Vaticanpas is waardeloos
DE OMNIA card is goed te gebruiken. Sommige dingen kun je pas net van te voren reserveren en zijn dan uitverkocht. Tip bij villa Borghese wil het nog weleens lukkken (als ze volgeboekt zijn) om voor de laatste toegangstijd naar de kassa te gaan. Zij hebben soms nog kaartjes speciaal voor de OMNIA card of annuleringen. Zo is he tons ook gelukt om voor 4 personen toegang te krijgen.
De Vatican pas is waardeloos:
De tickets werden pas 24 uur van tevoren gemaild, terwijl ze al rum 2 mnd van tevoren besteld werden. Dit is wel ongemakkelijk als je al een paar dagen op reis bent (maar wel te overzien maar iets om rekening mee te houden)
De skip rij voor de Sint Pieter basiliek werd niet ondersteund terwijl dit wel wordt gepromoot
De app werkte niet waardoor de audio weg viel
Hop-on hop-off was overvol waardoor we niet in de bus mochten en zodoende ruim een half uur hebben moeten wachten ondanks belofte dat er snel een bus zou komen.
Mailcontact ed wordt niet beantwoord of men schuift het af op een ander bedrijf. (Bv voor de app moest ik bij de ondersteuner van de app zijn omdat zij daar niets mee doen en deze verwees mij weer door naar de officiële verkoper die weer teruggaf alleen maar de verkoper te zijn. Kortom een te dure kaart die ook nog eens ergernissen geeft.

Antwoord van The OMNIA Rome and Vatican Pass