Is dit ouderwets of eigenwijsheid?!?! Waarom moet je alles per post invullen en opsturen, waarom kan dit niet digitaal? (Ook heel veel brievenbussen verdwijnen maar de overheid blijft op papier?!)

nederland is een corrupt land geworden die de eigen mensen oplichten met extreem hoge prijzen! snap dat mensen boodschappen doen in duitsland belgie ect . als je maar ook iets teveel verdient komen... Toon meer

De rijksoverheid staat openingen toe van bepaalde dingen, waarvoor je jezelf moet laten testen. Daarvoor is een commercieel bedrijf ingehuurd, dat blijkbaar snell... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

je hebt er niks aan en ook doen ze niks…

je hebt er niks aan en ook doen ze niks ook al heb je helaas via hun hulp moeten vragen doen ze nog steeds niks en daar zit je dan weer of je moet andere dingen doen dan dat je hulpvraag hebt gedaan over het ene en moet je het andere doen ook de gemeentes zijn ook dom en stom bezig met hulpvragen die mensen bij de gemeten neerleggen wordt niks mee gedaan en verdwijnt per direct de kliko in. Want jan de Hollanders worden niet geholpen of hebben geen prioriteit bij de gemeentes.

22 oktober 2025

Kan geen melding vinden voor douane…

Kan geen melding vinden voor douane specifiek ma het is van de rijksoverheid en bij deze rijksoverheid julie stinken ma dat weten julie vreet julie die buik lekker vol van al die miljarden omzet overal van die staat grepen hoop dat julie allemaal een keer op mijn bordje liggen met een appel in de mond ik vreet je op als de tijd nabij is ga ik voor de rest hun toekomst en vrijheid voorop ✊️

1 januari 2025

nederland is een corrupt land geworden…

snap dat mensen boodschappen doen in duitsland belgie ect .
als je maar ook iets teveel verdient komen ze op je af en worden je rechten minder.
triest geworden nederland. niet gek dat veel emigreren

5 januari 2025

Ze naaien je aan alle kanten

Ze naaien je aan alle kanten. Alles word duurder door hun en mensen gaan op straat leven door de overheid omdat ze geen eens meer ROND komen met hun geld.

18 december 2024

Dictaturen

Onnodig wegwerkzaamheden (file) ,parkeer probleem, hooge boetes en behalve duur maken ze maken ook als moeilijk je word depressie van.

15 november 2024

Als je werkt betaal je alles en zit je…

Als je werkt betaal je alles en zit je zonder werk krijg je niks. Wat een stelletje debielen zitten er in het nederlandse kabinet. Ik zit straks zonder huis en ga er maar vanuit dat ik ga beginnen met moorden voor geld als jullie het me niet geven.

3 juli 2024

prijzen van leven zijn al 2 jaar niet…

prijzen van leven zijn al 2 jaar niet meer te doen, werken om te kunnen overleven. ze kunnen ons niet dwingen water te drinken of te stoppen met roken, maar wel is het erg handig geld te verdienen op iets wat een mens zijn enige zonde is. ga in een hoekje staan en jezelf heel diep schamen!

24 juni 2024

Alles

Alles. Krankzinnig zoals de regelingen zijn.
Niets werkt zoals het zou moeten. Alen maar extra formulieren in vullen en dan mssr wafwachten in de hoop dat het goed gaat.

12 maart 2024

Huilen met de pet op.

Wat ooit een mooi land was is weinig meer van over. Met dank aan opper clown Rutte. Steeds meer buitenlanders die het niveau flink omlaag trekken. De hele dag door betuttelende reclames maar niemand geeft er wat om.

14 september 2023

Nederland.

Nederland.. waar ik graag woon veranderd in een kleinschalig k#t landje...
Iedereen krijgt op zijn kl#te jez#s f#ck you Nederland, roken duurder, drank duurder.. alles duurder.. het is wachten totdat de rellen ook hier komen.. zielig stukje beleid..
Ik heb er geen last meer van, ik ga in ons buurland wonen dus voor de rest f€ck you all.

30 juni 2023

De berichten van anderen zeggen genoeg…

Er staat een nieuwe vaccinatie speciaal gemaakt voor overheidsmensen echter word deze rechtstreekse in jullie hersenen geïnjecteerd het is 1 maal nodig voor volledige toekomstige bescherming voor jullie zelf collega's,s anderen

7 januari 2023

Alles gaat mis bij de overheid

Alles gaat mis bij de overheid. Ze liegen geven valse info. Doden mensen met vaccinaties. Ik heb zelf 0 vaccs gehaald ga ze ook nooit halen. Waarom? De vaccs kunnen dodelijk zijn. Vaccs kunnen mensen zo ziek maken dat je vanzelf wel klachten erdoor krijg. Overheid zorgt voor de ene crisis na de andere. Voedsel crisis. Corona crisis water crisis. Zogenaamde stikstof crisis euro crisis landelijke crisisen. De overheid probeerd hiermee mensen te doden of uit te schakelen. Ofwel verlammen zodat er controle over hen is. Lukt dat niet dan proberen ze het via medicaties vaccinaties enz. Lukt dat ook niet dan onderdrukken met leugens en verplichtingen. Politie justitie rechters ministers en minister president allemaal 1 complot tegen het volk die ze horen te beschermen en te dienen. Blijkt nu dat het koelbloede moordenaars te zijn met duivelse plannen tegen het volk. Politie vooraan die mensen laten stikken. Zogenaamd kunnen ze dan niks vinden of is er geen onderzoek nodig. Zoals de recente kopstoot die de politie heeft uitgedeeld en dan nog camerabeelden aanpassen zodat het rechtvaardig leek. Open en bloot liegen tegen rechters. Waar de rechter ook in mee gaat. Justitie die continu hand hand boven deze vieze mensen houd wetende dat er schade gemaakt is aan personen keurt dit alsnog goed.
Ik zal de overheid nooit vertrouwen helpen of hulp bieden.
Mijn mening als een agent mishandeld word geslagen word aangereden word of in shock raakt door verwondingen ik kijk ook om en laat hem of haar gewoon liggen ik zal ook niet bellen melden of iets. Dan zeg ik ook gewoon heb het niet gezien of gehoord en ik kon ook niks melden had geen mobiel bij mij fijne dag nog

31 december 2021

Ik word totaal niet gehoord als ik…

Ik word totaal niet gehoord als ik uitleg dat Moderna voor mij niet goed is. Sinds mijn man plotseling is overleden sta ik er alleen voor en van de Moderna ben ik erg ziek geweest. Ik ben o.a. hartpatiënte en er is niemand die voor me kan zorgen als ik ziek ben. De laatste keer kreeg ik Pfizer en toen had ik alleen wat last van de arm gelukkig. Vanmiddag voor de herhaal prik gegaan, maar het kon alleen met Moderna. De arts wilde gewoon niet naar me luisteren en ondanks dat ik heel weinig energie heb toch nog gebeld met de Rijksoverheid, maar ook daar helaas geen oplossing voor mij. Bij de Rijksoverheid werd zelfs gezegd dat ze daar niet aan kunnen beginnen, omdat mensen van alles verzinnen om hun zin te krijgen.???? Dan maar niet denk ik en ze zouden hun mensen eens moeten attenderen dat ze wat meer inlevingsvermogen mogen hebben. Mijn man stapte uit het leven en het is voor mij al moeilijk genoeg op dit moment en ben bezig om te overleven zonder dat gedoe is het al moeilijk genoeg voor mij.
Alsof ik zoiets zou verzinnen om Pfizer te krijgen dan.

6 oktober 2022

Ze plaatsen van te voren een chip in de…

Ze plaatsen van te voren een chip in de hoofd of ergens in het lichaam van mensen en dan maken ze contact met hen met een draadloze apparatuur en ze lezen ook hun hersen activiteit uit zoals gedachtes lezen en beheersen en dan willen ze hen gek maken met de maanden mee en dan stellen ze zogenaamd een diagnose vast zoals schizofrenie of psychose of bipolair en dan willen ze hen genezen van dat

23 april 2022

Is dit jouw bedrijf?