Geen beheer zorgen wat ze uit handen nemen, slechte bereikbaarheid.
2 jaar lang mijn woning via Provast beheer in de verhuur gehad. Eindoordeel: doe het niet!
Hierbij aantal punten:
- Wisseling van contactpersonen waar je niet over geinformeerd wordt.
- Geld wordt op verschillende dagen overgemaakt. Nog altijd geen logica in kunnen vinden.
-1x zelfs voor lange tijd geen betaling gehad, bij het navragen werd aangegeven dat er een betaling is blijven hangen. Ik had juist het idee dat ik elke maand geld betaal aan Provast beheer om juist dit soort dingen te voorkomen..
- Als de huurder niet tijdig betaald, dan had ik dat graag vernomen van Provast beheer. Ik heb een aantal keer moeten bellen en mailen. TOEN pas werd er actie ondernomen waarin werd gezegd ''Ja we gaan nog wel een keer bellen met de huurder''. Jammer dat dit initiatief niet vanuit provast beheer komt, ik had de huurder zelf ook kunnen bellen ipv provast beheer uiteindelijk. Nogmaals: hier betaal ik toch onderander voor?
- Uit check van de woning is een paar dagen later. Ook dit kan voorkomen, maar wordt ik niet van op de hoogste gebracht. Pas als ik een email stuur en bel hoor ik dat het uitchecken een paar dagen later plaats vindt.
- Geen uit check rapport gehad, dit lijkt mij toch redeijk gebruikelijk dat ik een kopie ontvang van de uit check?
- Schade die ontstaan is in de verhuurperiode moet ik zelf regelen en vervangen. Kost mij extra werk, huurder moet de dingen die stuk zijn toch vervangen? Zo had de schade aan de vloer op zolder al bij de pre-inspectie kunnen worden gevonden en dan al verholpen kunnen worden.
- Huis was niet schoon. Ik moet zelf een schoonmaak bedrijf gaan bellen en regelen. Lijkt mij niet de normale gang van zaken maar wellicht is dat gebuikelijk?
- Ik heb de rekening ingestuurd van de schoonmaak en vloer die stuk was. Wanneer ik dit gestort krijg, geen idee.. Communicatie hierover zou prettig zijn.
- Verhuurder had nog 1 sleutel, die is gelukkig gevonden. Later bleek deze sleutel (zonder te overleggen) in de brievenbus te zijn gegooid terwijl er andere huurders in zitten.
Ik hoop de schade die in de huurperiode was ontstaan vanuit de borg nog eens terug te krijgen... maar adviseer iedereen om niet in zee te gaan met dit bedrijf.
Het maandelijkse bedrag wat zij van de huursom inhouden kan je beter ergens anders aan uitgeven want het werk wat je hebt om provast beheer in actie te krijgen is een dagtaak.