Ik heb 2 jaar geleden geïnvesteerd in Robos Wiltershaar CV. De voorgestelde rendementen worden nog niet voor de helft gehaald ivm veel te hoge kosten binnen het Fonds. Het nodigt niet uit meer te i... Toon meer

De mannen van Robos hebben me koud gebeld maar alleen informatie verstrekt op mijn verzoek. Daarnaast ook geen enkele druk opgelegd om iets te kopen maar telkens weer afgesloten met "Bedankt voor je t... Toon meer

Persoonlijk. Hoewel ik eigenlijk niet geïnteresseerd was in onroerend goed, kwam Robos Realisatie in 2018 voorbij op een moment dat ik wat kleingeld over had dat nog een bestemming zocht. Opvallend w... Toon meer

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Trap niet in de mooie praatjes van…

Trap niet in de mooie praatjes van Robos – mijn ervaring als gedupeerde investeerder
In 2022 investeerde ik in landbouwgrond via Robos. Ze vertelden dat ze al druk bezig waren met de eerste ideeën uitwerken en in gesprek waren met projectontwikkelaars. De hoge m²-prijs werd verklaard door de intensieve afstemming met de gemeente en de hoeveelheid werkuren die in de uitwerking van het te bouwen bouwplan gaan zitten. Het klonk professioneel, en gezien hun ervaring in de recreatieve sector , o.a. Hofparken leek het betrouwbaar.
Ik besloot mijn erfenis – geld van mijn ouders die hun leven lang zuinig leefden – hierin te steken.
Achteraf bleek ik, net als velen, misleid. Beloftes over voortgang en updates bleken loos. Robos onderneemt pas iets als de gemeente Wijdemeren tot bouwen besluit. Hun reactie? Koud: “Eigen verantwoordelijkheid. Investeren is risico nemen.”
De schaamte dat ik hierin ben getrapt, gecombineerd met slapeloze nachten, is enorm. Maar zwijgen helpt niemand. Waarschuwing: trap niet in Robos of aanverwante bedrijven van Robos. Ze weten precies hoe ze vertrouwen winnen, maar laten je daarna keihard vallen.
Laat mijn verhaal een waarschuwing zijn.

5 juli 2025

Pas op met hier investeren

Na eerder een grondstuk verkocht te hebben blijft er een perceel over wat op moeilijk/niet te ontwikkelen deel van het park te liggen. Park nagenoeg volgebouwd wat dus betekend dat dit deel braak blijft liggen en ik kan fluiten naar mijn investering. Men zegt wel te zoeken naar een oplossing maar daar investeer ik niet voor. Mij niet meer gezien bij deze organisatie.

12 december 2024

Ik heb ruim5 jaar geleden geïnvesteerd…

Ik heb ruim5 jaar geleden geïnvesteerd en grond gekocht in Wiltershaar en dat zou binnen 1 a 2 jaar bouwrijp zijn en dan kon ik de grond verhuren of verkopen met een mooi voorgespiegeld rendement. Tijden de crisis op de hoogte gehouden en men gaf steeds aan dat vakantie in eigen land steeds populairder werd . Dus geen last van de crisis! Nu kreeg ik te horen dat het park nagenoeg is volgebouwd en dat mijn stuk grond op een openbaar gedeelte ligt . Het zou allemaal goed komen, maar ik voel mij aardig beetgenomen. Zeker als je bedenkt dat er is verteld dat je een eigen kavel hebt waar je ook zelf een woning op kunt zetten. Mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig , dat klopt allemaal, maar daar koop ik niets voor ! Henk Leusink

29 augustus 2024

FIJN ZAKEN DOEN

3 jaar geleden geïnvesteerd in een voorfase van een park, net bij notaris geweest kavel weer verkocht met 47% rendement. Super tevreden in tussentijds goed op de hoogte gehouden. Nu dit jaar een investering in een obligatie gedaan. Dit bedrijf is een aanrader.

5 augustus 2024

betrouwbare solide partij om te…

betrouwbare solide partij om te investeren in recreatiegrond of recreatiewoning
alles wordt helder en goed uitgelegd en de gerealiseerde parken worden prachtig aangelegd

19 december 2023

Goede informatie

We werden telefonisch benaderd om een aankoop te doen voor grond op een park. Een afspraak werd gemaakt voor een bezoek aan huis. Toen is alles goed uitgelegd. We hadden daarom besloten om een investering te doen. Gevoel was goed en het kwam allemaal betrouwbaar over. Wij hopen dat we dit jaar uitbetaald worden zoals ons dit is beloofd.

7 november 2023

Zeer slechte ervaring facebook win-actie

5 sptember 2023 meegedaan aan win-actie. Helaas wordt ik steeds gebeld door een 06 nummer, en wanneer ik dat nummer terug bel dan ben in ineens verbonden met de receptie.
Nu tot 3x toe gehad dat ik wordt gebeld op mijn werk, en wanneer ik terug bel is er niemand die mij gehoor kan geven. Heb mezelf maar afgemeld van de winactie, want ik heb er weinig vertrouwen in als het zo gaat..!

5 september 2023

Aanrader!!

Ervaren jongens, met veel kennis en missie. Mijn familie en ik zijn enorm goed geholpen, en hebben daardoor een mooi resultaat gehaald. Inmiddels al drie investeringen gedaan, zeker een aanrader.

3 juli 2023

Ervaring is top

Ervaring is top, erg vriendelijk, mensen in dienst met veel kennis en inzicht. drie jaar geleden geïnvesteerd en eerste rendement is één feit. Opnieuw weer een uitdaging aangegaan.10+

23 mei 2023

GENOTEN!

Vier geweldige dagen gehad in Hofparken Wiltershaar te Winterswijk in de Amalia 4.
Wat een toplocatie, een zeer goed onderhouden/schoon park en een prachtige bungalow.
We werden super leuk ontvangen door de altijd vriendelijke medewerkers...zij staan indien nodig steeds voor je klaar.
Heerlijk ontbeten en geluncht in het restaurant en genoten van een drankje op hun mooie, gezellige terras.
Ook genoten van het gezellige Winterswijk en van de prachtig mooie fietstochten met de gehuurde fietsen van het park.
Een dikke 10 voor alles en we komen zeker terug!
Lieve groetjes
Henny en Anita.

6 mei 2023

Top rendement,top service

Samen met mijn partner een investering gedaan in 2020 in bergvennen, vorige jaar netjes keurig rendement uitgekeerd. Service en contact was ook top. Hebben onze buren ook aanbevolen, wij gaan zeker een woning aanschaffen in bergvennen.

7 november 2022

Mooi resultaat.

Wij hebben in 2019 een perceel grond van 200 m2 in het recreatiepark Wiltershaar te Winterswijk gekocht van Robos Realisatie B.V. te Amsterdam. Na de aankoop zijn we door middel van nieuwsbrieven goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het Recreatiepark Wiltershaar. De verwachte datum van wederinkoop is onder druk komen staan door ontwikkelingen zoals de crisis rond Covid-19 en de gevolgen daarvan voor de marktsituatie. In dit jaar is ons perceel weer ingekocht door Driebee Wiltershaar Ontwikkel B.V. Bij de wederinkoop zijn onze verwachtingen van ons verkoopbedrag geheel uitgekomen. Zowel bij de aankoop als bij de verkoop hebben we goed contact gehad met de heer Jeroen Bos. Wij zijn blij met deze resultaten.
C. Graafland, Nieuwerbrug aan den Rijn.

17 maart 2023

Betrouwbaar,goed gevoel

Ruim drie jaar geleden twee investeringen gedaan in twee verschillende parken,beide hebben meer dan 15% per jaar opgeleverd, netjes en keurig uitgekocht. Nu ook weer een investering gedaan in recreatiefonds. Betrouwbaar! mijn dochter ook klant gemaakt.

6 februari 2023