2,6

Slecht

Onvriendelijk personeel

Onvriendelijk personeel, wij hebben voorrangsbandje met de dochter voor ass. Wij willen het bootje van plop doen maar wegens drukte moet er ander volk bij ons zitten, terwijl ik aangeef dat mijn dochter dit niet wilt. Zeer onrespectvol tegen over kinderen met ass, ieder kind is anders

2 mei 2025

Slecht personeel

Onvriendelijk personeel geen verstand van kleine kinderen. Slechte ervaring in het park, bij het zwembad en bij het Plopsahotel. Er hebben zich helaas verschillende situaties voorgedaan. Eén voorbeeld: We hadden een suite geboekt voor 3 dagen. We sliepen daar met 2 volwassenen en 3 kleine kinderen. Schoonmaak kwam niet langs. Toen we daarover gingen klagen belande we in een discussie met de hotelmanager. Deze man had geen enkel empathie of begrip dat het niet fijn was dat onze suite niet werd schoongemaakt. Alles is schreeuwend duur dan mag je toch wat meer vriendelijkheid en comfort verwachten.

24 oktober 2024

Plopsaland het land van betreurenswaardigheid

Plopsaland, het land waar kinderen gelukkig worden, gehandicapten mis geïnformeerd worden en het land zonder deftig contact….

Er was vergeten een korting toe te voegen bij de aankoop van tickets, hier wilde ze spijtig genoeg niets aan doen. Beetje balen, buiten dit nog begrijpelijk. Niet te min hadden ze perfect een vouchere kunnen aanbieden die bv 10% vergoede van de mis gelopen korting. Uiteindelijk 15€ parking is stevig zeker als je me 3 auto’s moet komen, ticket is belachelijk duur en dan nog te zwijgen over een eten en drinken waar je minstens tussen de 8 en de 20€ kwijt bent per persoon…

Hierbij komen dan ook nog andere problemen bovenop, bijvoorbeeld contact op nemen met Plopsaland. Telefonisch?? 🙄vergeet het maar dat kennen ze daar blijkbaar niet.

Mail: als je geluk hebt reageren ze binnen een paar uur, als je pech hebt kun je 3 dagen wachten op antwoord…. Erg handig als je op een dringend antwoord wacht.

Voor het eerst val ik onder de handicapte statuut, de familie wilde een dagje Plopsaland en dacht dat het ineens een goei moment was om dit eens uit te testen.

Na meerdere mails te hebben gestuurd, ivm prijs, parking, bandjes…. Kom je die dag tot conclusie dat je eigenlijk foutieve informatie hebt verkregen over mail, of het personeel kent hun wetten niet deftig.

Voor het eerst rolstoel gebruiker: vriendelijk zijn de borduren op het grote plein en parking niet. Bijna 2x uit de stoel gevallen door toch te hoge borduren. Als je denkt dat er ergens, al is het een mini brugje voorzien wordt om het net iets simpeler te maken, ben je fout want dat kost blijkbaar te veel geld.

Er was me via mail gestuurd dat we overigens 4 bandjes kregen incl/excl de persoon met de beperking. (was niet geheel duidelijk)
Aan de kassa hebben we er uiteindelijk maar 3 gehad, incl de mijne betekende dus maar 2 groene bandjes en 1 witte.

De ticketprijs van een gehandicapt persoon wordt overigens niet vernoemt op de site.

Je MOET aan de kassa bewijs hebben van de dokter om deze bandjes te krijgen…. Goed, geen probleem…. 😒tot je echter aan de attracties komt!

Omdat de wachttijden niet zo hoog waren heb ik gwn mooi mee aangeschoven om dan tot conclusie te komen, dat je verboden wordt om via de gewone ingang op de attractie te mogen.

We moesten dus weg gaan, daarbij moest de persoon die bij mij was (toevallig net geen bandje had) mij zelfs niet mocht begeleiden (ondanks we in de gewone wachtrij waren) ze zei dat we het groene bandje van de begeleider moesten hebben, gelukkig dacht ik had ik er nog 1tje in de tas zitten. Die rolstoel was echter ondertussen al naar andere attracties mee genomen door mijn familie zo dat deze niet onbewaakt achter bleef, mijne schoonbroer is dus dat bandje gaan aandoen. Eenmaal terug waren we naar de uitgang gegaan om dan op de attractie te kunnen…. 😒😒😒 yeah right guess again!!!! MOESTEN we het papiertje hebben als bewijs dat we voorrang mochten hebben!!!

Daar waren die bandjes toch voor!!????

Het is dus blijkbaar niet enkel goed genoeg om aan de kassa een bewijs te laten zien van niet lang recht te staan. Maar ook aan de attracties ben je verplicht het bewijs te tonen, na 2x foutief geïnformeerd te zijn aan de attractie ben ik het met mijn begeleider afgetrapt.

Er is 36€ betaald als handicapte voor maar 6 attracties te kunnen doen en daarop nog eens gezever te krijgen omdat het papiertje niet opzak hebt omdat je geen attracties wil doen met een tas. Dan had ik beter een eigen korting van -40% toegepast op 2 tickets zonder weigering om een attractie te betreden dan 1x 36€ te betalen en wel geweigerd te worden aan de attracties omdat je het papiertje niet hebt ondanks je wel polsbanden hebt!!!

Er waren meerdere mails gestuurd omtrent het bandje, en in geen enkele mail werd er verwezen dat je bij de attracties geweigerd kon worden omdat je het papiertje ook daar verplicht bent te tonen. Bewijs aan de kassa Kassa was per mail bevestigd, niet dat je ook nog bij attracties dit moest bewijzen.

Overigens was ik niet de enige persoon met deze situatie, over meerdere attracties werden mensen geweigerd omdat ze het papiertje niet hadden ondanks de bandjes.

Foto’s die je via ander soort kiosk moest aankopen en enkel met de kaart werkte ook al niet.

De attractie van Bumba binnen in bumbaland was prachtig maar ging veel te snel je kon niet deftig rond zien of je zat al in de volgende sector

Het eten en drinken, ben je al gauw tussen de 8 en de 20€ kwijt voor 1 persoon. Ook spijtig vond ik persoonlijk nog dat er geen sokjes bestaan van Bumba die voor grotere voeten waren dan maar 23, mijn neefje is dol op Bumba maar niks te vinden van ondergoed en kousen in zijn maat.

Zeer betreurenswaardig deze dag…

12 april 2024
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken