Prima bedrijf waar je nog service krijgt. Betalen moet je overal maar afspraken etc. Het wordt allemaal nagekomen. Dat zie je ook niet veel meer. Kortom een aanrader.
Top bedrijf, vriendelijk en correct. Heb hier een eela s120 mengtafel laten na kijken na wat gebreken. De gehele tafel na gezien en deze heeft een grondige revisie gehad aldaar. Veel toelichtingen en... Toon meer
Op zondag besteld en direct betaald, maandag een mailtje gekregen dat de order verwerkt was met vermoedelijk aankomst datum dinsdag middag. Dinsdag middag om even over 2 de bezorger aan de deur... Toon meer
Mensen keken ook naar
goede en snelle service
Al een paar keer een aankoop gedaan. Het was voor mij vrij duidelijk om precies te weten, wat ik wilde hebben en bestellen. Bestelling werd heel snel en netjes afgeleverd.
Dit tegen een scherpe prijs en met goede service.
Tot de volgende bestelling
Levering zoals het hoort!
Transactie uitstekend begeleid per mail, supersnelle levering.
PMT een voorbeeld voor andere leveranciers
Bestel sinds een aantal maanden pas bij PMT,maar de service en levering,en de informatie over je bestelling is echt prima.Onlangs bij een webwinkel voor speelgoed (zal maar geen naam noemen)iets besteld wat als kadootje bedoeld was,na drie weken van wachten,mailen,met maar een vaag antwoord dat iets niet op vooraad was en je een zeurkous gaan voelen over je eigen bestelling,het produkt eindelijk ontvangen....geen excuus ,helemaal niet.Bestel daar dus nooit meer iets.Dus PMT komplimenten,ga zo door.
Uitstekende service
Bestel al jaren bij PMT en ze hebben me nog nooit in de steek gelaten. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ben ook tevreden over de informatie bij de producten. Levering tot op heden altijd op tijd. Hier kunnen een boel webshops nog wat van leren.
pakketje veel te laat
Heb mijn pakketje 5 dagen geleden besteld en er staat al 3 dagen op track en trace dat mijn pakketje is voorgemeld.Het zou vrijdag afgeleverd worden en we zitten nu al weer op maandag.
Pakketje is gister aangekomen op de dinsdag beter laat dan nooit heb nu inplaats van 2 sterren bij de beoordeling 4 sterren gegeven

Antwoord van PMTeurope sarl
de
de pmt is altijd goed,maar nu even niet.ik heb mijn pakketje nu nog niet.
dat ligt niet aan pmt,maar aan tnt.
altijd correct
heb al vaker bij ze besteld
ze hebben een perfekte levering
de dvd's zijn altijd super goed
heb echt helemaal geen klachten erover
Perfecte service.
Altijd zeer goed geleverde service met prima producten.
Communicatie met dit bedrijf loopt (indien nodig) altijd perfect.
Problemen worden direct opgelost. Al met al een aanrader.
KLACHT!!
op 29-09-2010 heb ik 3 Verbatim spindle packs besteld tenwaarde van 77 nog wat euro.
De betaling is goed gegaan. Maar de werknemer(s) is/zijn op vakantie waardoor ik mijn bestelling pas na 12-10-2010 krijg. Dat is mij niet verteld! en ik gok dat ik mijn bestelling na die datum krijg. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn bestelling niet binnen gekregen.! Als ik naar het bedrijf bel of email krijg ik automatisch een reactie dat de pmt europe op vakantie is. Maar tijdens de bestelling krijg je niks ervan te horen

Antwoord van PMTeurope sarl
super
altijd een prima service 1 x in al die tijd ging er wat mis door een communicatie storing',1 belletje en het werd keurig opgelost ik ben dik te vreden over dit bedrijf ,de site word goed bijgehouden,waarschuwingen geplaatst waar nodig is
gewoon top
ga zo door
gr,bart
Optimale bezorging
.Ik heb een verkeerde niet bestaande postcode opgegeven.
TNT post heeft toch geleverd in een zeer rap tempo.
Mijn oprecht dank aan TNT post
Ralf
Goede prijzen,snelle verzending
Eerste bestelling bij deze firma (PMT EUROPE).Prijzen zijn okee,snelle verzending,te volgen.Degelijk verpakt,kortom 100% tevreden.Aanbevelenswaardige shop!!!!!!
Pascal uit België
zeer snelle levering en email informatie.
Zaterdag dvd+r besteld en betaald en dinsdag de bestelling binnen .
Keurig verpakt met luchtkussentjes tegen beschadigen.
Kan deze firma ten zeerste aanbevelen en ik kom daar zeker terug.
Jan.
Nieuwe cardrige werkte niet meer
Voor de eerste keer cardrige bij PMT besteld, goed ontvangen en keurig verpakt. Maar na één dag werkte één van de cardrige niet meer,mail verstuurd en telefoon gekregen voor persoonlijk contact. Na overleg een nieuwe gratis cardrige, deze werkt prima, dus een goede service
Perfecte service snel uitgevoert kan het iedereen aanraden, geweldig als ik weer dvd's nodig heb kom ik zeker bij jullie terug.
Fred.
Keurige en snelle service
Mijn bestellingen zijn altijd in goede staat (zorgvuldig verpakt) en snel toegezonden.
Louter goede ervaringen met pmteurope, kan het iedereen aanraden.
Diverse producten besteld, dvdr + en -, inktcartriodges fotopapier, hoesjes en ga zo maar door
Correct spelen dvd's opgelost door hulp helpdesk
DVD's die ik gebrand had met films waren niet correct af te spelen op mijn dvdspeler bij mij tv. Ik bellen met de helpdesk van PMTEurope. Zij hebben mij prima geholpen met het oplossen van het probleem. De Firmware bleek verouderd en de ASPI drivers bleken niet geinstalleerd. Na telefonisch overleg en emailcontact hebben we dit aan de praat gekregen en werken mijn dvd's nu weer correct. Geweldige service.
Zeer tevreden
Dinsdag middag om even over 2 de bezorger aan de deur met de bestelde goederen.
Zat netjes verpakt met een band om de doos heen als een soort zegel, goederen waren compleet en onbeschadigd.