Ik probeer al dagen te bellen voor de onderdelen voor mijn traxxas maar helaas niet bereikbaar Des ondanks toch naar jullie toe gereden maar was een blijkbaar een behoorlijk opgave om mij te voorz... Toon meer
eindelijk een zaak waar onderdelen voor mijn blade-helicopters gemakkelijk voorradig zijn/te bestellen..! waar anderen soms maandenlang over doen, dat doet rc twente op 1week meestal. chapeau voor jul... Toon meer
Vandaag ff terug geweest met het sinterklaas kadootje van mijn zoon. Wederom super geholpen met goed advies . Er mankeerde waarschijnlijk iets aan de acculader . Top service en kom zeker terug, wa... Toon meer
Een maand geleden enkele onderdelen online besteld en betaald. Na meer dan een maand wachten nog steeds niets onvangen, reeds diverse keren gemaild en gebeld maar zonder antwoord. Zeer onprofessioneel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
RC Racing Twente is de modelbouw expert op het gebied van radiografische auto’s, drones, vliegtuigen, boten en helikopters etc. Omdat wij zelf ook enthousiaste hobbyisten zijn, heeft iedere medewerker zo zijn eigen expertise ontwikkeld. Zo hebben wij in ons team een expert op het gebied van radiografische auto’s van Traxxas, HPI en Losi, maar ook een heuse expert op het gebied van camera drones. Op deze manier kunnen wij u van gedegen advies voorzien en/of hulp bieden bij de aanschaf van uw camera drone of deze nu van DJI, Yuneec of elk ander merk is. Kortom, heb je vragen of hulp nodig, dan zien wij je graag tegemoet in onze winkel. Uiteraard kun je de vragen ook per e-mail, Whatsapp en telefoon stellen. Wij zullen er alles aan doen om je verder te helpen; “wij gaan daar verder waar anderen ophouden”!
Josinkstraat 84, 7547AC, Enschede
- 053 4344038
- info@rcracingtwente.nl
- www.rcracingtwente.nl
Mensen keken ook naar
Het bedrijf is heel slecht te bereiken…
Het bedrijf is heel slecht te bereiken met telefoon en email . Ik denk dat ze daar snel iets aan moeten doen als ze mog wat willen verkopen !
RC Racing Twente failliet
RC Racing Twente was één van de weinige redenen waarvoor ik wel naar Enschede wilde rijden maar dat is nu niet meer nodig. De telefoon word niet opgenomen en op het rolluik voor de deur hangt een briefje met: "Wegens omstandigheden gesloten". En zojuist lees ik in de krant dat de toko door de rechtbank failliet verklaard is. Heel jammer. Ik hoop op een doorstart want het was altijd een mooi ruime winkel met een breed aanbod. De webshop lijkt nog wel te werken dus wees gewaarschuwd!
Ik probeer al dagen te bellen voor de…
Des ondanks toch naar jullie toe gereden maar was een blijkbaar een behoorlijk opgave om mij te voorzien van goede uitleg wat ik moest hebben
Er staat dat het open is is het dicht
ik heb op 28 juni brandstof besteld
ik heb op 28 juni brandstof besteld, maar tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen! heb mailtje gestuurd waar geen reactie op komt, bellen heeft geen zin na meer dan 30 pogingen altijd de voicemail of degene die u belt kan niet opnemen! erg slecht voor een bedrijf om nergens op te reageren. ik heb de benzine inmiddels elders besteld en kwam keurig op tijd zoals aangegeven. mijn advies is: hier niks bestellen! zoek een bedrijf die betrouwbaar is, deze is dat ckr niet!!!
hoef geen reactie terug! deed het bedrijf daarvoor ook niet! alleen slechte review’s daar kunnen en zullen ze wel op reageren….
PAS OP!!!! met deze webshop. niks is op voorraad al zegt hun website dat dit wel het geval is. lees de review’s maar eens goed door dan komt de waarheid wel maar boven over deze winkel.
Bar slecht.
Een tijd geleden nieuwe ESC + motor gekocht van Hobbywing.
Dit werd de zelfde dag nog op de post gedaan en kwam de volgende dag binnen, fijn.
Gauw besloten om een andere ESC + motor ergens anders te kopen omdat ik had besloten om een andere te gaan gebruiken.
Nu wilde ik dus de ESC + motor retour terugsturen. Ik denk dat ik wel 5 e-mails gestuurd heb met daarin dat ik een retour formulier wil ontvangen. Daar werd niet op gereageerd.
Bellen naar het bedrijf, nemen regelmatig de telefoon niet op. Als ik dan contact had dan zeiden ze dat ze het in orde zouden maken. Dit werd helaas niet gedaan. Na ongeveer 2 maanden was ik het zat en heb ik geëist aan de telefoon om niet op te hangen. Ik moest eisen dat ik NU een retour formulier moest krijgen. Weet je wat er toen gebeurde? Op het moment dat ik aan de telefoon zat, kreeg ik eindelijk dat mailtje binnen en een medewerker die deed net alsof dat mailtje al lang was verstuurd en zei: "joh, die mail is al lang verstuurd hoor, ga maar kijken", terwijl het mailtje net binnen kwam in INBOX van gmail. Schandalig om zo er over te liegen, geen stijl noem ik dat.
Vervolgens heb ik dat formulier ingevuld en mijn ESC + motor op de post gedaan. Na 2 weken kreeg ik niks te horen, geen bevestiging of het binnen was, helemaal niks noppes nada. Uiteindelijk weer iemand aan de telefoon gehad en weer geëist dat ik mijn geld terug wil. Toen heb ik een 06 van iemand gekregen en die wilde dat ik een TIKKIE stuurde naar hem........ jongens waar hebben we het over, een tikkie? Ik had gelukkig mijn geld, maar zeer onprofessioneel kan je wel zeggen.
Dit bedrijf heeft mij een gevoel achtergelaten dat als ik geen contact had opgenomen, dat ik mijn geld nog steeds niet had gehad.......
Niks bestellen hier, doe het niet. Dit bedrijf heeft zijn zaken niet op orde.
Je wordt altijd super geholpen
Je wordt altijd super geholpen, en fijn personeel. Dit is de rc winkel waar je moet zijn met veel kennis!
Een tijdje geleden een UMX Night Vapor…
Een tijdje geleden een UMX Night Vapor besteld op de website. Ik had na twee dagen nog steeds geen bestellings email binnen dus ik belde ze op.
Bleek dat ze deze niet op voorraad hadden.
Nu een maand later opnieuw besteld en precies hetzelfde verhaal. Ik heb de eerste keer wel mijn geld teruggekregen en heb ze gezegd dat ze minstens even konden vermelden dat deze niet op voorraad is.
Nu een maand later opnieuw geprobeerd te bestellen maar precies hetzelfde verhaal.
Dus nu slechts twee sterren. Het is te gek om mensen te laten betalen en dan niet te reageren. Slechts een telefoontje verder excuses maken is niet gewenst in dit geval.
Altijd goede service
Altijd goede service. Ik kom er al bijna 10 jaar. En al tig dingen aangeschaft. Eigenlijk nooit echt problemen gehad, dus voor mij een dikke 10.
Onderdeel niet op voorraad
Naar aanleiding van de matige score op Trustpilot, eerst maar eens wat technische info gevraagd. Na 2 dagen kreeg ik als reactie dat het onderdeel niet meer op voorraad is. Dus geen antwoord op mijn vraag en het onderdeel staat nog steeds gewoon te koop.
Ik denk niet dat het opzet is, maar de webwinkel hebben ze gewoon niet goed voor elkaar.
Prima winkel
Prima winkel, ik heb al een aantal keren iets besteld en het wordt altijd snel geleverd en de service is zeer goed. Veel know-how in deze winkel.
Geen reactie hele slechte communicatie
Geen reactie hele slechte communicatie. Niet te bereiken. En ook dat je blijkbaar hopenlijk je product krijg .
bestelling gedaan
bestelling gedaan , HET is verwerkt . . . . . . . . na 4 dagen gebelt telefoon wordt niet op genomen . Email gestuurd Email adres bestaat niet . van alles geprobeerd om in contact te komen NIX NADA NAKKO !
ZE zitten in de achter hoek een schrijf correctie is wel op zijn plaats achter-LIJK-hoek
Spektrum nx8 besteld en betaald
Spektrum nx8 besteld en betaald , na 2 dagen geld terug gestort gekregen zonder enig uitleg . Mail wordt niet beantwoord
Prima service
BESTAAT NIET MEER ????
Denk dat email niet werkt en webshop of zelfs de winkel niet meer bestaat...je kunt mailen wat je wilt...nooit antwoord terug...
Een bestelling gedaan via de website
Een bestelling gedaan via de website, op 7-9-2022 echter zou de verzendafdeling tot de 24e dicht zijn (inmiddels is de banner bovenaan op de site veranderd in de 30e, alleen bij nieuws staat nog de 24e.
Niets ontvangen, waarschijnlijk in het mailverkeer iets fout gegaan, aankoop is inmiddels geannuleerd en bedrag is teruggestort.
Eerste bestelling ..
Eerste bestelling ..
Na 2 dagen geld terug gekregen zonder reden van annuleren van mijn bestelling
Aankoop rc
Goeie winkel word altijd goed geholpen
Ik heb er inmiddels 2 auto's weg gehaald top service 👍
2 maanden terug wat besteld nog steeds…
2 maanden terug wat besteld nog steeds niets otvangen.
een paar keer gemaild geen antwoord.
oke, dan vraag ik mijn geld maar terug ook hierop geen antwoord.
heb nog noooooit zo een slechte zaak mee gemaakt als je dat een zaak mag noemen GEWOON OP LICHTERIJ waardeloos!
als het allemaal zo goed is waar blijft mijn bestelling dan.............
Rc twente weer goede ervaring
Heb veelvuldig spullen besteld bij dit bedrijf, altijd op tijd geleverd gekregen voor een nette prijs, service was altijd erg goed... maar bij de laatste bestelling eind mei ging het mis,... Halve levering, zonder enige vorm van kennisgeving op de pakbon, mail of telefonisch. Diverse mails gestuurd maar geen reactie, telefonisch zeer slecht bereikbaar... Nemen zeer vaak niet op of de persoon die de afhandeling doet is er er niet. Bestelling toch weer nagebeld en reactie en uitleg ontvangen. Blijkt dat overname plaats heeft gevonden waarbij de nieuwe eigenaar druk is met nazorg van bestellingen die bij de vorige nog niet afgehandeld waren. Begrijpelijk, maar fijn dat t nu goed opgelost is.