Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rolluiken en rolluikonderdelen

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Snelle levering en vriendelijke ondersteuning

Bij dit bedrijf elektrische rolluik motoren besteld. Ik kwam er niet helemaal uit met de afstandbediening en de richting aan passen van een van de motoren.

Daarom deze zaak opgebeld. Ik werd beide keren vriendelijk en goed geholpen.

Verder worden de materialen snel geleverd.

Echt een aanrader.

3 februari 2025

Bestelling niet ontvangen, bedrijf houdt zich niet aan de wet.

Rolluikonderdeel.nl en rolluikdirect.nl en rolluikopmaat.nl en screendirect.nl zijn handelsnamen van Rolluikdirect V.O.F.

Bestelling
Ik heb 20 zijkapjes (Arreteerkapjes) voor een rolluik besteld a 10 euro bij rolluikonderdeel.nl / rolluikdirect.nl.
Die heb ik nooit ontvangen, maar PostNL zegt dat de bestelling in mijn brievenbus bezorgd is.

De wet
De wet zegt dat de verkoper aansprakelijk is dat de klant daadwerkelijk de bestelde producten ontvangt.
En dat een mededeling van een vervoersbedrijf geen wettig bewijs is.

Rolluikonderdeel loopt weg van verantwoordelijkheid
Rolluikonderdeel weigert tot nu toe de bestelling opnieuw te sturen, of de kosten (14,95 euro) te vergoeden.

Verkoopvoorwaarden onwettig
Ook zijn hun verkoopvoorwaarden op meerdere punten in strijd met de wet.
Kennelijk zijn die zonder een jurist opgesteld....

Klacht bij ACM
Er is hiervan inmiddels melding gedaan bij de ACM ConsuWijzer.

Advies: hier niet kopen!

1 december 2023
Logo rolluikopmaat

Antwoord van rolluikopmaat

Wat jammer dat er maar een deel van het verhaal wordt opgeschreven.
Ook jammer dat u berichten blijft sturen die mij onvriendelijk en ook bedreigend overkomen.
Om die reden heb ik u gemeld niet langer in te gaan op uw berichten.

Nu schrijft u reviews om uw ongenoegen te uiten en ben ik genoodzaakt om toch te reageren. Reviews geven namelijk een beeld van ons bedrijf aan onze (potentiële) klanten.

Mijn reactie is als volgt. Ruim 11.100 reviews geven een objectief beeld over mijn bedrijf en hoe wij service verlenen aan onze klanten. Ook negatieve reviews worden gepubliceerd. Daarop hebben wij geen enkele invloed. Uiteraard reageren we daar wel op.

Voor rolluikonderdeel.nl hebben we deze review partner Ekomi:

Voor rolluikdirect en screendirect hebben we deze reviewpartner: Feedback Company.

Ik laat het aan de lezer van uw review over hoe deze uw review beoordeeld.

Met vriendelijke groeten, Marco de Waal - eigenaar.

Super snelle levering van Somfy…

Super snelle levering van Somfy rolluikmotor …maandagavond besteld…woensdag middag netjes geleverd met post.nl !
Scherpe prijzen!!! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website als je iets nodig hebt voor u rolluik(en)..ze hebben echt alles!

11 oktober 2023

7 rolluiken gekocht.

7 rolluiken gekocht.
Best lastig met al die maten.
Rolluikdirect heeft keurig alles op de website en als je meer wilt weten kun je bellen. Lang uitgezocht en telkens weer moeten vragen/aanpassen.
Geduld en service is de korte omschrijving. Uiteindelijk de rolluiken aangeschaft. Speciaal voor mij samengesteld ivm mijn speciale wensen.
Keurig en op tijd geleverd, waarna ik ze een half jaar heb laten liggen ivm drukke werkzaamheden.
Uiteindelijk zelf gaan monteren.
Weer gebeld voor de benodigde support, weer keurig geholpen.....
Dus.... als je een rolluik wilt kopen moet je bij Rolluikdirect zijn.....

Marko, bedankt
gr