitbetalen maar doen ze wel.
Ze betalen tot 2500 zonder vertificatie uit erna moet je verifiëren om uit de betalen prima site .
Ze laten je geld storten maar als je…
Ze laten je geld storten maar als je wint betalen ze niks uit ik heb 500 euro gewonnen heen en weer gemaild met wanneer ik me geld krijg en alleen maar vertragen doen ze en uiteindelijk blokkeren ze je account en kan je er niet meer in je krijgt geen geld en kan ook niet inloggen om met de support chat te praten
Oplichting!
Wilde testen met 20€ of ik hem erna kon uitcashen meteen. Dat kon al niet 🤣🤣
Een grote oplichting daar. Stort geen geld!
Lange wachttijd tot uitbetaling
Lange wachttijd tot uitbetaling. Dit doen ze zodat je weer gaat spelen en verliest. Geen gehoor via e-mail. Speel hier niet mensen, je krijgt je geld niet.
Ik heb er gespeeld 3 maal gewonnen 1…
Ik heb er gespeeld 3 maal gewonnen 1 ste keer 750 euro binnen paar uur uitbetaald 2 de keer 250 zelfde als 1 keer kom uit nederland heb alles netjes gekregen
1 grote bende oplichters betalen niet…
1 grote bende oplichters betalen niet uit en delen persoonlijke data met oplichters je wordt plat gebeld uit Nigeria dankzij hun.
Bieden hun diensten illegaal in Nederland aan actief gebruikmakend van Ideal.
Overheid zit erachteraan.
Verbieden
Veel verloren ,bij winnen bij een grote bedrag doen ze moeilijk om uit te betalen
Veel verloren, en als je een x wat won deden ze bij een groot bedrag moeilijk om uit te betalen heb wel een ton verloren had ik een x rond de 10000 gewonnen deden ze moeilijk om uit te betalen, heb het bedrag toen weer verspeeld
Wie krijgt er nog uitbetaald hier?
Wie krijgt er nog uitbetaald hier?
Aantal dagen geleden een withdrawal gedaan en die word teruggestort op mn balance. Blijkt dat ze wachten op mn deposit van hun payment provider. Deze was nog niet binnen maar hebben mij wel laten spelen zogenaamd door dat voor te schieten. Uiteindelijk heb ik winst gemaakt met dat geld maar word de withdrawal pas processed als ze het geld van hun payment provider hebben. Vaag verhaal!
Sluiten account voor paar weken duurt…
Sluiten account voor paar weken duurt heel lang. De vip manager stuurt nog wel 5 keer een email of je het zeker weet.
Dus heb ik permanent laten sluiten, het irriteert me dat ze steeds maar blijven aandringen je een bonus aanbieden zodat je doorspeelt.
Jullie hebben aan geboden in nederland…
Speel hier niet! Als jullie betalen haal ik bericht weg ..
Eerlijke review
Gisteren 200 opgewaardeerd zeker 5 uur lang mee gespeeld met mariko betjes van 20/40 cent totdat ik op mental 1 euro draaide en in de bonus kwam een dikke 1000x kreeg…
Uitbetalen die handel papa
1300 wothdrawal en 100 nog laten staan om
Verder te spelen.
Het is dan 0.30 uur wanneer ik de withdrawal heb gedaan en vandaag om 14.45 een melding op de bankapp dat het bedrag is bijgeschreven 😎
Skip die Nederlandse casino’s boys en ga voor eerlijkheid. Onthou 1 ding goed ze betalen 38% belasting aan de staat natuurlijk krijg je meestal 20/30x terug in bonus games en zelden een big hit achter elkaar. Laat je niet gek maken en open met een gerust gevoel een account bij buitenlandse casino’s maar lees wel hun voorwaarden en skip die casino’s die maar 10x max van je inleg uitbetalen als je een bonus krijgt !
Lang wachten op een antwoord via mail
Wordt al meer als een half jaar…
Wordt al meer als een half jaar genegeerd door de support
Zeer goed aanbod aan wedechaapen en…
Zeer goed aanbod aan wedechaapen en zeer snel uitbetaling zonder verticatie.
Nederlandse legale bookmakers zijn wel meer betrouwbaar maar zijn oh zoo bang dat jij niet wint en dat kan je zien aan aanbod van voetbal, behalves BET365 .
Lokt Nederlands mensen
Lokt Nederlands mensen. Geen licentie voor Nederland. Dus niet legaal. Mogen je geld niet accepteren, laatstaan überhaupt een account laten maken. Weigeren geld terug te geven en een hele slechte support die niet reageert.