Rebottled Reviews

4,6

Bestelling geplaatst op 16 december. Nul komma nul communicatie mogelijk. Op alle sociale kanalen (en hier) komen nu dezelfde type reviews binnen. Ik heb er een slecht voorgevoel over.. Update Rea... Toon meer

Topproducten. Had al een paar glazen gekregen ooit waar ik erg tevreden mee ben en wilde het assortiment uitbreiden met de nieuwe producten en die zijn net zo goed. Bestelling kwam ook snel binnen (tw... Toon meer

UPDATE- 2 dagen na het plaatsten van dit bericht ontving ik een tracking link met de excuses dat de kerstperiode een drukke tijd is. Ik heb mijn beoordeling in dit licht aangepast. Oorspronkelijk ber... Toon meer

Wat een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ik vind het ook een super concept, het hergebruiken van oude wijnflessen. Daarnaast heb ik mijn glazen in een mooie verpakking ontvangen en waren ze snel... Toon meer

1. Glaswerkwinkel

Bij Rebottled upcyclen we lege wijnflessen tot drinkglazen met de hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maak deel uit van onze revolutie!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hoi Joyce

Dankjewel voor je review! 💚 Een snelle levering maakt het uitpakken natuurlijk nóg leuker. Fijn dat alles vlot bij je is aangekomen. We wensen je heel veel plezier met je Rebottled aankoop!

Rebottled fan

Snel geleverd, netjes verpakt en natuurlijk een mooi product! Ik heb al vaker een rebottled product cadeau gedaan!

8 juli 2026

Hoi Lisa

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 💚 Daar worden we ontzettend blij van. Het betekent veel voor ons dat je onze producten met vertrouwen cadeau geeft. Bedankt voor je support en we hopen je nog vaak te mogen verrassen!

Snelle en zorgvuldige verzending

Snelle en zorgvuldige verzending

12 juli 2026

Hoi Stephan

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! 💚 We vinden het belangrijk dat je bestelling niet alleen mooi, maar ook snel en veilig bij je aankomt. Fijn om te horen dat dat gelukt is. Heel veel plezier met je Rebottled-product!

Mooi concept en product

Wat een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ik vind het ook een super concept, het hergebruiken van oude wijnflessen. Daarnaast heb ik mijn glazen in een mooie verpakking ontvangen en waren ze snel geleverd.

6 juli 2026

Hoi Lara

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt! 💚 Het is precies onze missie om oude wijnflessen om te toveren tot producten waar mensen écht blij van worden. Geweldig dat je dat terugziet én dat alles, van de verpakking tot de levering, aan je verwachtingen voldeed. Veel plezier met je glazen!

Prachtige glazen

Prachtige glazen! Uniek en met een goed verhaal. En ze zijn ook super stevig!

30 juni 2026

Hoi K

Dankjewel voor jouw review! 💚 Het betekent veel voor ons dat je zowel het design als de missie achter onze glazen weet te waarderen. We hopen dat ze nog jarenlang een mooie plek op tafel krijgen.

Mooie glazen!

15 mei 2026

Hoi Erik!

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je glazen💚. Wij waarderen dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten!

Team Rebottled

Recycling van flessen prachtig…

Recycling van flessen prachtig initiatief en prachtige wijnglazen, chapeau

5 mei 2026

Hoi Herma,

Wat een mooie woorden, dankjewel! 💚 Geweldig om te horen dat je zowel ons initiatief als de wijnglazen waardeert.

Heel veel plezier met de Rebottled producten en geniet van alle mooie momenten die je ermee creëert! 🍷

Team Rebottled

Skip de glasbak en voila.....

Snelle bezorging, prachtige glazen. Ik ga de kleinere erbij bestellen. Mooi Hollands design en dan ook nog gered uit de glasbak.#tweedeleven. Te leuk!

24 april 2026

Hoi Hanke,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je bericht!
Geweldig dat de glazen zo in de smaak vallen én dat je het idee achter het hergebruik waardeert. Daar worden we blij van. De kleinere variant is een perfecte aanvulling, we zijn benieuwd wat je daarvan vindt. Veel plezier ermee!

Gewoongoed

23 maart 2026

Hoi,

Dankjewel voor je review!
Heel veel plezier met je Rebottled items💚

Prachtige producten

Prachtige producten! Mooi initiatief

23 maart 2026

Hoi Asefeh,

Wat een fijne review, dank je wel! 😊 Hier worden we heel blij van!
Heel veel plezier met je Rebottled items💚

Team Rebottled

leuke glazen en heel snel geleverd

leuke glazen en heel snel geleverd. top

4 februari 2026

Hoi Jessica,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de glazen en dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen! 💚

Geweldig dat je bestelling snel bij je was. Daar doen we het voor.

Mooie wijnglazen:

Betreft de wijnglazen:
Mooi glaswerk
Mooi (én goed) verpakt
Volgens planning geleverd

2 februari 2026

Hoi J. van der Ploeg,

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 💚
Mooi om te horen dat de wijnglazen én de verpakking aan je verwachtingen voldoen en dat de levering volgens planning verliep. Daar worden wij blij van!

Team Rebottled

Snelle levering, en bij problemen snel en goed opgelost.

21 januari 2026

Hoi M Coljee,

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat we het probleem goed voor je hebben kunnen oplossen. Dat is precies wat we willen. Thanks voor het delen!

Team Rebottled

Geweldig origineel en duurzaam product……

Geweldig origineel en duurzaam product… word er enorm blij van en heb een extra set gekocht… dat wil je gewoon op tafel… en ook een hele snelle levering

15 januari 2026

Hoi Ilse,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel!
Geweldig dat je zo blij bent met het product en extra leuk dat je zelfs een tweede set hebt besteld. Dat het iets is wat je met plezier op tafel zet, is precies waar we het voor doen. Fijn dat de levering zo snel was. Veel plezier ermee en dank voor je enthousiasme!

Team Rebottled

Snel bezorgd en duidelijke communicatie…

Snel bezorgd en duidelijke communicatie over de bezorging. De lamp is mooi en past goed in onze keuken. Goed en stevig verpakt.

8 januari 2026

Hoi Max,

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de lamp en bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Rebottled

Prachtig product en snel geleverd!

Prachtig product en snel geleverd!

5 januari 2026

Hoi NFF Franke,

Dank je wel voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met het product!