3,5

Gemiddeld

Stichting Proplan organiseerde een groots een benefietconcert.

Stichting Proplan organiseerde een benefietconcert met artiesten en musici uit de Balkan.
Bij de Reehorst kan vrijwel alles.
Een theater, een hotel en een restaurant.
Dus alles op één locatie wat voor ons een groot voordeel was en er wordt goed meegedacht.
Op wat kleine punten kan het beter maar dat is ze met liefde vergeven omdat men het op de hoofdpunten gewoon goed doet!

22 november 2025

Weekendje weg

Afgelopen weekend 2 dagen in het hotel verbleven.
Zeer vriendelijk personeel en je werd prettig ontvangen.
Prachtig hotel met een mooie look in het hotel.
Kamer was gezellig ingericht met veel paars.
Wat er op me verlanglijstje stond dat was er ook in je hotelkamer.
Zoals champagne, bonbons en zelfs rozenblaadjes.
Het hotel ziet er van binnen prachtig uit met vele mooie details.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk je kwam niets tekort.
Wij hebben 2 leuke dagen gehad en zijn door het personeel altijd vriendelijk benaderd.
Groetjes van Francis en Jack ( kamer 508)

19 augustus 2025

Boek ander hotel deze is niet voor rede beschikbaar

Ik had een vieze kamer vol met stof . Slechte service . Niks op kamer aan drinken nog niet eens een flesje water of water koker .
Ik moest zoeken om ergens kopje koffie te halen .
2 avond muziek zo hard uit een zaal dat ik niet eens met de receptie kon praten over andere kamer .
En dan achteraf sturen ze vragenlijst en dan vertel ik dit en krijg niet eens een antwoord erop.
Heb foto van het stopcontact naast je bed dikke laag stof nog gevaarlijk ook.
Nooit meer en ik zal het niemand aanbevelen.

4 juni 2025

Super hotel met top mensen!

Ontzettend lieve mensen.
Onze kinderen werden ontzettend lief ontvangen en op de kamers lagen er cadeautjes voor ze klaar en konden we even losgaan met de discobal.
Mooie schone kamers, genoeg te doen.
Al met al echt een top hotel! Komen graag weer terug!
Dank jullie wel!

31 januari 2025

Onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk

Helaas konden we door omstandigheden (ziekte) niet komen. Er was echt nul begrip vanuit de werkneemster Naomi. Ook beloofde men terug te bellen wat men gewoonweg niet deed. En dan doodleuk zeggen: u probeerd maar gewoon te komen. Echt nul inlevingsvermogen en ook niet de geringste tegemoedkoming. Klantvriendelijkheid kent men dus niet en wij zullen hier dan ook nooit meer terugkomen. Evenzo de vele vrienden die hier altijd kwamen. Dus men heeft uiteindelijk zichzelf ermee. Wees dus gewaarschuwd en blijf hier weg.

17 december 2024

Geweldige kok Lee!

Kamers zijn gedateerd, geen koelkast, water koker of iets dergelijks op de kamer. Personeel is heel vriendelijk. De groente op de kaart is minimaal, enige keuze is rauwkost salade van rode kool.
Maar nadat we dit gemeld hadden bij de kok Lee, hebben wij de tweede week elke dag heerlijk gegeten met voldoende verse groente! Geweldig! Zo flexibel kom je niet vaak tegen! Een woord, geweldig!

18 april 2024

Slecht hotel / vergadercentrum

Slecht bereikbaar door wegwerkzaamheden (wat ze niet op de website vermelden). Een receptioniste die kortaf is. WC is oud en vies. Lunch is onsmakelijk.
Absoluut geen aanrader

1 maart 2024

Fiijn hotel…

Zeer fijn hotel met erg vriendelijk personeel. Ik was hier met mijn dochter van 15 en dat was geen probleem. Personeel erg behulpzaam. Kamer was schoon en werd dagelijks aangevuld en schoongemaakt.
Nadeel was dat er onder onze kamer gebouwd werd en de machines om kwart over 7 smorgens draaiden.
Het restaurant had weinig keuze en was vrij prijzig maar wel erg goed eten.

24 oktober 2023

Geld kwijt

Door onvoorziene omstandigheden was ik niet in staat binnen 48 uur mijn reservering te cancelen.
Ik begrijp dat mijn betaling daarom niet meer teruggestort kan worden.

Aangezien ik maandelijks een hotel in de buurt van Ede nodig heb en al vaker bij de Reehorst heb overnacht, heb ik om een tegoedbon gevraagd.
Een tegoedbon voor mijn volgende verblijf werd niet als mogelijkheid gezien. Andere hotels doen dat wel. Er werd geen enkel alternatief geboden. Mijn geld ben ik dus kwijt.

Dit soort star management zie ik als zeer on-klantvriendelijk en niet meer van deze tijd.

14 april 2023

Marion Andriessen

Marion Andriessen
De Reehorst stuurt vanavond bij monde van receptioniste Astrid twee kinderen van 18 en 17 bij het inchecken om half tien s avonds weg tijdens stormachtig weer in hun 45 km auto na twee uur rijden, omdat er volgens Astrid een 18 jaar regel geldt volgens de wet. Waar die staat op de site weet ze niet, maar dat zijn de regels van het team volgens haar. Als de moeder belt en uitlegt dat ze de kinderen niet weg kan sturen en er volgens de 18 jarige boekster op de site staat dat de boeker 18 moet zijn en ze dat dus niet wisten, antwoord Astrid alleen maar 'regels zijn regels en dat ze maar naar een hotel in de buurt moeten gaan'. Een onverantwoorde en zeer onprofessionele actie middenin een stormavond en na twee uur rijden twee kinderen op straat zetten. Als Astrid het gezicht is van De Reehorst en namens iedereen zegt te spreken, mag De Reehorst zich diep en diep schamen en het begrip hospitality misschien nog eens heeeel goed nalezen en Astrid het begrip menselijkheid. Gelukkig bood Van der Valk Veenendaal deze twee kids, waarvan er een een speciale Valentijnsactie had bedacht voor haar vriendje, wel onderdak. Een dikke onvoldoende voor Reehorst!!!

16 februari 2022

Is dit jouw bedrijf?