2,6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget utilfredsstillende håndtering af…

Meget utilfredsstillende håndtering af defekt køle/fryseskab

Jeg kan desværre ikke anbefale Rødgaard Ejendomme.

Mit køle/fryseskab, som fulgte med lejemålet, gik i stykker ved almindeligt slid, da kompressoren stod af. Det tog cirka 14 dage, før der kom et nyt, og i den periode blev der ikke tilbudt nogen midlertidig løsning som f.eks. et lånekøleskab eller anden praktisk afhjælpning. At være uden køleskab i to uger er efter min mening ikke rimeligt, når køleskabet er en del af det lejemål, man betaler for.

Jeg havde sendt de mål og oplysninger, der blev bedt om, og jeg blev også oplyst om, at serienummeret skulle bruges for at kunne bestille et tilsvarende køle/fryseskab. Alligevel viste det sig ved levering, at det nye køle/fryseskab ikke var samme model og derfor ikke passede på millimeteren i det eksisterende setup. Det betød, at monteringen ikke fungerede som forventet.

Da køle/fryseskabet blev leveret en fredag, og udlejer herefter var gået på weekend, stod jeg selv med problemet. For ikke at have køle/fryseskabet stående midt i stuen, endte jeg selv med at køre ud og købe en bundplade, afmontere de gamle skinner og gøre klar, så køle/fryseskabet kunne bruges.

Efter min opfattelse kunne hele forløbet være løst langt hurtigere og mere hensynsfuldt, hvis der var blevet prioriteret en reel og hurtig løsning frem for den billigst mulige. Det ville naturligvis have kostet noget at få en tømrer ud til at afmontere de gamle skinner og montere en ny bundplade, men det var netop den opgave, jeg som lejer endte med selv at stå med.

Udlejers svar har efterfølgende været, at jeg burde have kontaktet dem mandagen efter, så de kunne sende en tømrer. Men det ville formentlig også have betydet yderligere ventetid, hvor køle/fryseskabet enten skulle stå forkert eller midt i boligen. Derfor stod jeg i praksis i en situation, hvor jeg selv måtte løse problemet for at kunne bruge mit køkken normalt.

Jeg har haft en lang mailkorrespondance med udlejer, som afviser, at jeg er berettiget til yderligere kompensation. Det er jeg uenig i, særligt fordi jeg var uden fungerende køleskab i cirka 14 dage, uden at der blev tilbudt en midlertidig løsning. Efter min opfattelse stemmer den håndtering dårligt overens med udlejers ansvar for at sikre, at de ting, der følger med lejemålet, også fungerer.

Jeg oplever forløbet som langsomt, dårligt koordineret og præget af manglende forståelse for den situation, jeg som lejer blev sat i. Det hele har virket som om, at det vigtigste var at holde udgiften så lav som muligt, frem for hurtigt at løse et reelt problem i boligen.

En meget frustrerende oplevelse. Derfor giver jeg 1 stjerne.

1 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad hver med at lej noget igennem her

Lad hver med at lej noget igennem her.
De holder ikke deres aftaler, har sat huslejen op uden og informere om det.
Og generelt en sur kundeservice, hvis man ringer ind med spørgsmål.
Find et andet selvskab og lej igennem

3 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bredhøj Silkeborg - Forhold du skal være opmærksom på

De små "nye" lejligheder mod skoven er godt lydisolerede i forhold til støj udefra. Udsigten er smuk og lejlighedens materialer er lækre og lejligheden er godt isoleret. Og det er skønt, at der er er elevator, selvom den ene går jævnligt i stykker.

Men inden du lejer en lejlighed på Bredhøj hos Rødgaard er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
1. Der er store udfordringer med at regulere varmen. Der er ganske vist et elektronisk reguleringssystem, men temperaturen forbliver den samme. Jeg opgav til sidst.
2. Der er en konstant let susen fra et system, der med jævne mellemrum går amok i særligt kolde perioder. Det betyder, at larmen bliver så voldsom, at døre klaprer og det lyder som en lufthavn. Det tager op til 1 time, inden det afbrydes. Det kommer an på, hvor hurtigt nogen kommer op om natten, får ringet til udlejer og får en tekniker ud. Så hvis du er det mindste lydfølsom, ville jeg holde mig væk.

3. Der er relativt lydt til begge sider af lejligheden. Har du en nabo, der sidder og råber til de andre gamers, kan det høres tydeligt.
4. Der findes ingen gratis parkering i nærheden, medmindre du vil holde oppe på den lille skovvej. Der er ikke ubegrænset plads.
5. Det spiller ingen rolle, at du passer på væggene, har boet der kort tid eller på anden måde ikke har efterladt spor på eksempelvis loftet. Alt bliver malet alligevel,- angiveligt.
6. For når du modtager din flytteopgørelse, er der ingen dokumentation for udgifterne. Der er bare skrevet hele beløb på. F.eks. koster det 1000 kr. at få ordnet noget med et gulv. 500 kr. for en slutrengøring efter håndværkere. Også på trods af, at ALT..også afløb, var blevet skilt ad og renset. Der er ingen dokumentation, så udlejer kan jo bare skrive de beløb, som de finder "passende".

1 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk sted

Vi havde en fantastisk weekend på Røndegård her midt i april.
Jeg skulle fejre min runde fødselsdag. Værten sørgede for at flaget blev hejst, så det blev rigtigt festligt. Værterne er meget søde hjælpsomme.
Både børn og voksne trivedes i stuerne og i den dejlige have.
Hovedhuset er rummeligt.
Der var også plads til yderligere gæster om lørdagen, og alle gæster var også meget begejstrede.
Det er ikke sidste gang jeg benytter Røndegård.
Stedet kan varmt anbefales

11 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De er ligeglade med at der står hash…

De er ligeglade med at der står hash sælger uden for din dør midt om natten or larmer, lugter og banker på din dør for at "låne" ting. Desuden mens jeg boede i deres lejlighed låste de sig selv ind mindst 3 gange, gud ved hvor mange gange de har gjort det mens jeg ikke var hjemme. Den ene gang sad jeg på kummen og pludselig stod der en smed i døråbningen og skulle "fixe" et eller andet. Og de beholder selvfølgelig dit depositum plus giver en regning for "rengøring". Der var desuden beskidt da jeg flyttede ind og lejlighed ikke færdiggjort. Jeg tager dem med i retten nu da de fortsat vil have penge bare fordi de er vant til at folk danser efter deres pibe.

17 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

They will STEAL your deposit money

They will STEAL your deposit money , doesnt matter what how clean , or perfect the apartment will be when you move out. they will shield themselves behind vague contract to make you pay all the deposit for "repainting" even if you didnt do anything on the wall , is common scam practice.

1 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fraflytning

I forbindelse med fraflytning lavede jeg en super aftale med Kathrine fra Rødgaard Ejendomme, som var super behjælpelig med alt gennem hele processen. 5 stjerner :-)

3 februari 2025

Havde aftalt en fremvisning

Havde aftalt en fremvisning, efter andre ikke ville have en bolig ved Herning. Dialogen var, at vi kunne få lejligheden, og en fremvisning kl. 16 fredag. Vi skulle bekræfte pr. sms elle mail, hvilket vi gjorde og fik en tilbagemelding på aftalen. 4 minutter før kl. 16 bliver vi ringet op- den er afsat til andre der lige har været ude for at se den. Ufattelig dårlig stil - virkelig

5 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måtte ikke leje boligen pga indskudslån er søgt ved kommunen og ikke banken.

Jeg fik at vide at jeg ikke måtte leje en lejlighed i silkeborg fordi jeg skal søge indskudslån af Kommunen.
Skulle jeg låne pengene i min bank så måtte jeg godt leje lejligheden.
Kender ikke til alle regler og denne er en af dem. Jeg syntes det er diskriminerende, jeg er førtidpensionist af en grund og kan ikke arbejde og kan ikke låne 25-30.000 i banken. Føler mig faktisk trådt på.
Må i afvise pp sådan et vag grundlag??

6 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er helt forbavset over at når man…

Jeg er helt forbavset over at når man flytter ind i en lejelighed på Bredhøj i Silkeborg og at der ikke er ny malet, og der efterfølgende skal males, 2 gange efter man er flyttet ind og det stadig ligner noget man selv ku havde gjordt bedre som uerfaren, samlingerne der mødes lignede jeg ved ikke hvad og maler rester og det hele på badeværelset, så når man flytter ud et halv år efter og har lagt 12 tusind i depositum for man kun 2 tusind tilbage, efter jeg har holdt den godt, blandt andet tog de 5 tusind for at få ny malet 32 kvadrat meter lejelighed, simpelthen for ringe! Hold jer væk fra dem!

1 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil ingen stjerner give

Jeg vil ingen stjerner give. Hold jer langt væk fra at leje gennem Rødgaard ejendomme.
Jeg er lige fraflyttet en bolig på Fælledvej 1 i Viborg, og bliver nu udsat for billeder som viser en lejlighed der ikke er gjort tilstrækkeligt rent. Billederne er ikke fra min bolig, eller Philip Rødgaard som lavede flyttesyn på min bolig har plantet nogle af de her ting efter jeg har forladt stedet.
Jeg fik desværre skrevet under på fraflytningsrapport uden at læse den igennem. Men jeg har heldigvis video og foto materiale til at bevise deres usandheder i deres billeder.
Hold jer derfor langt væk fra det her udlejningsfirma. De er fløjtende ligeglade med hvordan de vil forsøge at tage dit depositum fra dig.
Det her er mennesker der ikke vil dig noget godt.

12 januari 2023

Useriøst og uprofessionel virksomhed

De skider på boligsøgende, så jeg kan kun forstille mig hvordan de behandler lejere. en boligannonce blev oprettet tirsdag; jeg skrive til dem onsdag; er til fremvisning mandag, hvor jeg får af vide at fremviseren skal tjekke med kontoret for tilgængelighed; tirsdag kl. 05 for jeg en mail om at begge de lejemål jeg fik fremvist er udlejet; ringer til kontoret for at høre om de har tabt sutten; de siger at fremviseren er den der har mest styr på hvad der er ledigt. jeg spørger så til en anden bolig i en anden kommune, hvor jeg får af vide at de vil ringe tilbage, efter de har været i møde, og jeg hører ikke fra dem igen.

21 september 2021

Is dit jouw bedrijf?