Pronet Computers Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(22)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ordered from them because they were cheap

Ordered from them because they were cheapest. My order was in january this year (2026), we are at end of may and nobody is answering on the contact phones or on the contact e-mail. I've opened a ticket on ANPC (romanian consumer protection). I wish I've read these reviews after buying from these scumbags. I don't understand how they still have the company running with all the scams they are doing.

14 januari 2026

Avoid at all costs

Made an order that I canceled shortly after placing it but my money was not returned to my account. Tried to call their support and insisted multiple times that they've not sent my refund money but they still refused to refund the amount.
Do not purchase anything from this crooks. Avoid at all costs.

15 december 2025

Total scam!

Total scam!! I bought a pc component and after 2 weeks of 0 information on the order status the store does not even respond to emails or phones!!! I got lucky my bank understood that is a scam and got my money back. AVOID!!

10 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

NU CUMPARATI DE LA PROSTORE.RO !!!

NU CUMPARATI DE LA PROSTORE.RO !!!

Nu obisnuiesc sa fac ranturi mai mari de o fraza si alea foarte rar, insa acum cred ca se impune, sa nu mai pateasca cineva ce am patit eu si aparent, multi altii deja, cu prostore.ro si Alin Constantinescu.

Long story short: Tabel cu produse si furnizori pentru un PC nou, placa video si chipset rami erau mai ieftine la Prostore.ro asa ca am platit cu cardul de firma, ca orice client de treaba si am asteptat sa imi ajunga produsele. La o saptamana dupa, am lasat mesaj in contul prostore la comanda mea, cerand un termen estimativ de livrare. Toate celelalte piese comandate in acelasi timp de la alti furnizori (Vexio, ItArena, Emag etc), ajunsesera deja. Silent si ignore total. La telefoane nu raspundea nimeni. Mi`am dat seama ca e misto treaba si am checkuit reviews. Se pare ca practica e veche, unii asteptau cu lunile sau degeaba.

Am inceput cu plangeri facute, dupa cum urmeaza: Banca pentru chargeback, ANPC, sectia de Politie arondata, politia economica etc. I`am trimis stimabilului Alin Constantinescu mesaj cu datele de inregistrare a plangerilor si brusc a inceput sa comunice. Dar degeaba, ca la fiecare apel mintea de inghetau apele. Ba ca nu gaseste produsul in depozitul sau propriu, ba ca nu a primit AWB, ba ca producatorul a dat faliment, ba ca caca maca la nesfarsit. Nu stau sa insir toate minciunile si discutiile cu el, ca il depasesc pe Jules Verne.

In final, dupa 37 de zile, cu presiune maxima si amenintari cu procese, am primit produsele. Fac pariu ca nu`mi ajungeau nici azi daca nu insistam si nu o luam razna. Unii asteapta 6 luni sau degeaba, e plin netul de asa ceva. Omul a zis ca a luat teapa de la stat, ca sta prost cu cashflow`ul etc. Deci practic PONZI SCHEME, ii amani pe primii pana intra bani de la altii si tot asa o lungesti si ii rezolvi prima data pe aia care chiar o iau razna. Aia care nu fac mare tam tam, ii parchezi mai la coada.

- NU CUMPARATI DE LA PRO STORE si Alin Constantinescu, daca nu vreti sa imbatraniti efectiv 10 ani in 2 saptamani! Omul (ca a ramas un singur haiduc acolo) are niste practici extrem de toxice si inselatoare.
- Am dovezi pentru tot ce sustin si interesul meu e doar sa avertizez lumea!
- Pentru oricine este in aceeasi situatie, nu asteptati! Actionati! ChatGPT iti face plangerea, o trimiteti la sectia28 /at/ b.politiaromana.ro, sif.sector2 /at/ b.politiaromana.ro si ANPC (pentru pers. fizice).
- Daca ati apucat sa platiti cu cardul, contactati banca imediat! Puteti face chargeback si sa va recuperati banii doar in primele 90 de zile, recomandat in primele 30!
- Aveti impresia ca si`a cerut omul scuze pentru toata tevatura? Nici vorba! Sunt 100% convins ca daca nu faceam plangeri si nu ii explicam ce campanii de marketing pot sa`i fac, nu vedeam nimic nici azi!

Din nou, NU CUMPARATI NIMIC DE LA PROSTORE.RO !!!

21 augustus 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Great prices! If you can wait.

Ordered an Ryzen 9 5950x from them on 15.06.2025, and after one week I deduced to call them to see what's going on, and the seller said that it will take a while for my product to arrive, and I waited, and I got it. It came well packed. It was the lowest price on the market, but it was worth it. I would have gave 5 stars if my product would have arrived earlier. But still I'm satisfied.

31 juli 2025

Ordered on 24.05.2025

Ordered on 24.05.2025, and nothing wass delivered, today is 23.07.2025
When you call them, no answer or lies, tomorrow, day after tomorrow and so on.
This is a skam

23 juli 2025

Worst experience, possible scam

3 weeks and I am still waiting for my order. I have been calling almost daily this week, most of the time they don't even answer the phone. Lame excuses, promising it will be solved "tomorrow". It has been tomorrow several times and I still don't have my order. No regard to customers. I am starting to wonder if it's a scam.

21 februari 2025

ATENTIE: ȚEAPĂ ORDINARĂ!

ATENTIE: ȚEAPĂ ORDINARĂ! ZERO serviciul relatii clienti. Am facut greseala ca nu am citit recenzii inainte sa comand. Accepta plati doar cu cardul si doar in avans (primul red flag). La telefon nu raspund si nici la email. Am depus cerere la ANPC si maine merg la politie. Nici nu inteleg de ce mai exista ”compania” data :))

19 januari 2025

Nu comandati de la ei

Nu comandati de la ei. Estimarile de livrare sunt fictive, in niciun caz nu dureaza doar 10 zile livrarea, nu raspunde nimeni la mesaje si nu ai optiuni de anulare comanda odata platita.

28 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Intarziere la livrare si lipsa completa de comunicare

Am comandat un set de 5 piese pt PC in data de 08.01.2024 De la inceput am sunat de foarte multe ori sa lamuresc comanda, in cele din urma am reusit sa dau de o persoana care m-a lamurit legat de comanda, totul a fost bine.

De atunci au trecut 15 zile, am reusit sa mai discut o singura data telefonic, pt ca altfel nu am nicio sansa. Si in acel apel iarasi am primit confirmarea ca voi primi componentele in termen de o zi. Au mai trecut vreo 3-4 zile de atunci si iarasi nu raspunde nimeni la telefon.

Statusul componentelor este impartit, unele nici macar nu sunt setate ca au ajuns pt livrare, alta in procesare, alta gata de livrare.

Per total activitatea la acest site nu este deloc organizata si ar fi de preferat sa evitati comenzile catre ei, in caz ca nu doriti sa aveti o lunga si inutila asteptare.

In plus nu recomand catusi de putin plata in avans.

23 januari 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

in regula

destul de ok, livrarea cam intarzie... astept totusi returul promis!

5 december 2016

Profesionalism si seriozitate.

Nu stiu cum au uni probleme cu baieti acestia dar eu am comandat un intreg pc acum 4 luni (piesa cu piesa) in valoare de 1500 de euro total fara cea mai mica problema.
Totul a ajuns in conditi bune si functioneaza si acum impecabil.

Pe langa asta, am mai comandat un mouse de 120 de euro care nu l-am gasit nicaieri prin alte magazine si iarasi, 0 probleme.

Singurul lucru pe care as putea sa le reprosez este faptul ca livrarile dureaza mai mult decat la alti dar asta se poate atribui faptului ca produsele care am comandat eu nu erau pe stoc magazin, ci in depozit/furnizor (cel putin in cazul meu).

31 oktober 2015

Nu recomand!

Am comandat un calorifer electric de la Prostore in decembrie 2012. Acesta si-a dat ultima suflare la fix 4 zile de la cumparare iar firma care asigura service-ul mi-a dat o negatie" care ïmi comunica imposibilitatea repararii produsului.

Am transmis documentul inca de acum 8 zile pe mail si am dat 4 telefoane la Prostore cerand returnarea banilor fara insa nici cel mai mic succes.

Le urez pe aceasta cale mult succes in business.

18 januari 2013
Logo Pronet Computers

Antwoord van Pronet Computers

Din cate imi aduc eu bine aminte ne-ati transmis o hartie exact cu 8 zile in urma din care 2 au fost weekend. Oricine poate sa vina cu o hartie si consider ca este normal sa verificam si noi acest lucru.
Pe data de 17 ianuaria ne-am conversat la telefon si v-am spus ca pe data de 18 se vor vira banii catre dumneavostra lucru confirmat si din conversatiile avute pe email. In plus avem si un email din partea dumneavoastra prin care ne confirmati ca ati primit contravaloarea produsului.

Pe aceasta cale va uram si noi toate cele bune

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesionalism si foarte rapizi!

Am cumparat si eu de la ei un calculator pe bucati. Au preturi foarte bune, sa fi client fidel ai anumite avantaje. Dar nu numai preturile bune m-au convins sa cumpar de la ei, factorul decisiv a fost seriozitatea echipei PROstore. Asamblarea calculatorului au facut-o imediat, mi-au raspuns repede si pe intelesul toturor ce componente se potrivesc cerintelor si nevoilor mele. Nu pot spune acelasi lucru fata de cei de la evoMAG. Care mi-au raspuns dupa 2 zile, dupa ce i-am mai contactat odata pentru raspunsul care a fost si foarte vag (nu mai mult de 5 cuvinte). Astept cu interes newsletterele de la PROstore. Spor la treaba baieti. Revin curand cu o noua achizitie.

22 oktober 2012

Nu recomand

Am comandat ceva mic de la ei, un HDD intern. Pe site spune ca se livreaza in 48 de ore.
Comand, a doua zi primesc mail ca comanda e "in procesare".
A treia zi nu primesc nimic, sun si mi se spune ca AWB-ul coletului imi va fi trimis pe mail. Seara primesc un mail si ma intreaba daca e ok sa trimita comanda a patra zi (si sa fie livrata in a treia).

In a cincea zi, iar nimic. Sun, nu raspunde nimeni, trimit mailuri fara raspuns, etc, primesc telefoane de pe numar ascuns (poate or fi ei, dar nu am cum verifica sau suna inapoi).

Nu e de incredere.

14 september 2012

Preturi mici, seriozitate maxima

I-am gasit pe ocazii.ro si am comandat la ei, pt ca aveau cele mai mici preturi. Nu sunt cunoscatoare in ale domeniului, dar am apreciat mult faptul ca au avut rabdare sa-mi explice caracteristicile produsului. Cei de la eMag ma expediase in cateva cuvinte, desi ma deplasasem la magazinul lor din Crangasi.
Am incredere in cei de la Prostore.

12 augustus 2011

Preturi mici, servicii mici

Am cumparat de la ei un kit ram pentru ca au preturi mai mici. Am avut sa realizez la scurt timp ca al meu calculator se tot albastrea din cauza unei placute. I-am sunat si le-am si de problema. Au vrut sa vin cu tot kitul desi nu era decat o placuta stricata. Urma sa stea 1-2 saptamani in service, desi constatarea se putea face in 10 minute printr-un test. In cele din urma am mers doar cu placuta stricata si mi-au zis ca ma suna a doua zi sa imi spuna ce si cum. N-au sunat, am sunat eu dupa cateva zile. Dupa o saptamana tot niciun semn, am cerut explicatii intr-un mail. Acum vor si cealalta placuta ca si-au dat seama ca e stricata aia si urmeaza sa le trimita la producator si de la ei sa ia alt kit pe care sa mi-l dea. Asta ar urma sa dureze, spun ei, 2-3 zile. Pai de ce sa fac eu atatea drumuri si sa stau fara ram si calculator atata timp? Am cumparat de la importator sau de la ei? Au ramii pe stoc, sa mi-i inlocuiasca. Nu?

17 augustus 2010

Evomag

Pana acum n-am mai lucrat cu aceasta companie, insa parerea mea este una EXCELENTA. In afara de preturi bune, sensibil mai mici ca ale celorlalte magazine online ( Prioritatea 1), serviciile companiei sunt de 5 stele!
In fiecare moment te tin la curent de stadiul comenzii, au serviciu de consultanta online, ce sa mai spun, sunt placut uimita si le doresc mult mult succes!
Promit sa colaborez cu ei daca isi vor mentine aceste servicii exceptionale!

15 december 2009

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.