Ik had hier een KlikAanKlikUit AMST-606 besteld voor mijn Homey omdat Quofi de goedkoopste was. Helaas een defect model getroffen. Per mail de situatie aan Quofi voorgelegd en in plaats van allerlei m... Toon meer
Bij Quofi.nl hebben we alles voor de kleine en grote klus rondom het huis. We helpen de doe-het-zelver aan de beste spullen en geven je advies met behulp van klusadviezen, stappenplannen, keuzehulpen en onze gespecialiseerde klantenservice. Wil je snel aan de slag? Geen probleem: op werkdagen voor 21.30 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. We zijn er alleen online dus sluitingstijden daar doen we niet aan! #allesvoordeklus
laurent janssensstraat 101, 5048AR, Tilburg, Nederland
- 013 465 33 55
- info@quofi.nl
- www.quofi.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
2de hands artikel geleverd, geen bereidheidheid tot probleemoplossing
Makita kantentrimmer besteld bij Quofi via Bol.com. Wegens vakantie heeft deze een maand in zijn originele verpakking thuis blijven staan. Na openen bleek dit toestel gebruiksporen te bevatten (Grasresten, krassen, reeds gebruikte snijdraad,...). Quofi herkent hun fout niet, wijzen enkel op verlopen zichttermijn. Geen bereidheid voor compensatie of enig begrip. Voor mij is dit product een 2dehands product dus voldoet dit niet aan de overeenkomst. Product werkt degelijk, maar duur voor 2de hands...
Gereedschapswagen van Stanley nooit geleverd, wel betaald
Gereedschapswagen van Stanley besteld en betaald bij Quofi. Dagen op aangekondigde levering zitten wachten maar voor niks thuisgebleven en DHL meldt na paar dagen per mail doodleuk dat de bestelling retour Quofi gaat.
Probeer nu al dagen telefonisch en per mail contact op te nemen maar reageren niet en nemen niet op. Ik wil mijn geld retour!
Quofi communiceer met je klanten!
Top bedrijf
Dinsdag mobiele airco besteld en vanmorgen nog steeds geen email over een bezorging die zou komen dus vanmorgen het bedrijf gebeld en die zeiden dat ik het systeem staat dat het was afgeleverd. Kreeg kort na me belletje een email met dat vanmiddag 1 werd bezorgt. Heel netjes vanmiddag ook binnen gekregen. Voor het bedrijf zelf een dikke 5 sterren ook voor de service. Voor de chauffeur een 0 sterren die heeft hem waarschijnlijk van de week zelf mee naar huis genomen. Zat deze week in een huis van 29 graden door die *** ik hoop dat de dader word gepakt dikke karma. Bestel geen airco van 500 euro voor de grap namelijk.
Zeer snelle levering van 41kg zwaar…
Zeer snelle levering van 41kg zwaar product.
Super snelle levering
Super snelle levering, keurig verpakt tegen aantrekkelijke prijs.
Zeker aanrader om daar weer te bestellen.
Alles perfect geregeld!
Handige webshop, prima prijzen, duidelijke orderbevestiging en snelle verzending met track & trace: alles perfect geregeld dus!
Nog steeds geen levering
Ik plaats een een bestelling op donderdag omstreeks aan het eind van de middag via Bol. Bij de advertentie staat voor 21:00 uur besteld is morgen in huis.
Er nog steeds niets geleverd en ook geen bericht ontvangen van Quofi.
Bol vraagt zelfs of het product al geleverd is.
Niet netjes en het is de eerste en de laatste keer dat ik hier bestel.
Bouwradio retour geen geld terug
Bouwradio besteld, na contact klantenservice of er een accu bij zat werd er ja gezegd. Na ontvangst bleek dit niet waar te zijn. Retour gestuurd nog steeds geen geld terug ontvangen
Heb een verkeerd geleverd product…
Heb een verkeerd geleverd product gekregen van Quofi .via mail gemeld dat ik het graag omgeruild wil het gaat om rails van 6 meter wat voor mij speciale verzendkosten met zich mee brengt .
Quofi wil geen nieuwe rails leveren maar geld terug storten het gevraagd inclusief verzendkosten ? Maar niet de verzendkosten teruggekregen heb erg lang moeten zeuren om mijn geld terug te krijgen voor mij nooit meer Quofi
Mooi product
Aluminium vensterbank besteld. Het is een mooi product en het kwam netjes verpakt aan.
Wel heeft het 2 weken geduurd voordat het werd geleverd. Een foutje van de expeditie. Kan gebeuren.
Prima service en snelle levering
Goeie service, snelle afhandeling van mijn bestellingen!
Men levert vloeibaar rubber in…
Men levert vloeibaar rubber in enkelwandige dozen ZONDER enige bescherming. Emmers gaan vanzelfsprekend kapot in de verzenddoos. De koerier ziet niet dat onderkant doos kapot is en besmeert heel onze zaak vol met vloeibaar rubber. Schade: 2000 euro!
Men houd ons eerst 4 maanden aan het lijntje betreft de schade. Na 5x een reminder, een belafspraak.
Mnr Bijnen begint met ''weet je hoeveel emmertjes verf ik moet verkopen met 6 euro marge om jullie schade terug te verdienen?''. Daarna enkele opmerkingen als dat we van plan zouden zijn de eventuele vergoeding in eigen zak te steken, op een minachtende toon. Een duidelijke onderbouwing met facturen aangeleverd van hetgeen dat onherstelbaar beschadigd is, wordt direct van tafel geveegd. Daarna nog enkele opmerkingen als ''ik ben echt niet van plan dat te vergoeden''.
Al met al denkt Quofi/Destil nog niet een klein beetje mee met een klant waarbij 2000 euro aan schade is veroorzaakt.
Succes met de verkoop van je emmertjes! Blijf besparen op de verzendverpakking, anders verdien je nóg minder.
Goede service. Probleem binnen een dag opgelost!
Quofi denkt met je mee
Bestelnummer a703q21
Ik wist niet zeker welke artikelen ik nodig had voor mijn klus. De klantenservice heeft mij goed geholpen aan de hand van enkele vragen. Spullen werden dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag geleverd. Door mijn twee linker handen duurde de klus langer maar dat lag zeker niet aan Quofi!
Contact ging lekker vlot en makkelijk
Bestelnummer a807f32
Maandagmorgen een doosje schroeven besteld, maar de verkeerde kop. Meteen een mail gestuurd en een uur later was het probleem opgelost. Nieuwe besteld, andere geannuleerd en het geld stond de volgende dag weer op m'n rekening. Die vlotheid zie je niet overal.
Mijn schroeven waren de volgende dag bovendien binnen.
Complimenten voor de fijne service
Complimenten voor de fijne service. Klantenservice denkt mee en gaf goed advies op mijn vragen. Inmiddels spullen binnen en de klus geklaard. Voor herhaling vatbaar!
niks op aan te merken
slijptol van milwaukee + gratis accu besteld voor mooie prijs...op vooraad volgens website....levertijd 2 werkdagen.....alles goed verlopen.....goed verpakt.....keurig....

Prima service
De grasmaaier werd niet bezorgd doordat hij was zoekgeraakt bij DHL, Quofi loste dit prima op door een nieuwe te sturen. Helaas kwam hij in een kapotte doos en miste er een onderdeel ook dit werd prima opgepakt door Quofi, toen hij compleet was bleek de stroomvoorziening op onze moestuin niet toereikend en nam Quofi hem zonder meer retour, ook al hadden de wieltjes even op de straat gereden, kregen wij ons volledige aankoopbedrag teruggestort!

Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf, grasmaaier werkte niet. Maanden gewacht op antwoord maar steeds kregen we te horen dat we op de hoogte gehouden zouden worden. Nu 3 maanden na aankoop hebben ze hem ineens verstuurd zonder ons op de hoogte te houden. Wij zijn inmiddels verhuist en nu ligt de grasmaaier dus bij de buren van ons oude huis! Ze willen er niets aan doen en reageren niet op het feit dat ze ons op de hoogte zouden houden.