REDBAG Reviews

4,7

Met tassen heb ik niets. Tot ik de Redbag Exclusive op Facebook voorbij zag komen. Ik werd op slag verliefd op deze dokterstas. De besterlling verliep vlot en vandaag had ik 'm thuis. En inderdaad, ee... Toon meer

Super mooi die redbelt (in red). Een prachtige bestemming om oude materialen opnieuw te gebruiken. De riem ziet er fraai uit en is heel netjes afgewerkt. Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude... Toon meer

De DOCBAG is een super vette stoere en praktische tas met veel vakjes en opbergmogelijkheden. Eennknipoog naar de dokterstas, dus sluit super bij mij als "zuster in de zorg" en wat ik wil dragen. Oo... Toon meer

1. Tassenwinkel

REDBAG. Soms zegt een naam alles. Ja, we maken tassen, rode tassen. Products made from recycled firehoses. Recycled heroism. Handgemaakte tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Gemaakt van oude brandweerslangen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie tas, met duurzaam uiterlijk👊

Tas snel geleverd ,
Communicatie over later komend naamlabel keurig en persoonlijk.
Tas is ruim en heeft duurzaam uiterlijk.

29 februari 2024

Antwoord van REDBAG

Geweldig dat je tevreden bent met je tas en onze service! Blij om te horen dat de levering vlot ging en onze communicatie over het naamlabel goed ontvangen is. Geniet van de ruimte en de duurzame uitstraling van je tas. Bedankt voor je support! 👊

Goede spullen

Goede spullen
Thema is geweldig

29 februari 2024

Antwoord van REDBAG

Top dat je enthousiast bent over onze spullen en het thema geweldig vindt! Jouw steun betekent veel voor ons. Bedankt! 🚒✨
Robert

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zeer origineel.

1 maart 2024

Antwoord van REDBAG

Dank voor je leuke review, veel plezier met deze mooie tas.

Prachtig product

Prachtig product, goed geholpen en altijd snelle reactie. Erg tevreden.

27 februari 2024

Antwoord van REDBAG

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent met ons product en onze service. Bij REDBAG streven we ernaar om unieke, duurzame items te leveren met een topservice. Deze feedback inspireert en motiveert ons enorm.
Heeft u in de toekomst vragen of wensen, staan we altijd voor u klaar.

Helaas is de kwaliteit niet wat ik…

Helaas is de kwaliteit niet wat ik gehoopt had. Heb jaren een vergelijkbare riem van een ander merk gehad, daar kan deze niet een tippen.

9 februari 2024

Beste Chris,

Dank voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw mening is voor ons erg belangrijk, en we zijn geïnteresseerd in uw specifieke ervaring om onze producten te verbeteren. We nemen spoedig contact met u op om te bespreken hoe we dit kunnen rechtzetten. Uw tevredenheid staat voorop, en we zijn toegewijd aan het vinden van een passende oplossing. Wij nemen via de mail contact met je op om uw ervaring verder te bespreken.

Robert

Super mooi die redbelt (in red)

Super mooi die redbelt (in red).

Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude tot camper getransformeerde brandweerauto. Deze gadget kan natuurlijk niet ontbreken :).

(p.m. als je net zoals ik 100kg (of meer) weegt dan is de XL versie wellicht net ietsje betere keuze dan de standaard (op maat te maken) afmeting)

21 februari 2024

Antwoord van REDBAG

Jorrit, Veel plezier met je mooie riem!

Mooie en duurzame rugtas

Mooie en duurzame rugtas! Goede service en communicatie!

2 februari 2024

Antwoord van REDBAG

Dankjewel voor de mooie review. Veel draag plezier met deze backpack.

Supermooie en originele rugtas!

Supermooie en originele rugtas! Sterk en duurzaam! Redbad komt zijn afspraken na en heeft hele goede service!

2 januari 2024

Antwoord van REDBAG

Dank voor het leuke compliment, veel plezier ermee

Grote stevige bag

23 januari 2024

Antwoord van REDBAG

Dank voor deze review en veel draag plezier, mocht er in de toekomst iets mankeren laat het gerust weten.

Origineel, kwalitatief en met liefde gemaakt

Gisteren super snel mijn bestelling van 2 riemen aan gekregen. Mooi verpakt met persoonlijke boodschap op kaartje. Al meermaals bij redbag besteld en altijd zeer goed geholpen. Een aanrader voor wie een origineel en kwalitatief cadeau wil kopen !!

6 januari 2024

Antwoord van REDBAG

Dank voor je leuke review. Veel plezier met je REDBAG collectie.

Prachtige riemen

Prachtige riemen. We hebben de rode en groene besteld om als kerstcadeau te geven. Super blij en tevreden mee.
Snelle levering.
Snelle reactie bij vragen. Ook erg attent om achteraf even te vragen hoe de riemen bevallen.
Dank jullie wel.

15 december 2023

Antwoord van REDBAG

Wat een leuke review, wij zijn blij dat ze bevallen! inderdaad een mooi kerstgeschenk. Veel plezier er mee en fijne feestdagen.

Mooi en duurzaam

Mooi, duurzaam product, gemaakt door mooie mensen. Superfijn contact ook!

23 november 2023

Antwoord van REDBAG

Dank voor de leuke review, wij zijn er ook zeker trots op!

Goede aanrader

Goede customer support
Ze houden je op de hoogte
Mooie producten
Snelle service

13 augustus 2023

Antwoord van REDBAG

Hanne, Dank voor je leuke review en het compliment. Veel plezier met deze mooie REDBELT.