OPLICHTERS !!!!!
Waardeloos,onbetrouwbaar,
Ook ik ben slachtoffer van deze firma,heb advocaat ingeschakeld en gaan evt tot het gerecht om geld terug te vorderen.staan sterk volgens hem .
Maar we kunnen ook met een aantal samen onze krachten bundelen zodat we allemaal sterker staan,of we gaan gezellig met een aantal op de koffie in Adam ;)
Het is echt een oplichters bende,heb er inmiddels ook 2 andere bedrijven naar laten kijken en die vinden het echt pruts werk.
Ben inmiddels 4 maanden verder ,tig telefoonkosten verder en vele e-mails,maar ze blijven ferm in gebreke ,en hebben wel alles geïncasseerd .
Nou ik ben het spuugzat en ben nu overal voor in dus laat maar weten of we samen iets kunnen ondernemen.Ik eis mijn geld terug, alles ook de hostingkosten en alle andere kosten als ze niets doen want dan zullen alle proceskosten door premiums betaald moeten worden.
Voor mijn email adres kijk op de Google recensies van premiums,Nancy bressers
Oh en premiums doe geen moeite om dit te verwijderen want ik kreeg al snel reactie via google recenties van andere gedupeerde,dus dit krijgt een staartje als u mij blijft negeren en niets doet.