2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fijne ervaring

Mijn auto werd mee genomen. Ik kreeg meteen de informatie dat ik een leen auto kon krijgen voor 3 dagen. Ik ging de auto meteen ophalen en kreeg het voor een week. Super fijn! Rent runner kwam ook de auto ophalen dat kon. Ik ben zelf een envelop met formulieren in de auto vergeten. Ze hebben mij een bericht gestuurd dat er nog iets van mij lag. En hebben het meteen op de post gedaan. Super fijn! Ik heb rent runner heel fijn ervaren. Heel vriendelijk ook! Bedankt!

11 maart 2025

Klacht rentrunner

Hallo,

Ik ben een klacht gestart tegen RentRunner vanwege hun onjuiste handelswijze. Het lijkt me nuttig om in contact te komen met anderen die ook slechte ervaringen met hen hebben gehad. Door samen onze klachten te bundelen, kunnen we een sterkere zaak maken en gezamenlijk sterker staan.

Ik hoor van jullie

14 februari 2025

Agressief gedrag

Vanwege medische overmacht verzoek ingediend via alarmcentrale de auto 1 a 2 dagen (tegen betaling natuurlijk) langer te huren, was geen enkel probleem!

Maar daar kwam Rentrunner om de hoek, ze dreigde met enorme boetes en zelfs kwaadwillend verduistering van hun voertuig, alleen maar provocerende opmerkingen en agressie.

16 januari 2025

Slechte ervaringen

Slechte ervaringen simpelweg.

Mijn actie: Pechhulp polis met Allianz Assistance opgezegd.

De volgende Pechhulp polis gebruikt de bekende auto verhuurbedrijven zoals Sixt etc. Hier ben je welkom en is het gezellig.

19 december 2024

Auto via alarm centrale opgehaald bij…

Auto via alarm centrale opgehaald bij bergings bedrijf auto zag er niet uit van binnen geen klacht ingediend hadden na 4 uur gelukkig auto voor naar huis hebben hem volgende dag ingeleverd bij camper bedrijf in overleg met rent runner en alarmcentrale om de volgende dag telefoon te krijgen van een zeer geïrriteerde en onbeschofte meneer met de mededeling dat het ophalen in rekening gebracht zou worden om daarna op onbeschofte manier het gesprek te beëindigen waarna met contact met alarmcentrale dat het allemaal al geregeld was en dat dit telefoontje helemaal niet had mogen plaatsvinden was voor ons geen prettige ervaring

4 september 2024

Controleer je huurauto voor gebruik!

Auto ter vervanging aangeboden gekregen na pech.
De huurauto was niet gecontroleerd en er lag zelfs een tank met lachgas in.
Na overleg met verhuur op verzoek de tank met lachgas terug gebracht gedurende onze vakantieweekend. Koste ons tijd en brandstof om dit te doen. Auto voor aflevering netjes af getankt tot we de klik hoorde. Bon laten zien en alles was oké. Ontvangen nu een factuur van 32 euro omdat volgens Rentrunner de auto niet vol zou zijn! Echt te bizar voor woorden. Nooit meer een auto hier huren!

24 april 2023

Onverwacht extra kosten

Na het ophalen van de vervangende auto begonnen vrijwel direct waarschuwingen te komen dat de bandenspanning te laag was.
Ik leverde de auto uiteindelijk 2 uur te laat in omdat mijn garagebedrijf mijn eigen auto op het laatste moment niet op tijd gerepareerd kon krijgen. Er was onverwacht meer schade waardoor ik een hele middag bij dat bedrijf heb zitten wachten. Daarna toch maar de auto ingeleverd. Dus 2 uur te laat. De jongen aan de balie toonde alle begrip (zoals het hoort), dat kan gebeuren. Maar toch kwam er een nota voor een hele extra dag. Belachelijk!

2 februari 2023
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken