Snel geleverd en binnen half uur een reactie toen ik een vraag had. Erg vriendelijke en betrouwbaar bedrijf.
Duidelijk en makkelijk te gebruiken website. Door een aantal factoren niet gerelateerd aan reisartikelen.nl, heb ik tweemaal een koffer terug moeten sturen. Reisartikelen was hierbij altijd erg vriend... Toon meer
Wij hebben in juli 2019 een Carlton koffer gekocht, door Corona natuurlijk 2 jaar niet gebruikt. Nu lieten de stiksels bij het handvat los. Contact opgenomen met Reisartikelen, koffer opgestuurd ivm g... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De collectie van Reisartikelen.nl bestaat o.a. uit koffers, reisartikelen, reistassen, slotjes, rugtassen en portemonnes. Levering binnen 2 werkdagen.
Nederland
- www.reisartikelen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel geleverd en binnen half uur een…
Packing cubes besteld en had geen…
Packing cubes besteld en had geen track&trace gekregen nettjes met de klantenservice gebeld en ze hadden me een track&trace volgende dag nettjes me Packing cubes binnen gekregen
Het product is prima maar DHL niet
Het product is prima. Alleen de pakketleverancier DHL is waardeloos. Zelf een ander afhaalpunt (pakket automaat) dan mijn eigen adres doorgegeven. Op de laatste dag wordt het afhaalpunt veranderd een stuk verder en niet in een automaat ???. Hier ben ik niet blij mee.
Snelle service
Wat problemen met een Osprey rugzak Stratos 34L perfect opgelost.
Snelle levering, maar heb het stoeltje gekocht omdat ie 1,8kg zou zijn. Staat er op de verpakking van het stoeltje dat ie 2,15kg is. Daar hou ik dus niet van. Eerlijk zijn.
Aanrader.
Snelle en nette levering....Ben blij met de koffer/ rugzak.
De koffer was ook goedkoper dan bij de concurent.
de bestelde rugzak snel geleverd
Duidelijke website en de bestelde rugzak lekkersnel geleverd.
Goede en snelle bezorging en product is…
Goede en snelle bezorging en product is zeer naar wens ! Dolblij mee
Snelle levering en gemakkelijk te bestellen
Duidelijke en correcte informatie over de producten. Ik heb een reiskoffer gekocht en voor mij de afmetingen waren van belang deze waren correct aangegeven. Gemakkelijk te bestellen zn betalen. Heel snel geleverd.
Supersnel geleverd.
Klantvriendelijk bedrijf!
Professionele webshop : kwaliteitsmerken, juiste voorraadvermelding, snel versturen en goed verpakt. Indien ooit nodig ook de klantenservice is geweldig. Klant voelt zich (ouderwets) koning. Dikke vijf sterren waard.
Snel geleverd goede prijs
Vaag bedrijf
Vaag bedrijf, trekt klant in twijfel bij afwijkende maten t.o.v. informatie op webshop.
Zeer vlotte levering van een zeer…
Zeer vlotte levering van een zeer degelijk product.
De Eagle Creek Rolling Bag is zeer licht en zeer compact op te bergen. De kwaliteit ziet er echt top uit. Dat gaan we nog verder testen ;)
De kleur vinden we ook heel mooi, we hebben voor de camel kleur gekozen zodat het een beetje opvalt tussen al die zwarte tassen.
Enige nadeel is dat wanneer je niet de volledige ruimte nodig hebt, het snel nogal een rommeltje wordt binnenin. Je kan niet bv. halverwege uw bagage vastmaken door een riempje.
Tickless kid eco te groot voor puppy
Tickless kid eco is veel te groot voor puppy van 8 tot 11 weken (zeker). Nieuwe batterij die erin zat was vrijwel direct leeg. Tickless hielp niet tegen vlooien vanuit het nest.
Goede site en snelle levering
carlton koffer
Had informatie nodig wat voor maat koffer het voor mij zou worden werd heel vriendelijk geholpen
Ook alternatieven gekregen over de koffers
Uiteindelijk de koffer genomen die e adviseerde kreeg de koffer goed verpakt thuis
En idd geen seconde spijt
Op naar de volgende vakantie
Snelle levering en goede prijs