Altid et besøg hver at komme her ned selve servicen er kanon personalet er også gode til at både vejledning og give råd om forskellige ting både inden for airsoft våben og udstyr
Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Slotsgade 1, 3400, Hillerød, Denemarken
- +45 4919 1220
- info@rodes.dk
- www.rodes.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og hurtigt levering.
Super hurtig levering og godt udvalg på…
Super hurtig levering og godt udvalg på siden, samt fine priser
Altid god service
Hvad enten det er på rodes.dk eller i den fysiske butik, mødes vi altid med god service, hjælpsomhed og smil
Super god service.
Hurtig levering!🤩
Fantastisk service
Fantastisk god og hurtig service/levering.
Bestilte en onsdag og fredag kom pakken.
Der manglede desværre en kasse CO2, og jeg skrev med det samme til butikken, som straks undskyldte og lovede at sende den. Den pakke kom mandag.
God service 👍
Smaddersød medarbejder
Hurtigt pakket og levering skete næste dag. Blev holdt opdateret undervejs.
Snakkede med en super sød medarbejder på telefonen inden bestilling, da jeg ikke kunne se str inde på hjemmesiden.
Hun var desværre heller ikke i stand til at fortælle mig det, da der simpelthen ikke stod skrevet noget på indpakningen, men hun gav mig en cirka størrelse baseret på hendes vurdering, og det har passet meget godt :)
Alt i alt en meget positiv oplevelse, tak for den :)
Indtil videre
Indtil videre, en ret fesen oplevelse.
Bestilte mandag eftermiddag, der stod levering ville være tirsdag eftermiddag. Først tirsdag formiddag pakkes varen. Derfra tager det et helt døgn før den afleveres hos PostNord. Så hvor jeg forventede at modtage en pakke tirsdag, ankommer den nu tidligst torsdag.
Jeg har ingen problemer med at det kan tage tid at få leveret en pakke, men når der skrives et leveringstidspunkt og der oveni forekommer umanerligt langsom betjening - så synes jeg faktisk det er ret ringe.

Antwoord van Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger
Har købt 2 våben fra rodes
Har købt 2 våben fra rodes. En riffel og en pistol. Efter ca 1 år uden at have skilt rifflen ad knækkede ledningen ved motoren. Vi var der henne og de fixede den, men de glemte at give mig mit batteri og den lille runde metal dims ved motoren. Jeg har prøvet at ringe til dem over 10 gange uden noget svar, telefonsvaren går bare på og siger de har travlt. Jeg tror ikke de har så travlt kl 11 på en tirsdag. Rifflen kostede ca 1500kr og var næsten kun lavet af plastik. Dårlig service, ikke så god kvalitet:(
Perfect servis
Super.
Jeg afgav en lidt atypisk bestilling og køb i netbutikken,et kvartet senere blev jeg ringet af en kompetent medarbejder som spurgte til om det nu også var det rigtige jeg havde købt.
Super oplevelse.
Har modtaget en defekt vare
Har modtaget en defekt vare. Det er flere uger siden den blev sendt retur. Har stadig ikke modtaget en ny eller fået den repareret.
Det er ikke godt nok når varen var helt ny.
Arrogant kunde service
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse ved rodes i Hillerød, den unge mand bag kassen var arrogant og urolig uforstående over for mine problemer med mit våben.

Antwoord van Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger
Utrolig god service
Utrolig god service - meget hurtig levering - masser af ros for god service
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Kunne godt have brugt en lidt mere udførlig manual, men det virker fint.
Slap kundeservice og lang ventetid
Købte hardball riffel som ikke fungerede, så sendte tilbage på reklamation med tanken om at de kunne fikse den hurtigt eller bare sende en tilsvarende. Der står på deres reklamation, at det som regel tager 3-5 uger. Men fik intet info da 5. Uge var ramt, så kontaktede selv hvorpå jeg får af vide at den var sendt til producent. Oveni fik jeg af vide at fordi jeg selv skulle dække retur fragt, så skulle de nok ligge noget tilsvarende i pakken såsom en pose kugler eller lignende.
Tiden går og jeg ringer og mailer flere gange, hvori jeg kun delvis får svar på spørgsmål. Til sidst får jeg mail om at den er afleveret til postnord tirsdag, så jeg har den onsdag. Men hører intet fra dem, da onsdag er forbi og jeg står uden pakke. Onsdag aften får jeg så besked om, at der er blevet afleveret en pakke ONSDAG og at jeg vil modtage den fredag. Får pakken og der er intet i af kompensation får fragt eller den meget lange ventetid. Så alt i alt fra at jeg køber min riffel, til at sende den tilbage igen går der en uge og så venter jeg yderligere 9+ uger på mit produkt. Syntes det er utrolig slap kundeservice procedure. De kunne/burde have sendt en ny med det samme og så internt bøvle med producenten, som leverede et ikke funktionelt produkt....
Lees meer over geverifieerde reviews.