Bedrijfsgegevens

1. Reiszoekmachine
  2. Prijsvergelijkingswebsite

Geschreven door het bedrijf

Jämför alla resor, charter & paket från alla ledande resebolag. Inspireras av reseguider och få restips från andra medlemmar. Reseguiden drivs av privatpersoner, aktiva i företaget och vårt oberoende är viktigt för att kunna göra rättvisa jämförelser. Samarbetet med reseföretagen är en förutsättning för att vi finns till, men vi varken kan eller vill påverka priserna i sökmotorn. Filtrerar du på lägsta pris så är det reseföretagets lägsta pris på Reseguiden. Vi lägger aldrig på några avgifter. Hitta den bästa resan till det lägsta priset hos oss.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd

Reste till Prag nyligen och allt fungerade toppen, allt ifrån bokning till själva resan. Är väldigt nöjd!

Har inget negativt att säga överhuvudtaget.

28 juli 2024
Logo Reseguiden

Antwoord van Reseguiden

Härligt att du hittade resan hos oss och att allt var som du önskade under resan. Tack även för ditt omdöme, det värmer! //Mirre, Reseguiden

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dåligt

Priset går upp rejält när man går vidare i bokningen. En resa som skulle kosta 3500 kostar helt plötsligt 9500 när man trycker på "boka".

29 juni 2024
Logo Reseguiden

Antwoord van Reseguiden

Hej. Vi önskar bemöta din upplevelse av Reseguiden och ge en insikt i hur det kan bli ett annat pris när du går vidare till vald arrangör. Generellt är det så att vi hämtar in och uppdaterar priser och tillgång av resor från alla de stora researrangörerna så ofta vi kan och får. Dessvärre händer det att en del priser hinner bli slutsålda (särskilt om det gäller en sista minuten) eller ändrade innan vi får in någon uppdatering - och då blir det en skillnad när du väl kommer över till researrangören för att göra bokningen. Vi beklagar verkligen detta och jobbar hårt för att hålla alla priser så aktuella som bara möjligt, men med tanke på hur många miljoner priser det handlar om är det omöjligt att lyckas till 100%.
Hoppas att du hittar en resa som passar dig och givetvis är du varmt välkommen att kontakta oss på 031-774 39 21 om du har några funderingar. Mvh hälsningar Mirre på Reseguiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reseguiden.se har ett bra utbud från…

Reseguiden.se har ett bra utbud från olika aktörer. Vi visste vart vi ville och vilket hotell vi behövde bo på och hittade vår paketresa här som sedan levererades av TripX. Allt flöt på perfekt från bokning till information från resebolaget. Informationen om hotellet på hemsidan var korrekt och enkel att förstå (Gick att välja mellan olika typer av rum och om man önskade ha all inclusive). Det var även enkelt att välja till bagage vid bokningstillfället. Oroade mig lite för flyget med Pegasus men helt i onödan. Allt flöt på undantaget en försening på Arlanda men där ska nog skulden läggas på flygplatsen och inte flygbolaget då det rörde sig om långa köer till gate 19 som ligger bakom en passkontroll. Mycket nöjda med vår resa från början till slut! TripX samarbetar i Sharm El Sheikh med MTS som skötte den förbokade transporten från flygplatsen till hotellet. Även de var mycket bra.

18 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det blev dyrt

När vi beställde resan fanns det ett alternativ "endast handbagage" och ett "resväska 23 kg". Inga andra alternativ fanns att tillgå. Vi tog våra kabinväskor men när vi skulle checka in fick vi betala 1800 kr extra för att få med dessa på flyget. Handbagage var en mycket mindre väska en än normal kabinväska visade det sig.

3 oktober 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.