bijKlaas Reviews

4,7

Wat een ontzettende leuke leerzame middag! Met mijn zoontje van 9 de basistechnieken geleerd. Vervolgens onszelf nog kunnen uitleven op eigen te maken kunstwerk. Aanrader!! Gewoon vette shit!

Goede kwaliteit en een uniek kunstwerk. Goede hulp van de winkeleigenaar.

1. Hobbywinkel
  2. Kunstatelier

Verscholen aan de rand van het Arnhemse centrum ontdek je Kunsthuis bijKlaas, een plek waar creativiteit en straatcultuur elkaar ontmoeten. Dit is geen doorsnee winkel, maar een levendig paradijs voor liefhebbers van urban art in al zijn facetten. Zodra je binnenstapt, word je omringd door een explosie van kleur. Rijen spuitbussen in talloze tinten, markers die om aandacht vragen en unieke kunstwerken die je vanaf de muren begroeten. Of je nu een ervaren graffiti-artiest bent of een nieuwsgierige beginner – hier vind je jouw inspiratie. Wat bijKlaas echt bijzonder maakt, is de exporuimte waar elk kwartaal een nieuwe kunstenaar wordt gepresenteerd. Daarnaast biedt 'deMuur' in de binnentuin een wisselend canvas: elke twee maanden transformeert een kunstenaar deze muur tot een tijdelijk meesterwerk. De gelimiteerde prints hiervan zijn gewilde verzamelobjecten. Of je nu komt voor Montana Cans spuitbussen, een graffiti-workshop of een handbeschilderd skateboard als kunstobject – bij Kunsthuis bijKlaas word je altijd verwelkomd met oprechte passie en kennis.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

bijKlaas: het best bewaarde geheim van Arnhem

Geweldige winkel met unieke items. Ik kocht een print van de muurschildering in de tuin achter de winkel. Na verloop van tijd krijgt een volgende kunstenaar de gelegenheid de muur te beschilderen. Dat maakt de prints extra uniek. De kwaliteit en bezorging van de print die ik kocht waren prima.

7 december 2024

Antwoord van bijKlaas

Dank je wel voor je bestelling en review Claar.

Klaas is een bevlogen eigenaar

Klaas is een bevlogen eigenaar, hij staat achter het werk wat hij verkoopt.
Kan er enthousiast over vertellen.
De service was goed, vriendelijk, snel en aandachtig.

25 september 2024

Antwoord van bijKlaas

Dank je wel voor deze review.

verugde, vakmanschap en inspiratie

Wat een geweldige inspirerende, openende en verruimende plek én ontvangst. Klaas heeft ons gewldig gehoplen om -naast een prachtig stukje kunst voor ons huis aan te schaffen- ook geholpen hoe dit het best opgehangen kan worden. In alle handelingen en manieren van contact klinkt het vakmanschap en de verugde voor moderne kunst door. Nu het kunstwerk hangt kijk ik nadat ik naar de kunst heb gekeken met deze blijheid ook de wereld in. Dank Klaas!

8 augustus 2024

Wow. Dank je wel voor deze lofzang :) Tot snel. Klaas

BijKlaas is top!

Ontzettend fijne winkel en klaas is top! Haalt altijd alles uit de kast om je te helpen, geweldig behulpzaam

6 juli 2024

Super tevreden!

Gave spullen, snelle levering, goed verpakt met iets extra's. Super tevreden!

30 november 2021

Antwoord van bijKlaas

Thanks voor de feedback Yuri! Blij dat je tevreden bent!

TOP!

super fijne service en top producten voor een goede prijs!

28 maart 2021

Top service, top product.

Ondanks Corona maatregelen kon ik het super snel ophalen. Goede service en kwaliteit.

24 februari 2021

Goeie dag Marjon,
Dank voor het schrijven van deze review. Wordt gewaardeerd!

Creatieve groet,
Nikolaas

Goed bezig

Goed bezig, goede service en vriendelijke verkopers.

23 februari 2021

Dank je wel!

Top product, onzorgvuldige levering

Allereerst, het product is naar verwachting en superleuk! Echter... ik heb gevraagd en betaald voor een aangetekende verzending gezien de beperkte oplage van het product. De zending is echter door de brievenbus gepropt, letterlijk, het paste net. Dus niks aangetekend. En door deze werkwijze is de envelop totaal verfrommeld en de bijgesloten sticker van de artiest (cadeautje van Rolling Vinyl) is volledig gekreukeld. Ik zou adviseren eens met de verzender te praten, en een betere verpakking kiezen. En ik kies niet meer voor aangetekend.

26 januari 2021

Hoi Pieter Pijlman,

Wat vervelend te horen dat ze het pakketje door de dus hebben gedrukt. Het pakket is wel als aangetekend aangeboden.

Ik zal kijken naar een betere oplossing voor de verpakking. Dank voor de feedback en natuurlijk heel veel plezier van je aankoop!

Er komt een kleinigheidje naar je toe om het goed te maken van de sticker. ;)

Heb je verder nog vragen en of opmerkingen kan je me altijd contacten via contact@rollingvinyl.store

Groet,
Nikolaas van Dijck - Rolling Vinyl

Prima service

Heldere communicatie en producten optijd geleverd

21 januari 2021

Antwoord van bijKlaas

Dank je Jeroen! Wordt gewaardeerd!

Nikolaas van Dijck - Rolling Vinyl

Wat een top service!

Wat een top service!! De eigenaar kwam mijn bestelling hoogst persoonlijk afleveren bij mij thuis omdat het spoed was. Zonder extra kosten.

20 januari 2021

Antwoord van bijKlaas

Dit was een kleine moeite. Blij dat ik van dienst kon zijn!

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk!

Ken je dit probleem?! 👉🏻 Je bent net lekker bezig aan een klus, heb je ineens niet de juiste kleur Montana Spraypaint in huis 😐 dan kun je bij Nikolaas van Rolling Vinyl terecht, hij heeft veel kleuren op voorraad staan en kan je snel en vriendelijk helpen aan de juiste Montana-Black kleur! En ik heb ontdekt dat hij ook nog eens scherp geprijsd is, dat is nog een extra ster waard.

Bedankt voor de snelle hulp!

20 oktober 2020

Graag gedaan Robert-Jan,
Ik ben blij dat ik je kon helpen aan de juiste kleuren!

Geweldige aankoop met een persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop hier. Op het moment dat ik het skateboard voor mijn vriend kocht was het nog niet binnen. Maar er werd persoonlijk voor gezorgd dat het tegen zijn verjaardag thuis bezorgd was. Prima en zeer persoonlijke service.

20 oktober 2020
Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)