PLUS1 Tandlægeklinik Reviews 1.226

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fik den 2. april 2025 operativt fjernet en visdomstand i venstre side af undermunden hos Plus1 i Rødovre af Rosa og hendes klinikassistent. Hele forløbet oplevede jeg som meget voldsomt og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlægen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I løbet af 20 minutter. Har aldrig mødt så behagelig og en dygtig tandlæge som ham! En... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid så behageligt at være patient hos jer. Professionel, imødekommende, venlig og med perfekt forståelse for patientens behov. Jeg kører mange km for et besøg og det er det hele værd. Jeg giver... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at være blevet sendt rundt til forskellige behandlere, havde jeg holdt en længere pause hos Plus 1. Grundet det at blive sendt rundt på denne måde, ikke er noget for mig. Hvilket resulterede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Rødovre
Rødovre Centrum, Lægecentret nr. 193
2610 Rødovre

Tandlægeskræk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk. Vi sætter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsøger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortæller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.

Hvis du lider af tandlægeskræk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.

Åbningstider
Vi har på hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lørdage.

Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og fantastisk go…

Rigtig god service og fantastisk go imødekommenhed

4 februari 2025

Kære Camilla.

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse på klinikken, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig og effektiv reception

Super venlig og effektiv reception. Tandlægen Lisbeth var hurtig, grundig og meget professionel. Jeg gik derfra med et stort hvidt smil, fuld tilfreds med det hele.

6 februari 2025

Kære Hans.

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak for den. Jeg er glad for, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Lisbet, og jeg sender dine rosende ord videre til hende med det samme.

Fantastisk service

Fantastisk service, søde og forklarende læger der tog hensyn.

Kære Mads.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris at du har taget dig tid til at skrive om dit besøg hos os.

Vi sætter en ære i at forklare, hvad vi gør under behandlingen, og jeg er glad for, at det matcher med din oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Tandlægeskræk

Jeg har tandlægeskræk og i gjorde hvad i kunne, og jeg kom igennem. Jeg er spændt på næste gang, når der skal laves ting med lyde og mere smerter.

Kære Belinda.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du kunne mærke, at vi gjorde en indsats for at skabe ro og tryghed omkring din behandling. Jeg kan høre i din tekst, at du er lidt nervøs for næste gang. Husk at nævne for behandleren, at du lider af tandlægeskræk - og sig til hvis du får brug for en lille pause undervejs.

Jeg er sikker på, at det kommer til at gå rigtig fint. Vi glæder os i hvert fald til at tage imod dig igen på klinikken.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det sødeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlæger 🤎
Jeg har slem tandlægeskræk, og jeg har altid følt mig i enormt trygge hænder hos PLUS1.
De håndterer angst super godt, og er gode til at forklare, vejlede og komme med en masse gode råd 🫶🏽

Derudover er jeg kun blevet mødt af super rart og omsorgsfuldt personale, som tager tingene i dit tempo og har dig i fokus.

Kan varmt anbefale PLUS1 i Fields - især hvis du har tandlægeskræk 🫶🏽🤎

Kære Cecilie.

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak for det. Vi får tit at vide, at vi er rigtig dygtige til at skabe trygge rammer; også for personer med tandlægeskræk. Hvor er jeg glad for at vide, at du er en af dem, som vi hjælper.

Jeg er også rigtig glad for at høre, at vi er søde og omsorgsfulde - jeg sender ordene videre til personalet i Field's.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid virkelig professionel og trygt at…

Altid virkelig professionel og trygt at gå til tandlæge hos Plus1. Særligt er jeg glad for at gå hos tandplejer Jesper og tandlæge Rosa.

Kære Christel.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at du føler dig i gode hænder hos os, og jeg sender straks dine søde ord videre til Rosa og Jesper.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Venligt og imødekommende personale

Venligt og imødekommende personale. Følte mig i trygge hænder

Kære Karin.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du føler dig i trygge hænder og sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Bedste tandlæge i København

Tandlægen forklarede, hvad hun gjorde undervejs, og jeg følte mig tryg, set og hørt under hele behandlingen.

Tusind tak for jer!

16 januari 2025

Kære Line.

Tak for din anmeldelse og for den store ros. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse på klinikken, og vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken.

Altid god behandlig

16 januari 2025

Kære John.

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vide, at du altid har en god oplevelse hos os. ⭐⭐⭐⭐⭐ til dig også!

Tændernes dag🦷

Virkelig imødekommende og smilende personale. Var så heldig at få en tid og kom ind til den sødeste tandlæge jeg nogle sinde har været hos.
Stedet er os bare beroligende, og ikke så klinisk og kunstigt som andre steder.

Under behandlingen var jeg meget tryg og kunne selv følge med, i hvad der blev gjord.

Hvor til at de andre tandlæger jeg har kommet hos.
Der har man bare fået stukket instrumenter i munden og Wupti så har man fået hevet en tand ud og fået lavet en rodbehandling, uden selv at ane det.

Jeg VIL helt klart anbefale Plus1 i Rødovre til Venner og Bekendte, og andre jeg møder på min ven👍🏼

Jeg kommer helt sikkert igen🦷
Tak for jeres gode behandling og kæmpe arbejde

Kære Lasse.

Sikke en fin beskrivelse af vores klinik. Vi sætter rigtig stor pris på, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse - og det varmer helt ind til benet at vide, at du føler dig tryg og i så gode hænder, at du vil anbefale os til dem, du kender. Tusind tak!

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god modtagelse af Karin i…

Rigtig god modtagelse af Karin i receptionen og behandling af tandplejer Malou.

15 januari 2025

Kære Ole.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse på klinikken, og jeg sender din ros videre til Malou og Karin med det samme.

Fantastisk behandling!

Fantastisk behandling! :-)

Kære Xenia.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter jeg stor pris på, og jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse på klinikken.

Tændernes Dag💟

Rødovre klinikken 😸 🫶🏽
Min tandlægeskræk var kun på det halve en det plejer og da jeg begyndte at græde var det hverken af smerte ell angst. Det var af glæde!
Line, Camilla og co. Af hjertet tak for jeres initiativ og behandling af mennesket bag ved tænderne.

Kære Mariah.

Tusind tak for dine fine ord og flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at møde dig, og jeg er glad og taknemmelig for, at du havde en positiv oplevelse på trods af angst. Jeg sender din ros videre til Camilla med det samme 🥰

Hele behandlingen

Hele behandlingen

13 januari 2025

Kære Winnie.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er glad for behandlingen hos os og har haft en god oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom til tandrensning og eftersyn og var…

Kom til tandrensning og eftersyn og var helt uforberedt på præsentation af regning på 32000kr, da jeg ved sidste besøg havde fået at vide at jeg havde gode tænder og sidste regning var tandrensning

8 januari 2025

Kære Lise.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse på klinikken. Jeg er ked af, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at gå i dialog med vores tandlæge efterfølgende. Vi tager dine kommentarer alvorligt og benytter lejligheden til at kigge på, hvordan vi kan blive bedre i vores kommunikation.

Vi håber på at se dig på klinikken næste gang og vil gøre vores ypperste for at levere en 5-stjernet oplevelse.

Kære Hans.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse på klinikken, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Kære Janne.

Tusind tak for de søde ord og den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, og vi ser frem til at se dig igen næste gang.

Haddy er super

Haddy, som sædvanligt, venlig, professionel. God oplevelse.

9 januari 2025

Kære Hans.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og jeg sender din ros videre til Haddy med det samme.

Dejligt og rart personale

Dejligt og rart personale

6 januari 2025

Kære Johnny.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade og stolte over, at du kan lide at komme hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på klinikken næste gang.

Fantastisk dygtige tandlæger

Fantastisk dygtige tandlæger, alle er søde og smilende.

19 december 2024

Kære Ulla.

Tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse her på Trustpilot, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på klinikken næste gang.

Line, PLUS1

Lees meer over geverifieerde reviews.