Ik heb voor zes maanden webhosting gehad bij RecoreHosting. Pluspunten: - Redelijk snelle support (tenzij de technische dienst vereist is, dan kan het tot een dag duren) - Super snelle w... Toon meer
Prima host, servers werken goed, goeie snelheid. Prijzen kloppen ook volledig met wat er aangeboden word. Enige nadeel is vaak dat er iets word geupdate/servers worden overgezet. Kan buggs veroorza... Toon meer
Waar andere hostings door zijn hoeven zakten schakelde RecoreHosting nog een keer over naar de volgende versnelling. Echt de beste hosting die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb een 8 GB Survival (Har... Toon meer
RecoreHosting biedt nu al bijna 4 jaar Minecraft Hosting, VPS Hosting, WebHosting en nog veel meer. Door onze moderene & mega snelle AMD Ryzen 9 5950x systemen draaien al jouw Minecraft Servers lekker snel.
Groningen, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Het is frustrerend dat de VPS niet voldoet aan de verwachtingen, vooral gezien de goede recensies, en dat de snelheid beperkt blijft tot slechts 50 Mbps up & down, met een trafficlimiet van 40 GB, wat in deze tijd erg weinig is. Het feit dat ik al twee tickets hebt gestuurd zonder antwoord maakt de situatie alleen maar erger, omdat er geen oplossing of duidelijkheid krijgt over de prestaties.
RecoreHosting is een enorm fijne en goede kwalitatieve host. Bij problemen denken ze graag mee naar een oplossing, en zodra je problemen hebt worden deze z.s.m. opgelost. Het kost enigszins wat geld, maar wat je daar voor terug krijgt is dat het allemaal waard! Top host, met goede server hardware, en top support!
Zeker aan te raden voor zowel beginnende, als redelijke grote servers!

Antwoord van RecoreHosting
Al jaren lang partner met RecoreHosting. Altijd kwaliteit geleverd en een goede customer support. Nooit teleurgesteld. Hopelijk kan ik nog vele jaren met ze samenwerken 💯
Ik ben hier heel goed geholpen. Super goede klantenservice. Zeker aan te raden!
De servers zijn snel en goed, wanneer je hulp nodig hebt word er normaal gesproken binnen 24 uur gekeken wie er het beste kan helpen en wie je dan gaan helpen om het probleem op te lossen. De webhosting bied snelle sites met een overzichtelijk paneel.
De VPSen bij jullie zijn echtt superr fijn/snel
echt Waar voor je Geld,
en heel snel en fijn geholpen bij jullie,

Antwoord van RecoreHosting
Nooit problemen, altijd goede en bijna instant support.

Antwoord van RecoreHosting
ik ben super te vreden met de diensten die ze bij leggen op wat dan ook in de discord en mc zelf daarom geef ik 5 steren ga zo door mensen.......

Antwoord van RecoreHosting
Recorehosting is een uitstekende hosting, servers geven ten alle tijden met 50/60 man 19.95 TPS. Ze hepen je tevens ook met het optimaliseren om het beste uit je server te halen.
Ik had ook een probleem met Geyser & Bungeecord. Vooraf had geen enkele support member daar ervaring mee, maar nadat ik hier problemen mee had heeft een support member zich hier in verdiept en het probleem opgelost.
Kort gezegd: Ben je nou opzoek naar een hosting met goeie krachtige servers & een top support? Dan is Recorehosting perfect voor jouw.
Echt de beste hosting die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb een 8 GB Survival (Hard) Minecraft server (+/-35 plugins) . Geen geknepen settings. We hebben met tot nu toe met 17 spelers tegelijk gespeeld zonder enige lag.
Geweldige hosting!
Wij hosten sinds kort onze Discord Bot
bij Recorehosting, en het bevalt ons top.
Alles werkt goed en er is goede hulp.

Antwoord van RecoreHosting
Recorehosting is echt een goede hosting goeie support heel aardig ook! En ze helpen met alles snelle servers!

Antwoord van RecoreHosting
Ik heb voor zes maanden webhosting gehad bij RecoreHosting.
Pluspunten:
- Super snelle websites, servers laden super snel in.
- Overzichtelijk paneel.
- Hulp bij overzetten naar hun webhosting.
Minpunten:
- Geen Web Application Filter
- Oude versie van PHP (Ik kon mijn WHMCS hierdoor niet updaten)

Antwoord van RecoreHosting
Ik huur hier een 2GB Minecraft server voor iedereen om te komen spelen zoals vrienden maar ook vreemden. De servers crashen nooit en ben erg tevreden met mijn aankoop.

Antwoord van RecoreHosting
Nadat we bij deze partij zijn gaan hosten wegens goede reviews en krachtige machines voor een leuke prijs liepen we al snel tegen het bandbreedte limiet aan (60GB).
Hierop een ticket aangemaakt op lage prioriteit en deze was binnen 1 uur beantwoord. Er was uitleg over dit limiet gegeven, een reset uitgevoerd en we kregen een Discord link bij eventuele andere vragen.
Nog geen 10 dagen later zaten we weer op het limiet.
Nogmaals een ticket gestuurd met de vraag tot een reset om de teller verbuik weer op 0 te zetten.
Binnen 1 uur weer reactie en geslaagd.
Zelf hebben ze aangegeven om dit mee te nemen in het overleg en een paar dagen later is ons limiet kosteloos verhoogt naar 120GB zodat we hier langer mee kunnen doen.
Kortom: goede servers, fantastische support, snelle reactie, meedenkende en neemt klanten serieus!
Erg goede server host. De servers draaien erg soepel en ze hebben echt een top service. Ik raad RecoreHosting zeker aan!

Antwoord van RecoreHosting
Recorehosting is het meest betrouwbare minecraft server hosting bedrijf dat er is!
Bedankt voor jullie hulp!
Hoop dat jullie nog groter worden dan dat jullie nu zijn!

Antwoord van RecoreHosting
super goede hosting en binnen 24 uur hulp,plus dat de servers ontzettend sterk zijn echt waar voor je geld,draaien op i9 9900k :D
Recore is het meest betrouwbare, klantvriendelijke minecraft server hosting bedrijf dat er is!
Top hosting! Zowel web- als serverhosting geweldige service. Prijs iets hoger dan bij concurrenten, maar is het meer dan waard. Veel persoonlijke aandacht. Helemaal top!