Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot kundeservice. Jeg fik i marts en smuk tepotte fra Plint. Desværre opdagede jeg for et par uger siden, at den begyndte at slå små revner. Søndag tog jeg billeder af den og sendte så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har en fantastisk kundeservice. Købte et ur der var lydløst men som desværre begyndte at sige lyd, jeg skrev til kundeservice søndag, tirsdag modtog jeg et nyt ur. Tak til Annatea for super servi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har flere gange købt smukke retro vægure hos Plint og er meget glad for dem. Efter 4 år, det vil sige længe efter garantien udløb, begyndte 2 af dem at sige en lyd, der ikke skal være der, og på t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik produktet hurtigt. Trods den lidt dårlig indpakning, var min hundekurv modtaget i god behold. Jeg skulle desværre have bestilt en større kurv. Hunden virker ikke interesseret i den - men det e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Kookwinkel
  5. Winkel in modeaccessoires
  6. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

PLINT er en lille webshop med stor personlighed og masser af hjertevarme. Hos os handler det om mere end bare produkter – det handler om stemning, inspiration og den gode oplevelse. Du skal kunne mærke, at vi er rigtige mennesker bag skærmen. Når du handler hos PLINT, skal det føles lidt som at gå på opdagelse i en hyggelig butik, hvor vi har gjort sig umage med at vælge varerne ud. Webshoppen er mit kreative frirum, hvor jeg stadig brænder for at formidle det smukke, det praktiske og det sjove til hverdagen. Jeg elsker at tage stilling til, hvad der skal være på shoppen – og får både sparring og inspiration fra mine piger og Marie, som er en uvurderlig del af PLINT. Marie kom til i 2022 og hjælper med alt fra SEO, Google og opdatering af hjemmesiden til nyhedsbreve og Instagram. Historien om PLINT er også historien om min familie. I mange år drev vi stor virksomhed med flere butikker, ansatte og travle dage. Men i 2018 valgte vi at skrue ned og finde en ny balance med mere ro, tid til børnene, kaffe i haven og nybagte boller. Og selvom det aldrig blev helt så stille, som vi troede, er det her, PLINT webshop voksede frem – i mødet mellem arbejdsglæde og hverdagsliv. Jeg pakker ikke selv længere. Det har drengene gjort på skift gennem årene, med hjælp fra et team af unge mennesker. De pakker og sender alle hverdage – og vi gør os umage med hver eneste ordre. Det betyder noget for os, at du får en god oplevelse. Bedste hilsen AnnaTea

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,8

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

5 STJERNER er ikke nok

5 STJERNER er ikke nok.
Elsker når man kan mærke arrangement og passion for sine kunder.
Jeg købte nogle lækre varer hos Anna Tea. Jeg havde både inden og i processen til levering en fantastisk oplevelse med shoppen. En personlig dejligt oplevelse, der gør at man som kunde betyder noget. Er ikke i tvivl om at Anna Tea er passioneret omkring hendes shop. Det kunne jeg virkelig mærke og lide. Pakke kom fra dag til dag. Wauw en skøn fornøjelse at pakke op og få en hilsen fra PLINT. Og jeg er absolut en tilbagevendende kunde

20 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk og personlig service

Helt fantastisk og personlig service! Da jeg skulle sende en gave til min mor, som jeg desværre ikke selv kan besøge pga. Corona, spurgte jeg AnnaTea om hun kunne skrive en lille seddel fra mig og ligge med i pakken. Jeg fik lynhurtigt svar, og AnnaTea tilbød også at ville pakke gaven ind. Tror aldrig jeg har oplevet service på så højt niveau før.

17 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste online køsoplevelse jeg har…

Den bedste online køsoplevelse jeg har haft! Bestilte kl. 8.40 - kl. 9.45 kom en SMS med et billede af de ting jeg havde bestilt (og en sød hilsen). Varerne blev sendt samme dag og var hos udleveringsstedet næste formiddag. Super fin indpakning med fin lille klistermærke udenpå pakke (og en smagsprøve på en lækker lakridskonfekt). Fri fragt på en pakke til 225 kr. Hvis jeg kunne give seks stjerne vil jeg det

10 februari 2021

Skøn webshop

Skøn webshop, lækkert og overskueligt design. Min bestilling kom hurtigt frem og jeg modtog endda et par fine billeder på sms, da mine varer blev pakket. Hele oplevelsen var meget serviceminded og personlig!

5 februari 2021

Kan kun anbefale PLINT

Kan kun anbefale PLINT. De har den suverænt bedste kunderservice. Fik informativ og personlig sms kort efter bestilling og kontinuerlig opfølgning på min vare, indtil den ankom.
Det her er uovertruffen og anbefalelsesværdigt. Tak for webshops som PLINT - jeg er helt sikkert en fortsat kunde her<3

23 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FIN VARE (planteforstøveren jeg købte…

FIN VARE (planteforstøveren jeg købte er så smuk og langt mere effektiv end forventet )
HURTIG LEVERING (👌)
PERSONLIG BETJENING (der lå en håndskrevet seddel i pakken)
GOD SERVICE (der kom en sms om at pakken var klar til afsendelse)
Mange tak Plint 🙏 både mine planter og jeg er ovenud fornøjede 😊

10 januari 2021

Super god webshop

Super god webshop, let overskuelig og med spændende varer. Servicen er helt i top. Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået sådan en god service hos en webshop før. Kan I den grad anbefales. Ville give mange flere stjerner, hvis det var muligt.

3 december 2020

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Alt var fint pakket ind og personlig håndskrevet besked vedlagt varerne. Helt klart en anbefalelsesværdig hjemmeside, som tager sig godt af sine kunder!

24 november 2020

Uovertruffet oplevelse!

Jeg har sjældent oplevet SÅ god service og venlighed som ved AnnaTea/PLINT. Jeg var på jagt efter en bakke i marmor fra Meraki, som skulle matche det krus, jeg havde i forvejen fra samme serie - og det er lidt et sats, når man bestiller naturmaterialer igennem en webshop. Men det problem løste AnnaTea fluks ved at tilbyde at sende mig billeder af samtlige bakker fra den kommende sending, når den ankom på hendes lager. Det har resulteret i, at jeg nu står med den helt perfekte bakke til mit krus! Tak, tak og atter tak. Jeg kan ikke anbefale shoppen og dens ejer nok!

21 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte nogle labels fra Plint.dk…

Jeg bestilte nogle labels fra Plint.dk og skulle give 49 kroner i fragt, men så kontaktede firmaet mig hurtigt efter og spurgte om de måtte sende min pakke for 10 kroner i stedet og dermed gik der lidt længere tid med forsendelse. Jeg synes det er en mega god service og kan klart anbefale at bestille på deres fede hjemmeside ☺️

16 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en række apotekerflasker

Jeg købte en række apotekerflasker. Rigtig venlig og meget hurtig service. Pæne varer som lever op til hjemmesiden og nogle ganske fornuftige priser. Overordnet set meget tilfreds og jeg vil bestemt købe mere fra Plint hvis jeg får brug for det :)

10 oktober 2020

Vild med Plint.dk

Jeg er sååååå vild med Plint.dk Der var en helt extrem super service. Billeder sendt til mig af de varer, jeg havde købt. Skøn kommunikation, hurtig ekspedition, helt vildt dejligt, der var sat batteri i mit vægur og tiden indstillet. Personlig hilsen samt et stykke velsmagende chokolade. I'm blown away **************************
Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Plint.dk
Vil helt klart anbefale Plint.dk til alle.

5 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende. Kom til tiden. Fantastisk flot pakket ind og med en personligt flot skrevet kort. Kommer igen!

29 september 2020

Alt for super service!

Alt for super service!
Jeg havde selv bøvlet lidt rundt på hjemmesiden og lagt forkerte dymo tekster i kurv, men trods det, blev der alligevel eftersendt nye rigtige, uden beregning - og da det senere viste sig, at der ydermere var sket en mindre pakkefejl, ankom de manglende varer nærmest ekspres dagen efter.
Super service :)

25 september 2020