Na levering van de door ons bestelde trampoline-onderdelen bleek dat er veel te weinig aangekomen waren (naar alle waarschijnlijkheid is er iets misgegaan tijdens het transport...). Ik heb contact opg... Toon meer
Prima service en snelle levering. Heb voor 12.00uur besteld, volgende dag werd geleverd. Hoewel in eerste instantie het verkeerde product geleverd was, is dit direct opgepakt door Rainbowtrampolines.... Toon meer
Wij hebben twee items besteld, verzorging van de bestelling werd snel en goed opgenomen en we werden goed geinformeerd omtrent de voortgang.Helaas ging er iets verkeerd, wat men zelf al snel hadden... Toon meer
Zaterdagavond : besteld Dinsdag 8.00 uur: een mail met de mededeling: uw bestelling wordt vanmiddag afgeleverd, Dinsdag 13.00 uur: de bus van Rainbow levert 3 dozen af en zet deze netjes in de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Rainbow Trampolines & Outdoor voor verkoop van trampolines en trampoline onderdelen. Maar ook voor skelters, voetbaldoelen, bolderwagens, speelhuisjes, schommels, tafeltennistafels en nog veel meer buitenspeelgoed. Tevens hebben wij zeer uitgebreid assortiment (+ 250) hangmatten, hangstoelen en standaards.
Noord Spierdijkerweg 208, 1643NP, Spierdijk
- 0229-561011
- info@rainbowtrampolines.nl
- www.rainbowtrampolines.nl
Fijne webwinkel
Na telefonische vraag over de trampolinerand, fijn geholpen, de rand besteld en de volgende dag in huis, zeker aanbevolen.
snelle service en goede informatie
na een hele tijd op internet gezocht te hebben naar vervanging voor ons trampolinenet, eindelijk een net gevonden wat goed past bij Rainbow trampoline. zonder de stangen en passend voor een trampoline met 4 u poten. geweldig
Uitstekende service goede kwaliteit
Zeer tevreden met de trampoline die nu al weer twee jaar intensief gebruikt wordt..
Goede kwaliteit goede service.
super snel gekregen
Een doel besteld voor mijn kinderen. Het doel wat je in elkaar en uit elkaar kunt halen.(kickster)
Geweldig mijn kinderen hebben er heel veel plezier van.
Duidelijke website en een snelle levering
Uitstekend afhandeling van mijn bestelling
Goede en snelle levering.
Een bevestigings handleiding ontbreekt. Verder prima springdoek. Snelle levering.
Snelle levering en prima product
Binnen 1 dag is het product geleverd en het voldoet prima aan mijn verwachtingen.
snelle en goede levering
je kunt gerust bij dit bedrijf iets bestellen, is me heel goed bevallen
Niets op aan te merken
Alles zoals beloofd. Eenvoudig te bestellen, en in een dag geleverd. Het hele pakket (trampoline met bijbehoren en gratis EK doeltjes) kompleet, heel etc. Kortom: niets op aan te merken, goede service.
perfecte trampolinenet.vlotte afhandeling
Als ik weer iets nodig heb zou ik het weer bij Rainbow bestellen
vlotte afhandeling,en komen hun afspraken na.
Helemaal goed
Wij hebben niets dan goeds te vertellen over Rainbow Trampolines. Net besteld en binnen 2 dagen binnen. Helemaal geweldig..
Rainbow trampolines is een sprong naar de top!
Wij zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit, service en levering van Rainbow trampolines... Ga zo door !!!
Prima vlotte levering, zeer tevreden over de producten.
De rand voor de trampoline is mooi om te zien, maar vooral stevig met een goede bevestiging. Wij zijn erg tevreden.
Binnen 48 uur in huis
Vlotte levering, verder geen contact gehad met Rainbow Trampolines. Trampoline is perfecte kwaliteit
contact was goed, snel bezorgd
wij hebben een voetbaldoel voor onze kleinzoon gekocht, de afhandeling was correct en onze kleinzoon dolblij met het zeer snel opgezette doel.
Ik ben tevreden met de ontvangen goederen.
Alles was zoals ik het had gevraagd. Aangezien het vanuit Nederland naar België diende te komen, was de duur van de levering niet te lang na de bestelling en alles was in orde.
Goed advies en snelle aflevering.
Wij zijn zeer te spreken over de communicatie. We hadden een aantal vragen per mail gestuurd en daar werd zeer adequaat op gereageerd.
super
alles is goed gegaan.bestelling compleet en binnen 3 dagen had ik alles al binnen.