Pureprofile Reviews 2.172

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Marktonderzoeker

Earn cash in your spare time, wherever you are. At Pureprofile, we believe you should be rewarded for your opinions. Our online survey platform is a place for you to share your thoughts in return for cash rewards. Participate in paid surveys that are personalised entirely to you. The more we get to know you, the more activities you’ll be matched to. Earn extra cash just for being who you are.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Opgelost! Vandaag geld op rekening ontvangen van Survipost. Dank voor de snelle reactie en afhandeling.

Wacht al 4 weken op mijn uitbetaling van de punten. Tweemaal een mail gestuurd. Punten zijn afgetrokken en nog steeds niets o tvangen

25 februari 2026

Antwoord van Pureprofile

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling bij te werken. We zijn erg blij te horen dat uw betaling nu is ontvangen en dat de kwestie is opgelost.

We waarderen uw geduld tijdens het hele proces en uw vriendelijke woorden over onze reactie en afhandeling van de situatie. Als u nog meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@pureprofile.com.
We helpen u graag verder.

Super

Super, klacht snel en top behandeld

14 november 2025

Antwoord van Pureprofile

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn erg blij te horen dat uw probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. Het leveren van snelle en hoogwaardige service is altijd ons doel. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring, we stellen het zeer op prijs!

Leuk

Hele leuke enquetes

12 augustus 2025

Antwoord van Pureprofile

Agradecemos o seu feedback positivo e ficamos felizes em saber que está a ter uma ótima experiência com o Pureprofile. Esse é o nosso objetivo. Se tiver algum problema ou dúvida, sinta-se à vontade para enviar um e-mail para o nosso suporte.

Prima communicatie

Prima communicatie, ik ben goed geholpen

6 augustus 2025

Hallo René,

Bedankt voor je vriendelijke feedback! We zijn erg blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad.

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik vind het erg leuk om enquêtes in…

Ik vind het erg leuk om enquêtes in tevullen. Wat wel jammer is dat ik veel enquêtes invul die tot het einde doorgaan, maar niet beloond worden. Ik meld dat wel eens maar meestal niet. Na controle krijg ik dan vaak iets gecompenseerd. Dat is super.

16 mei 2025

Hallo Nol,

Bedankt voor je feedback - we zijn zo blij om te horen dat je graag enquêtes bij ons invult! We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om het einde van een enquête te bereiken en geen beloning te ontvangen, en we waarderen het zeer dat je de tijd neemt om deze gevallen te melden wanneer ze zich voordoen.

Het is geweldig om te horen dat je gecompenseerd werd toen je ons op de hoogte bracht - ons team is er altijd om dingen recht te zetten. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het altijd een positieve ervaring is.

Nogmaals bedankt dat je een gewaardeerd lid bent van onze community!

Enquêtes

leuke enquêtes met goede beloning

10 april 2025

Hallo Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We zijn blij om te horen dat je onze onderzoeken leuk vindt en dat je de beloning de moeite waard vindt. We streven ernaar om boeiende enquêtes te bieden met een eerlijke beloning, en het is altijd bemoedigend om te weten dat we op de goede weg zijn.

We waarderen het dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap!

Fijn

Ik vindt dat het bedrijf het goed doet, wat betreft de leuke beloningen, maar wat ik wat minder leuk vindt is dat ik heel vaak niet door heen kom om een enquête doorte zetten omdat ik niet in aanmerking kom voor het enquête, en dat is wel heel irritant, maar daar krijg je dan weer 5 cent voor, en dat is het.

22 maart 2025

Hallo Virginia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je mening over Pureprofile te delen. We zijn erg blij om te horen dat je de leuke beloningen die we bieden waardeert!

Bij Pureprofile hebben we een strikt beleid om ervoor te zorgen dat alle onderzoeken grondig worden getest en dat de leden op de juiste manier worden beloond. We willen je verzekeren dat eventuele problemen die je hebt ondervonden niet opzettelijk zijn, aangezien ons belangrijkste doel is om onze accounthouders te belonen voor hun waardevolle inzichten.

Als u als niet-doelgroep wordt uitgesloten, worden de gegevens die u in de enquête hebt verstrekt niet gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Ons onderzoek is gebaseerd op reacties van leden die de hoofdenquête met succes hebben voltooid en dienovereenkomstig door de klant worden gecompenseerd.

Het identificeren van quota limieten aan het begin van enquêtes is onze gebruikelijke praktijk, maar sommige onderzoeken kunnen ingewikkelder zijn en daarom mogen respondenten deelnemen ondanks de langere voltooiingstijd.

We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat onze leden eerlijk worden gecompenseerd voor hun tijd en moeite. Als je betalingsproblemen ondervindt met onze enquêtes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als je toevallig bent uitgesloten nadat je een aanzienlijke hoeveelheid tijd hebt geïnvesteerd in een onderzoek waarvoor je je in eerste instantie had gekwalificeerd, neem dan contact met ons op met de onderzoeksgegevens en wij zullen ervoor zorgen dat je de juiste compensatie ontvangt voor je toewijding.

We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat onze leden een eerlijke vergoeding krijgen voor hun tijd en moeite. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we hebben uw opmerkingen gedeeld met ons enquêteteam zodat ze in overweging kunnen worden genomen voor toekomstige verbeteringen in het proces voor het matchen van enquêtes.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij waarderen het dat u deel uitmaakt van de Pureprofile community

heel mooi platfoinwisselenrm

heel mooi platform
maar ik kan mijn bonus niet inwisselen via paypal

3 april 2025

Hi Gerrit,

Bedankt voor je positieve feedback over ons platform! We zijn blij dat je het plezierig vindt.

We begrijpen je frustratie over het niet kunnen inwisselen van je bonus via PayPal en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

We willen je verzekeren dat we deze zaak serieus nemen. We zullen ons technische team onmiddellijk laten onderzoeken waarom je je bonus niet via PayPal kunt inwisselen. Ze zullen er alles aan doen om de oorzaak van dit probleem te achterhalen en het zo snel mogelijk op te lossen.

In de tussentijd raden we je aan om onze andere beschikbare inwisselmethodes te verkennen, die je kunt vinden in de ‘Rewards’ of ‘Withdrawal’ sectie van je Pureprofile account.

We waarderen je geduld en begrip terwijl we werken om dit voor je op te lossen. We zullen ons best doen om je op de hoogte te houden van onze voortgang.

Als u nog meer informatie heeft die ons technische team kan helpen, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Bedankt dat je een gewaardeerd lid bent van Pureprofile.

Toon reviews in alle talen. (2.172 reviews)