Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I work for an Italian Company, and I was searching for a supplier in CPH for making some window stickers for an event. We came to them at the very last minute and contacted many printing companies,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hånd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie på en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 år, og vi kan ærligt sige, at de er 100% pålidelige. Hver gang har de leveret præcis det, vi har aftalt – uden fejl og uden problemer. Kommunikation er kl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie på vinduer på butikker. Hver evig eneste gang har jeg fået besøg af de absolut sødeste gutter, der har meget stor respekt f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel
  2. Spandoekenwinkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Digitale drukker
  5. Posterwinkel

Geschreven door het bedrijf

Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en førende leverandør inden for skiltning og visuelle løsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlægsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spænder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadeløsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte Folieløsninger, herunder lyddæmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder Laserskæring, gravering og fræsning LED løsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette løsning til deres visuelle kommunikationsbehov.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,8

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et forsat solidt samarbejde...

Vi har et solidt samarbejde med printsign igennem over 12 år og det forsætter. God kommunikation, god kvalitet og gode priser.

11 juni 2024

Kære Gear Up Tactical,

Tak for jeres fine anmeldelse og for et fantastisk samarbejde gennem de sidste 12 år. Vi sætter stor pris på det og glæder os til mange flere år sammen!

Printsign

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thanks for the great work!!

Thanks for the great work! We do several projects every month in DK with Printsign and I love working with them. It's always a pleasure as they are efficient, nice and full of ressources.

5 juni 2024

Hey Capu

Thanks for the nice review, we appreciate it and look forward to the good cooperation.

Best regards
PrintSign A/S - team

Akustikbilleder med eget motiv

Akustikbilleder med eget motiv. Veludført, god service og frem for alt... dæmper lyden effektivt.

4 juni 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at akustikbillederne både er flotte og virker efter hensigten. Din tilfredshed betyder meget for os.

Hasteopgave

Vi kontaktede firmaet kl. 11.30, da vi havde en hasteopgave med labels til en ny maskine.
2 timer senere var opgaven klar til afhentning
Unik service, godt resultat og en anbefaling værdig

3 april 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at vores service i en hastesituation gavnede jer. Din tilfredshed betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet skiltning hos…

Jeg har fået lavet skiltning hos Printsign- og jeg må indrømme at jeg virkelig er overrasket over hvor smukt og pænt det er blevet! Shabnam har været mega grundig med at forklare om forløbet og har sat sig ind i hvordan skiltningen skulle se ud. Derudover har hun lavet flere eksemplarer med farvevalg hvor alle var virkelig flotte. Der bliver taget hånd om din sag og du vil ikke føle dig usikker under forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Printsign til alle! Jeg ville ønske, at jeg kunne give 10 stjerner til Printsign! Atter tusind tak til Shabnam og hendes dygtige team! I er de bedste!

20 juli 2023

Kære Büsra

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

De venligste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Vi hastebestilte et stort gavekort til tryk, som skulle leveres samme dag som bestillingen blev lavet. Dette klarede Printsign fluks og alt så perfekt ud til trods for ferieperiode.

29 juni 2023

Hej

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Fuld tilfredshed

Printsign har netop opsat faccadeskilt på vores bygning. De har være meget tålmodige med os omkring skitser og rettelser og resultatet er perfekt.

Der har været fuldstændig styr på hele processen, lige fra produktion til opsætning.

Mandskabet der stod for opsætningen af vores 3 meter høje logo, var meget professionelle med monteringen. Der er ikke et gram borestøv tilbage.

Flot arbejde.

21 februari 2023

Kære Tim,

Tusind tak for din flotte og detaljerede kommentar – det er virkelig værdsat!

Vi er glade for, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – også selv når det skulle gå stærkt 😊

Send endelig både haste- og ikke-hasteopgaver – vi og teamet står altid klar!

Der er hurtig service

Der er hurtig service, ens behov bliver mødt til fulde og de levere når de siger de gør.

Jeg er glad for at arbejde sammen med Printsign og Shabnam

14 februari 2023

Kære Sebastian,

Tusind tak for din fine kommentar – det betyder meget for os!

Både Shabnam og hele teamet hos Printsign sætter stor pris på samarbejdet med dig, og vi glæder os til mange flere opgaver sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og den bedste kvalitet..

Super service og den bedste kvalitet..
Virkelig god kundeservice

5 september 2022

Kære Samih,

Tusind tak for din flotte kommentar – det glæder os virkelig at høre!

Af hjertet tak fra hele holdet hos Printsign – vi sætter stor pris på din ros og ser frem til at hjælpe dig igen.

Dygtigt firma!

Vi har efterhånden benyttet Printsign til mange opgaver og hver gang har de løst dem sublimt. De er gode til at komme med ideér og forslag, som man ikke lige selv havde overvejet samt er åbne/lyttede overfor kunden. De arbejder hurtigt og deres arbejde kan man ikke sætte en finger på.

Stor anbefaling herfra, hvis man vil have løst en opgave hurtigt, professionelt og dygtigt

9 september 2022

Top kvalitet og service

Som altid leverede Printsign en perfekt kundeoplevelse fra start til slut. Hurtig tilbudsskrivning, kvalificeret feed back på filer, hurtig udførelse og perfekt kvalitet. Og prisen? Den er konkurrencedygtig!

7 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold nu op hvor er de top…

Hold nu op hvor er de top professionelle. Jeg skulle åbne en butik og var meget bagud. Så det vigtigste prioriterede jeg til sidst, hvilket var min skiltning. De var så venlig at hjælpe mig og fik lavet en ekstrem hurtig behandling. Virkelig dygtige. Både servicen, kvaliteten og deres design er lige i øjet..

Masser af ros herfra..

bullers ruller

26 juni 2021

Kære Bullers Ruller

Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, priser og leveringstid. Har absolut været en fornøjelse, og det er ikke sidste gang vi bruger PrintSign.

10 juni 2021

Tak for de fine ord.

PrintSign Team

Stærk anbefaling

Stærk anbefaling
Jeg har handlet hos Printsign i flere år og har kun gode ting at sige. God kvalitet, hurtig levering og venligt personale. En sand fornøjelse!

7 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gamle analoge fotos i flotte nye…

Gamle analoge fotos i flotte nye rammer.
Ejeren Shabnam Iqbal var deltagende, hjælpsom og havde gode og kreative ideer og løsninger, da jeg kom med mine gamle analoge fotos og ville have dem forstørret og sat op i store rammer på 60x40 cm. De blev lynhurtigt redigeret og tilskåret og i løbet af en uge var de sat op på 10 mm. skumplader med UV print og med sorte aluminiumslister. Et flot resultat af 40 år gamle fotos og alt til en fornuftig pris.

7 mei 2021

Kære Jan ...
Tusind tak for din fine anmeldelse og søde ros.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

UG til PrintSign fra en meget tilfreds kunde

Hos PrintSign kan man altid forvente professionel og hurtig betjening. Selv i pressede situationer og med urimelige deadlines, levere de til UG!

PrintSign får de største anbefalinger herfra.

Anja Hansen
Graphic Designer & Brand Manager

CLUBTAN

5 mei 2021

Antwoord van Printsign A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Professionelt firma.

Hurtig service, meget professionelle syntes de gode til at komme med ideér til ens virksomhed.
Kvaliteten er i top og syntes deres priser er helt fair.

27 mei 2020

Antwoord van Printsign A/S

Vi takker for anmeldelsen.

PrintSign teamet