Polybeton Gietvloeren Reviews

TrustScore 3 uit 5

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Werk niet met dit bedrijf, onbetrouwbare prutser.

Werk niet met dit bedrijf. Geert is een prutser, die zijn afspraken niet nakomt. Onze gietvloer heeft een plek die niet uitgehard is zodat er een soort van wakke plek is. Gevraagd om dit te herstellen, maar hij antwoordt zelfs niet meer. Onbetrouwbaar, slordig werk en laat klanten in de miserie achter. 12 stielen, 13 ongelukken. Blijf er weg!

15 januari 2026

Oplichter

Oplichter. Beweert 25 jaar ervaring te hebben. Heeft nog nooit 1 perfecte vloer afgeleverd. De mijne was een ramp. Kheb hem er terug uitgehaald. Een geluk dat de gietvloer niet goed gehecht was aan de ondervloer. Waar zijn de reviews op google!!! Is nog steeds mensen aan het oplichten. Zou beter bij zijn restaurant por savor in oosterzele blijven

10 februari 2026

Niet zoals gepland

Vanaf de eerste week dat Geert zou moeten komen zag je al dat het niet goed ging komen: Uitstel van de werken en zo goed als geen communicatie . De vloer ( steentapijt ) ligt er nu maar je ziet dat het niet overal pas ligt en soms met wat bulten, niet goed afgewerkt aan de kantjes, ook is de kleur niet hetzelfde zoals we het besteld hadden en is die ook niet geseald. Bij het afrekenen wordt er het deurprofiel 2x maal aangerekend, dat had ik gelukkig wel op tijd gezien maar nu blijft factuurs opsturen voor dat extra bedrag.
Geert is iemand die bij de verkoop u vertrouwen geeft, maar uiteindelijk blijkt het toch enkel praatjes te zijn. Blijf er van weg

24 april 2025

Teleurstellend

Teleurstellend! Geert kan goed vertellen en op het eerste gezicht lijkt het ook een man met voldoende kennis. Heeft al 25jaar ervaring ... Echter werd bij ons de polybeton zeer slecht uitgevoerd. Aan de randen en in de hoeken werd niks gepolierd. Overal in de vloer verschillende kraters en op de koop toe ligt de vloer niet eens pas. Zeer slechte ervaring! Qua communicatie een ramp. Gedurende meerdere weken werden we "geghost" en na verschillende pogingen Geert toch op de werf gekregen. Hier liet hij opnieuw uitschijnen dat alles in orde zou komen met wat schuurwerk ... "Beton is een natuurlijk product" lijkt de slagzin te zijn om deze slechte uitvoering te minimaliseren ... Ga hier niet mee in zee!

17 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?