Wij willen een auto voorruit kopen
Wij willen een auto voorruit kopen, maar niet laten monteren of vervangen. Wij dachten dat dit een goed adres was omdat ze vele goede reviews hebben.
Ik kreeg de volgende dag een bericht dat het vervangen van de ruit op locatie 260 euro kost, en of ik een afspraak wilde maken.
Ik heb gereageerd dat ik niet wilde vervangen maar alleen kopen. En of dit mogelijk is.
Op zondag kreeg ik een mail dat de prijs van een voorruit 260 euro kost, meer als dat werd er niet geschreven.
Ik heb weer gereageerd op mijn vrije zondag dat ik de logica niet ziet, dat een voorruit net zo duur is als compleet vervangen op locatie. Ook vermeld hij niet welk merk ruit, welke kleur of vraagt info betreft het merk van de Jeep.
Zij hebben niets meer laten horen over deze aanvraag, ook geen offerte ontvangen of verdere antwoorden op mijn vragen.
Ik vind dit geen zaken doen natuurlijk, wees eens beleefd ook al wil de klant alleen maar een voorruit kopen.
Daarom een dikke 1 ster voor jou, ik hoop dat je er iets van leert als je met de grote jongens mee wilt doen.
Wij