Ik heb de bestelling zeer snel ontvangen. Het enige jammere was dat ik ipv 6 twin-picks, 4 heb ontvangen en 2 normale plectrums. Verders ben ik zeer tevreden.
Verkeerde plectrums geleverd. Matig tevreden over oplossing. Lezen mail niet goed. Reageren vriendelijk maar weinig begripvol.
Helaas is de verzending wat traag, misschien aanpassen op de website?
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Plectrum-online verkoopt een mega grote selectie plectrums. Kies bij ons uit ruim 450 verschillende soorten. Daarnaast hebben wij een aanbod van diverse gitaar- en bassnaren en accessoires als gitaarriemen, gitaarkabels en plectrumhouders. Onze winkel heeft een selectie van Amerikaanse A-merken en een aantal budget-items. Koop hier online merken als Dunlop, Fender, Boston, Ernie Ball, Cobra, Sebastian, Clayton, D'Addario, Pickboy of het voordelige Plectrum-Online-huismerk.
Stationsweg 40, 1404 AP, Bussum
- 035 - 75 06 334
- reviews@plectrum-online.nl
- www.plectrum-online.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Moest even wachten
Zijn ondertussen twee weken verder, heb mijn bestelling vandaag ontvangen. (Eerst verkeerde toegestuurd gekregen [die waren wel netjes op tijd binnen], omdat product codes op elkaar lijken, de goede moesten daarna nabesteld worden.) Op zich niet erg, had er geen haast mee. Maar heb er zelf een paar keer achter aan moeten bellen/mailen.. Had graag een update hier en daar willen ontvangen, zeker als het twee weken gaat duren. Ben wel netjes te woord gestaan de keren dat ik zelf contact heb gezocht. Bedankt voor het oplossen en fijn dat jullie wat bredere keuze aan plectrums hebben op de site! Zal nog wel eens bestellen in de toekomst!
Deze website is gewoon te gek
Deze website is gewoon te gek! Goed assortiment. Scherpe prijs en snelle service. In een woord : top!
netjes geleverd
Kleine bestelling gedaan om eens uit te proberen, en de week na het weekeinde gewoon netjes geleverd. Niks op aan te merken.
Razendsnelle correcte levering
Zelfs op het eiland waar we wonen was de bestelling razendsnel ter plaatse.
Wij weten wel waar we de volgende keren deze produkten zullen bestellen.
Perfecte service
Had drie zakjes plectrums besteld. Deze waren snel verzonden. Helaas was de enveloppe onderweg "opengegaan". Geen discussie noodzakelijk. Vervangende plectrums werden snel nagezonden. Prima service. En een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aanrader!
Veel keus
Helaas is de verzending wat traag, misschien aanpassen op de website?
duurde even, prima landing
de bestelling liet even op zich wachten maar was verder oke
Prima plectrum
Ik heb het "test pakket" besteld met twee plectrums. De 2.2 ligt mij goed, de 2.6 vind ik iets te dik. Een heel andere belevenis met de plectra te spelen vanwege de afgevlakte zijkant..
Zeker de moeite waard voor anderen om ze een keer uit te testen.
(Heel) Klein minpuntje: Er zijn winkels die de bestelling, zeker als ze zo klein zijn, sneller verzenden.
Perfecte, snelle en correcte levering!
Snelle levering met nog een extra plectrum erbij. Vriendelijk gebaar dat voor net even meer zorgt. Top!
zeer belangrijk is genoeg keuzes
Duidelijke site, en snelle levering !
Geweldig houden zo !!!
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, wat wilt u nog meer?
Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden.
Flexibele benadering, ik had de bestelling verkeerd ingevuld en het was geen probleem om het aan te passen. De telefonische bereikbaarheid was ook prima en de prijzen zijn goed.
Gewoon goed,nou is een sleutelhanger opsturen ook niet zo moeilijk!
Snelle levering en goed verpakt.
Keurige mail ontvangen toen het door de verhuizing wat later werd met bezorgen. Leuk dat het werd gecompenseerd met een paar gratis duimplectrums! Top!
Goeie zaak, goeie service en aardige kerels die de tijd voor je nemen
Ik heb goede service gekregen en het product zag er helemaal goed uit. 1 minpuntje was dat de levering langer duurde dan de genoemde verzendtijd. Verder niks aan de hand!
Duidelijke site, snelle service
Ik was op korte termijn meer plectrums nodig en gokte op deze site,
De plectrums waren sneller binnen dan verwacht, Top
Prima voor elkaar.
Plectra zijn duur maar dit wasde goedkoopste aanbieder en prima bevallen. Indien nodig ga ik weer bestellen.
Herman Hazebroek
Partyband Avenue6
Degelijke webshop, een aanrader!
Onlangs deze prima en degelijke webshop ontdekt.
Ik heb echter één kanttekening; de belofte 'levering binnen drie werkdagen' wordt (in mijn geval) niet nagekomen. Ik heb inmiddels drie afgeronde bestellingen met een levertijd van vijf werkdagen en dat vind ik toch een iets te lange wachttijd. De ervaring met een snelle levering die ik lees in de reviews heb ik helaas niet. Daarom vier sterren ipv vijf.
Maar nogmaals, een prima webshop.
------------------------------------------------
Naschrift.
Nauwelijks heb ik deze review geplaatst of ik kreeg een vriendelijke reactie per email van plectrum-online.nl. Wat blijkt... het bedrijf zit midden in een verhuizing. Vandaar de langere levertijd.
Dit is goede service en daarom verander ik mijn vier sterren in VIJF STERREN!