Playful Promises is a London designed lingerie brand, which mixes quirky, directional design with all things playful, flirty and even a little bit dirty.
London, Verenigd Koninkrijk
- customerservices@playfulpromises.com
- www.playfulpromises.com
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een hele mooie set
Een hele mooie set, ik ben er erg blij mee en heb nog twee andere besteld. Kwaliteit/ prijsverhouding is heel goed de levering duurt iets langer maar dat is niet echt iets waar ik over zou vallen. Echt heel mooi, bedankt!
Gr Natasja
Mooi materiaal en snel verzonden
Mooi materiaal en snel verzonden, ik bestel nog terug
Ik heb een slechte ervaring.
Ik heb een slechte ervaring.
Ik bestelde na Brexit en kwam erachter dat ze en Engelse BTW (de prijs op hun site is inclusief en mijns inziens hetzelfde voor binnen en buiten de UK) en bij de shippingcost ook de Nederlandse Btw late betalen. Dit is teveel en hoeft niet. Want er hoeft geen Britse Btw betaalsd te worden. Ze zijn dus gewoon te duur. Maar als ik vervolgens mijn pakje terugstuur omdat het niet past en er om de achterlijk hoge shippingcost en dubbele btw niet voor kies om daar opnieuw te bestellen. Kom ik erachter dat ze niet meewerken bij het terugvragen van de Invoerrechten en btw die ik tenonrechte betaald heb. Wat een soepzooitje daar Sorry dus ik betaal btw over btw en ze regelen niet de terugbetaling van de invoerrechten en btw die zij geregeld hebben. Ik heb die kosten namelijk wel aan hun betaald?. Echt een flut bedrijf!

Antwoord van Playful Promises