Ringsted Antenneforening Reviews 81

4,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendigt selskab, de lukker forbindelse uden at have sendt rykkere. De påstår at have sendt dem, men har "tilfældigvis" lige skiftet kommunikationsmetode, før gik alt på mail, men lige pludselig sende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er kunde hos Ringsted Antenneforening på 2 adresser i byen, og det kører super godt. Pt bedste internet mulighed da alternativet er TDCs kobber. Ser frem til udbyder skiftet til April, hvor man endeli... Toon meer

4,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig service skrev til Ringsted net…

Hurtig service skrev til Ringsted net på deres hjemmeside kl 20 lørdag 10 min efter ringer en venlig mand, han lige havde gjort så der igen skulle være net, om jeg kunne bekræft det - og det kunne jeg. Det er service ud over det forventelig tak for dem service

12 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi ønskede vores net opgraderet til…

Da vi ønskede vores net opgraderet til højere hastighed mistede vi totalt forbindelsen. Inden vi nåede at reagere blev vi ringet op af Karin fra Ringstednet som vejledte os pr tlf. Selvom vi forsøgte alt kunne vi ikke få forbindelse. Karin foreslog at jeg lagde vejen omkring Fredensvej hvor hun ville have et nyt modem til os. Med det samme det blev sat til var vi på igen. Tak til Karin og Ringstednet for en fantastisk service.
Claus

1 mei 2025

Konstante afbrydelse af…

Konstante afbrydelse af internetforbindelse, hvilket har resulteret i at jeg nu har sagt mit internet op hos dem. Deres priser var ellers rigtig fine, men når man er afhængig af en stabil forbindelse til hverdag så er det altså en ommer Ringsted Antenneforening ;(

1 juli 2024

Ringe internetforbindelse

Ringe internetforbindelse.
Ringe telefon service
Kæmpe dyre priser for noget der kun virker halvdelen af tiden.

Vi betaler for en 1000/100 forbindelse, men tekniker har været ude på vores adresse og meddelt vi ikke kan få hurtigere end 800/80 på grund af støj i signalet. som har resulteret i en bestilling af 600/60, som er endnu værre.
Hold jer langt væk, en yousee bredbånds boks med sim kort virker bedre 👎

Og når ja, udover de 395 om måneden for internet, skal du betale 35-40 kroner ekstra for vedligeholdelse af vejnettet. Dette skal du kun betale hvis du ikke har TV-Kanaler med i din pakke.
De snyder og bedrager dig, og sender dig en regning bagefter for deres skidt der ikke virker.
Deres router kan desuden ikke række længere en små 5 meter, men så kan du jo købe deres wifi forlænger 👍🙈

11 juli 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget upålidelig forbindelse

Meget upålidelig forbindelse. Oplever ofte at forbindelsen til internettet mangler, lidt ærgerligt når man er afhængig af den for at arbejde.

Grunden til det er 2 stjerner og ikke en enkelt, for det fortjener forbindelsen, er det flinke personale og den flinke tekniker der fik mit internet op og køre i starten.

10 mei 2022

DÅRLIGT INTERNET!

Jeg må tilstå jeg ikke er tilfreds med denne service.. Det er ligesom at betale for en bluse, og kassemanden/kassedamen inden udlevering vælger at klippe ærmerne af blusen. Det er ofte langsomt i kortere og længere perioder, og på det sidste har internettet været væk, i LANGE perioder.
Det er en ringe service taget i betragtning man betaler for dette (og det er bestemt ikke billigt!).
Det skal da så siges, at jeg føler at man bliver taget seriøst når man ringer og fejlmelder produktet - men det er en skidt situation at stå i når man har hjemmeundervisning at internettet bare ikke fungere.
Jeg håber da på en løsning snarrest, ellers må jeg kigge andre steder da dette ikke er holdbart for mig.

11 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen så skuffende at man ikke kan…

Simpelthen så skuffende at man ikke kan få internet som er stabilt bare et par dage i træk. Er dyb afhængig af servicen med hjemmearbejdsplads under corona samt hjemmeskole og må bare konstatere at hjælp fra foreningen er umuligt. Fejlmelder og fejlmelder men ingen reaktion. Alternativet pt. er ingen og gør desværre at der er lidt lange udsigter inden fibernettet kommer.

5 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig haft så dårlig internet som

Har aldrig haft så dårlig internet som dette.
På ca. det halve år jeg har haft det, har det ikke virket.
Meget tit klumper i internettet, eller slet ikke noget internet. Og har haft 3 forskellige router, uden nogen virkning.

17 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået målet signalstyrken på…

Jeg har fået målet signalstyrken på Wifi og har kunne konstatere at det er ustabilt.

Jeg har fejlmeldt det og melding var at det intet fejlede, alternativt sagde de jeg kunne købe min egen router. Så må jeg konstatere at jeg ikke får det produkt jeg betaler for.

Tv falder også ud flere gange om igen
Arbejder også om natten hvor det kører i baggrund hvor det tit ikke virker
Hvordan fa.. kan man krave betaling for sådan noget l....
Service er til grin ....
Bestyrelse er til grin...

8 oktober 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.