2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Er moet niet iets aan je fiets mankeren

Deze winkel verkoopt voor een flink deel gebakken lucht en mooie praatjes. Ik hoop dat ik een fiets heb gekocht die het een tijdje volhoud zonder al te veel mankementen zodat het betaalde bedrag enigszins naar mijzelf te verantwoorden is, want van de service moet je het hier zeker niet hebben. De eerdere opmerkingen die ik hier op Trustpilot lees zijn helaas zeer herkenbaar.

we zijn weer een paar weken verder en de ervaring wordt allen maar slechter. Mijn advies is om hier niet eens binnen te gaan: de eigenaar is een fantastische verkoper, maar de beloofde service en after sales is ongelofelijk slecht en onder de streep wordt je gewoon 'genaaid'. Sorry dat ik het zo zeg, maar het is niet anders. Ik sluit mij aan bij de eerdere personen: hier NIET KOPEN!!

6 maart 2026

NIET KOPEN!

NIET KOPEN!
Het zijn prachtige fietsen om te zien, maar zodra je er een paar keer met je kind achterop mee fietst, raken de spaken los en ontstaat er een slag in het wiel. Volgens de verkoper is dat “normaal”, omdat de fiets daar niet voor bedoeld zou zijn. Dat kan zijn, maar bij een fiets van ruim € 6.000 mag je op z’n minst het kwaliteitsniveau van een Swapfiets verwachten.
De service waar hij zo prat op gaat, houdt vervolgens in dat ik voor € 500 het wiel opnieuw kan laten spaken. Dit zou kostprijs zijn. Firma Snel Fietsen in Utrecht heeft dit onder garantie hersteld voor 47,-.
De manier van communiceren is triest en de producten/service money driven. Kortom: Bikes to show not to go!

10 december 2025

Arrogante bende !

Arrogante bende !! Ineens wordt je in het Engels aangesproken als het ze niet bevalt wat je vraagt.

van enige hulp is geen sprake, dus vermijden deze winkel

1 juli 2025

jammer, maar wel netjes afgehandeld

Via de website een zwart Brooks Team Pro zadel besteld met titanium onderstel. Wel een beetje duur, 229,95, maar goed, Brooks zadels met een titanium onderstel zijn op dit moment bijna nergens te krijgen, dus toch maar gedaan. Twee dagen later komt er met de post een Bruin Brooks Swift zadel met stalen onderstel. Dus verkeerde kleur, verkeerd type en het verkeerde onderstel. Een gewone Brooks Swift (stalen onderstel) kun je bij andere webshops gewoon voor rond de 110 en 150 euro kopen. Klopt geen jota van dus.

Update:
Op mijn vraag om een retourformulier werd kordaat gehandeld. Ik kon het zadel terugsturen en het aankoopbedrag is teruggestort. Dat viel mee dus, al ben ik alsnog 2x de verzendkosten kwijt. Het zadel dat op de website te koop word aangeboden bleken ze helemaal niet te hebben, dat kan beter dus, op deze manier is het (waarschijnlijk onbedoeld) misleidend en dit kost een nietsvermoedende klant tijd en geld.

13 juli 2022

Maatwerk?????

Wat een teleurstellende ervaring. De affiche luidt: wij leveren maatwerk, maar dat wordt op geen enkele manier waargemaakt. Maar er is nog veel meer mis.
• De website zou algemene voorwaarden moeten bevatten maar die zijn niet toegankelijk (uiteindelijk bleek dat ik te veel vertrouwen had in de eigenaar)
• De website staat ook vol taalfouten (toen had eigenlijk ook al een lampje moeten gaan branden)
• De eigenaar komt op geen enkele manier de gemaakte afspraken na. De grote beloftes zijn snel gemaakt maar hij bakt er niets van:
o ‘Ik ga een compleet chromen fiets voor je maken’ wordt: ‘ik heb de fiets anders uitgevoerd want dat is gewoon mooier’,
o ‘Natuurlijk kunnen we de software aanpassen, dat is absoluut geen probleem’ wordt: ‘ik kan de software niet aanpassen, want de fabrikant heeft dat onmogelijk gemaakt’)
• Het bedrijf staat zich ook voor op snelle levering, maar helaas… (Hoezo snelle levering, ipv. 6 weken werd het 12 weken.)
• De eigenaar benadrukt dat alle gesprekken in de winkel worden opgenomen om problemen te voorkomen maar hij geeft geen toegang tot die informatie als duidelijk is dat hij in de fout is gegaan.
• Aan de oppervlakte lijkt de eigenaar aardig te zijn maar oh wee als je kritiek hebt, dan reageert hij als door een wesp gestoken.

Tips:
- laat je niet verleiden en zoek een andere fietsenmaker voor maatwerk
- lees nog maar eens de commentaren van anderen en laat dan de ratio overheersen.

10 september 2021

Onprofessioneel en zeer teleurstellende aftersales

In 2020 een fiets ter restauratie gebracht. Mondelinge toezeggingen komt bedrijf niet na. Bij opleveren bleken er nogal wat dingen afwijkend van afspraken zoals neplederen zadel i.p.v. lederen zadel, kettingkast weggelaten, op stuur tegen afspraak in krantenhouder gemonteerd en nog wat dingen. Vervolgens fietste de fiets heel instabiel (zoals een slecht winkelwagentje) en werd mijn klacht als 'nooit eerder meegemaakt en het kan niet' afgedaan. Bij 2e keer met dezelfde klacht bleek iets onjuist gemonteerd te zijn wat instabiliteit veroorzaakte wat de winkel zelf zo gemonteerd had. Bij het uiten van mijn ontevredenheid over eindresultaat werd ik in communicatie van beste klant opeens geachte, heeft de winkel geen tijd, werd er niet of uiteindelijk na 3 keer aandringen, op email gereageerd. Ik kreeg zelfs een spookfactuur: een factuur later opgemaakt dan origineel, maar wel met 'vorige datum' waar opeens andere bedragen vermeld stonden. Een aantal dingen gingen wel goed, zoals opnieuw spuiten van fiets. Echter alle aftersales, beter gezegd geen aftersales, levert 1 ster op. Ik heb het via rechtsbijstand af laten handelen wat de eigenaar als bedreiging ervoer. Er werd mij gezegd dat alles op film stond als bewijs. Na verzoek dit met mij te delen wederom geen reactie. De eigenaar zal dit alles ontkennen en in verdediging schieten. De enige reden dat ik tijd en energie in deze review stop is dat ik andere klanten wil behoeden. Zoals vorige review, inderdaad schone schijn in deze zaak.

5 april 2021
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)