1. Maaltijdbezorging

RestoTakeout is hét online platform voor het bestellen van eten bij restauranten in de buurt!

4,3

Uitstekend

Vlotte, gemakkelijk en duidelijk

Vlotte bestellen, vlot betalen. Super gemakkelijk in gebruik en het is ook zeer duidelijk.
Ik vind het wel jammer dat ik bij mijn gekozen restaurant niet meer voor de dag zelf kan bestellen, maar is waarschijnlijk een instelling van het restaurant zelf.

6 januari 2022

Hoi Jitske!

Super bedankt voor de review! Het is inderdaad een instelling van het restaurant zelf. We zullen het restaurant in kwestie contacteren!

Met smakelijke groeten

Top!

Duidelijke en vlotte manier om online te bestellen en bestelling af te ronden, top!

12 mei 2021

Hoi Saskia!

Super bedankt voor de review! Blij om te horen dat het zo makkelijk is gegaan!

Met smakelijke groeten
Stefaan

Supermakkelijk bestellen en betalen.

Supermakkelijk bestellen en betalen.
“Hop in, takeaway ;-)

10 april 2021

Dag Dirk!

Enorm bedankt voor de positieve review! Wij proberen het systeem zo vlot, eenvoudig en veilig mogelijk te houden! Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op info@restotakeout.com

Makkelijk bestellen en betalen

9 april 2021

Dag Tom!

Zeer overzichtelijke site

Zeer overzichtelijke site. Heel veel keuze. Makkelijk om iets te bestellen.

21 maart 2021

Dag Debbie!

Overzichtelijk en gemakkelijk

Bestellen ging heel gemakkelijk, overzichtelijke site!!

10 december 2020

Hey Lore

Super bedankt voor de positieve review! Wij proberen het systeem zo vlot, makkelijk en veilig mogelijk te houden! Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Stefaan

Bestelling zeer overzichtelijk en vlot…

Bestelling zeer overzichtelijk en vlot geregeld

9 december 2020

Hoi Patrick

Super systeem

Super systeem. Makkelijk en goedkoop!

27 november 2020

Hoi Gilles

Super bedankt voor de positieve review! Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Tevreden klant

Makkelijk snel en lekkere restaurants. Hopelijk snel meer lekkere adresjes en misschien levering?

27 november 2020

Hey Nathalie!

Super bedankt voor de positieve review! We zijn druk bezig aan het maken van de levering optie. Er gebeuren constant updates :) Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk, de mooie foto's geven een duidelijk beeld van wat je kan verwachten. Negatief puntje: geen!

21 november 2020

Hey Alicia!

Super bedankt voor de positieve review! Wij horen graag dat het goed is gegaan. Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Top!

Vandaag besteld en door de fantastische website verliep de bestelling zeer soepel. De betaling is ook zeer soepel. Geen klachten voor mij en zeker een aanrader voor iedereen!

20 november 2020

Hey Jason!

Stefaan

vlot en snel om take-away aan te…

vlot en snel om take-away aan te vragen. dank

19 november 2020

Hoi!

Super bedankt voor de positieve review! Wij horen graag dat het goed is gegaan. Mocht je nog vragen of punten voor verbetering hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Gebruikerservaring website

Er werd een administratieve kost van €0,50 aangerekend, terwijl ik koos om ter plaatse te betalen.
Er is iets mis met de manier waarop jullie de website hebben opgebouwd.
Het gaat me niet om die 0,50. Toch wel even nakijken als het kan.

17 november 2020

Hey!

Bedankt voor je reactie, de € 0.50 is volledig de keuze van het restaurant.
Waarom is er iets mis met de manier waarop de website is gebouwd?

Je kan ons altijd bereiken op info@restomanager.net voor verbeteringen te sturen!
We hebben je nog een mail gestuurd zodat we zeker de verbeteringen kunnen uitvoeren. Jouw mening telt :)

Stefaan

Gemakkelijk en snel besteld!

Gemakkelijk en snel besteld!
Bijzonder handige site waar je alles makkelijk kan terugvinden, binnen de minuut had ik besteld.

Dag Thomas!

Enorm bedankt voor de positieve review! Wij horen graag dat het goed is gegaan. Mocht je nog vragen of punten voor verbetering hebben mag je ons altijd contacteren op info@restomanager.net

Super!

Vandaag besteld bij CozyThai via RestoTakeout. Door de overzichtelijke website verliep de bestelling snel en gemakkelijk. Ook de betaling verliep vlot waardoor ik enkel nog het eten moest oppikken. Zeer gemakkelijk en voor herhaling vatbaar!

Hoi Sarah!

Eenvoudig!

Wou een menu bestellen op wapenstilstand bij een Thais restaurant. Kon niets aanmerken op het eten noch op het systeem!

Dag Laure-Anne!

Stefaan

Net een lekkere menu besteld bij Leut

Net een lekkere menu besteld bij Leut, eten stond optijd klaar, het was super lekker! Mooi verzorgde website ook en orderlijk overzicht!
Ga ik zeker en vast nog bestellen!

Hey Lowie!