PLUS1 Tandlægeklinik Reviews 1.226

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fik den 2. april 2025 operativt fjernet en visdomstand i venstre side af undermunden hos Plus1 i Rødovre af Rosa og hendes klinikassistent. Hele forløbet oplevede jeg som meget voldsomt og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlægen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I løbet af 20 minutter. Har aldrig mødt så behagelig og en dygtig tandlæge som ham! En... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid så behageligt at være patient hos jer. Professionel, imødekommende, venlig og med perfekt forståelse for patientens behov. Jeg kører mange km for et besøg og det er det hele værd. Jeg giver... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at være blevet sendt rundt til forskellige behandlere, havde jeg holdt en længere pause hos Plus 1. Grundet det at blive sendt rundt på denne måde, ikke er noget for mig. Hvilket resulterede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Rødovre
Rødovre Centrum, Lægecentret nr. 193
2610 Rødovre

Tandlægeskræk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk. Vi sætter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsøger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortæller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.

Hvis du lider af tandlægeskræk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.

Åbningstider
Vi har på hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lørdage.

Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom til på aftalt tidspunkt og…

Kom til på aftalt tidspunkt og behandlingen foregik uden problemer.

14 oktober 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at behandlingen forløb uden problemer, og at du kom til på det aftalte tidspunkt. Tak for din positive feedback!

Trykhed

Trykhed
Professionalisme
Venlighed

24 september 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Rolig omgivelse og kompetent

Rolig omgivelse og kompetent
Personale, god behandling

24 september 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for, at du nød den rolige atmosfære og kompetente behandling. Tak for din positive tilbagemelding!

God oplevelse at være patient i Plus1

Jeg er altid glad for at komme i Plus1, man får en god, venlig og nærværende modtagelse. Og ved besøget hos tandlæge og øvrige klinikpersonale bliver jeg altid mødt med tålmodighed, gode konstruktive råd og vejledning. Jeg kan kun anbefale Plus1

29 september 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os med venlig modtagelse, tålmodighed og vejledning. Tak for din anbefaling og positive tilbagemelding!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

20 minutters tandrensning til mega høj pris.

20 minutters tandrensning, godt nok inkluderet måling af rodlommer og et røntgen billede af en fortand. Det resulterende i en regning på over 2000 kr. Sidst fik jeg en regning på 1300 kr, som jeg også betragter som meget dyrt. Dette var dog uden et røngten billede. Det er meget dyrt. 1

23 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En i mine øjne utrolig dårlig oplevelse hos tandlægen

Jeg kontaktede d.d. min tandlæge på Banegårdspladsen i København grundet akut tandpine. Jeg kom ind til en anden tandlæge en vedkomne jeg normalt bruger grundet sygdom.
Først roede man rundt min mund, så jeg var i tvivl om vedkomne tandlæge vidste hvad han gjorde.
Efter en del boring hvor man ikke kunne finde årsagen til smerterne jeg havde, fik jeg fortalt at jeg skulle sætte mig ud i venteværelset for der var to andre patienter der skulle ind først, og samtidig var det jo frokost. Så jeg måtte sidde i et venteværelse og blomstre til der atter var tid til at kigge på mig. Der kom jeg så ind og måtte høre på en masse ukvemsord om min dårlige tand, og endelig lykkes det at trække tanden ud. Jeg betalte en regning på 2817,78 kr. men kvit. skulle sendes pr. Mail. Da jeg ikke da jeg igen kom hjem, kunne åbne regningen kontaktede jeg klinikken, og talte først med en receptionist, og efterfølgende med ham tandlægen der hed Michael, og vi måtte nærmest ud i et skænderi for at få fremsendt en regning jeg kunne læse, og endelig konstatere om beløbet blev sendt til Sygeforsikring Danmark.
Jeg er nød til at erkende, at jeg aldrig kommer til at sætte mine ben i den klinik igen.

16 september 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god oplevelse og klare…

Altid en god oplevelse og klare meldinger omkring status

2 september 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse og klare meldinger. Tak for din positive feedback!

Grundigt arbejde

Lisbeth reddede en flækket krone for et år siden. Sidst lavede hun en meget grundig tandrensning. Godt arbejde.

1 september 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores behandlinger og grundige tandrensning. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Anmeldelse af de af Plus1

Blev behandlet godt nok både af tandlægen og det øvrige personale

26 augustus 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både tandlægen og personalet. Tak for din positive feedback!

Altid god service.

29 augustus 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med vores gode tandpleje og fantastiske service. Tak for din positive feedback!

Jeg har benyttet plus1 i ca 1 år

Jeg har benyttet plus1 i ca 1 år, har aldrig brugt så mange penge. Det er nye personer de fleste gange, og min aftaler bliver ændret ofte. I går skulle jeg have haft en tandlæge, men da hun var syg kom jeg til en plejer. Så får jeg regningen og kigger på et beløb på 274,63 samt forsikring på 9,61.
Ringer og spørger hvad de beløb dækker. Det første er for at hun opdagede jeg skulle have lavet hul, og 9,61 kommer på regningen da det er loven der siger de skal være forsikret.
Det må da være en god forretning at opkræve noget alle firmaer er forpligtet, men ved hver kunde. Det holder ikke.

Kære Lillian,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os.
Vi er kede af at høre at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og at du har følt dig skiftet mellem forskellige behandlere samt oplevet ændringer i dine aftaler. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at vores patienter skal have. Vi forstår også din frustration over regningen og forsikringsbeløbet.
Vi vil meget gerne tage en dialog med dig, så vi kan få rettet op på dette og gennemgå din oplevelse mere konkret. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en god løsning sammen.
Endnu en gang tak for din feedback den hjælper os til at blive bedre.

Altid tilfreds

Altid tilfreds. God tandpleje og super service.

13 augustus 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maria er en super dygtig og kompetent…

Maria er en super dygtig og kompetent tandlæge

Review zonder uitnodiging

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget sødt og venligt personale og…

Meget sødt og venligt personale og tandlæge. Kan anbefales.

13 augustus 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores søde og venlige personale. Mange tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetente og imødekommende…

Super kompetente og imødekommende medarbejdere.
Alt nervøsitet forbundet med at gå til tandlæge forsvinder grundet deres transparente arbejdsmetode.

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kompetente medarbejdere, og at vores transparente arbejdsmetode fjernede din nervøsitet. Tak for din positive feedback!

Dygtige og venlige

12 augustus 2025

Maria

Maria er en god og sød tandlæge

12 augustus 2025

Antwoord van PLUS1 Tandlægeklinik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din søde anmeldelse!
Hilsen PLUS1

Lees meer over geverifieerde reviews.