Topservice tegen een scherpe prijs
Topservice tegen een scherpe prijs. Een zeldzame combo!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Topservice tegen een scherpe prijs. Een zeldzame combo!
Heel vlotte en vriendelijke bediening! Last minute hadden wij nog nog een dakkoffer nodig en deze ook gevonden bij rent a roofbox! Zeker voor herhaling vatbaar!
Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Het plaatsen en afnemen van de dakkoffer gaat bijzonder snel, de uitleg is hoe het moet zijn en de dakkoffer zelf is van topkwaliteit. Graag opnieuw.
Prima service, stipt en kwaliteit dakkoffer, ons zie je zeker terug. Ook veel keuze in verschillende types. Snelle montage, demontage. Aanrader.
Kenny heeft alle materiaal voor ieder type auto voorhanden. Het is ook allemaal zo goed als nieuw en van Thule. Reeds ons 4de jaar dat we voor onze winter en zomer vakantie een dakkoffer huren en ze hebben er een levenslange klant bij. Super vriendelijk, expertise, behulpzaam en altijd met een lach.
Bedrijf met kennis van zaken en grote zorg voor materiaal! Topservice
Kwaliteitsvolle dakkoffers, snel gemonteerd en gedemonteerd terwijl je wacht, zeer vriendelijke mensen.
Waarborg cash te betalen, bij inlevering zonder problemen mijn waarborg terug gekregen. Een aanrader, hier kom ik zeker terug.
Tweede keer een roofbox bij hen gehuurd: professioneel en snelle reservatie en dito plaatsing. Handige tips meegekregen voor tijdens de reis zelf. Box daags na reis teruggebracht zonder opmerkingen of discussie, cash waarborg meteen teruggekregen. Prijs-kwaliteit zonder twijfel een aanrader.
Super service: heel vlotte installatie, heel viendelijk en degelijke dakkoffers. Een super aanrader!
Super service, degelijke koffers! Wij komen zeker terug!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Topmateriaal aan een goede prijs. Aanrader.